Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (127)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na čistý počet to sice není, ale na úplné tři také ne. Rozhodla jsem se ale přihodit, protože se mi tato verze "Hry na pravdu" opravdu líbila. "Revenge & Torture Movies" se v poslední době kupí jeden za druhým a tento patří mezi jeden z těch vydařenějších. David Oakes v roli válečného veterána Justina je opravdu slušné psycho a tím svým děsivě klidným chováním a pohledem mi připomínal Cilliana Murphyho. Jeho hra á la "kyselina nebo voda" byla opravdu velmi brutální a na toho, kdo schytal tu špatnou tekutinu, nebyl ani trochu hezký pohled. Během filmu se dočkáme i jednoho překvapení, aneb to, co Justin řekl o svém bratrovi, není tak úplně pravda. Truth or Dare přináší poctivý britských kousek do daného žánru. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Zahrát si flašku s pošahaným veteránem z Afgánistánu nemusí být nutně od věci, zvláště pak, jste li už znuděni z toho věčného ukazování koz a jiných vypelichaných pohlavních znaků, pohled na franckující pipky vám evokuje pouze to, že jste večer zapomněli vrazit nevylízaný pekáč od nedělní husy do myčky a ráno bude pěkně smrdět, anebo vás vyloženě otravuje poslouchat neortodoxní sexuální praktiky nějakého protřelého panice se sbírkou Hustlerů. Taková psychicky nestabilní guma dokáže i fádní hru docela príma okořenit. To pak můžete očumovat žaludky propálené kyselinou z baterky, kochat se pohledem na ustřelené a ukousané prsty, trochu se roztomile poplazit s prostřeleným kolenem, zkusit si nezaplakat s plnou dávkou slzáku do xichtu či se přesvědčit, co dokáže nesmělý kvadruplegik s odjištěným granátem. Pro samou zábavu úplně zapomenete, že jste si po flašce chtěli zahrát okurčák, Friga nebo jinou veselou společenskou hru. ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

Místy vcelku originální dílko sráží debilní chování ústředních postav, které jako by cítily, že jsou ve filmu a že musí ještě několik desítek minut hrát, aby film trval alespoň hodinu a půl. Jinak by totiž bylo za necelou hodinu po filmu a po zábavě. Ale celkově mě film bavil, pár zvratů potěšilo a ke konci jsem se dokonce usmíval nad posledním nápadem s telefonem. ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

Film sice bez nahoty, ale na mě až moc zaměřený na s*x a drogy. Nemám rád mejdany ani diskotéky. Atmosféra, když přijedou do skromné chatky byla slušná, hlavní záporák nebezpečný. Poté to nejspíše režisér neuměl pořádně uchopit a nevěděl, co nebo jak vlastně natočit. Pointa celkem slušná, ale určitě ne šokující a dal by se rozhodně vymyslet mnohem lepší závěr. Týpci jako filmové postavy tzv. zlaté mládeže nesympatičtí, což tak mělo být. Režiséři se musí umět zvládat lépe konce cca poslední dvacetiminutovku. To vidím, jako zásadní v dnešní světové kinematografii. Hlavně za ty narážky na s*x dávám 3* (to do hororu nepatří). ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Tahle pozvánka do lesa se starou chatou, věřícím maniakem a partou teenagerů navrch, to má nakonec za tři. Celkem slušný nápad hraničí až s neúměrnou jalovostí, neumím si totiž vysvětlit idiotské chování některých jedinců, kteří radši měli svým jednáním podat předběžnou žádost o eutanazii. Zachraňoval to až dobře sehraný záporák a několik neočekávaných zvratů, nicméně neočekávejte nějaká jatka, veškeré vraždy jsou v light provedení. "Vadí - Nevadí" je příkladem naprosto nevyužitého potenciálu, ve kterém se tvůrci mohli předvést v mnohem brutálnějším pojetí. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama