Reklama

Reklama

Rallye smrti: Peklo na zemi

  • USA Death Race: Inferno (více)
Trailer

Odsouzený vrah Carl Lucas alias Frankenstein je nejlepším řidičem v brutálním automobilovém závodě za zdmi věznice, známém také jako Rallye smrti, který vysílá Weylandova společnost přes internet. Cenou pro vítěze a jeho tým v boxech je propuštění z vězení – od tohoto cíle ho dělí jen jedno vítězství. Jenže R. H. Weyland je donucen prodat práva na „Rallye smrti“ miliardáři Nilesenovi Yorkovi. York, provozovatel soukromých věznic, chce uspořádat „Rallye smrti“ jako transkontinentální závod v jihoafrické poušti. Weyland zařídil, aby Lucas podstoupil operaci obličeje, a po zničující nehodě mu tak byl obnoven popálený obličej. Od operace však musí nosit masku, aby neohrozil příjem z vysílání. Je pokračovatelem závodníka, kterému se říká „Frankenstein“. Jeho tým, který tvoří technici Goldberg a Lists a navigátorka Katrina, netuší, že pod maskou je Lucas. Tomu stačí jediné vítězství, aby pro sebe a svůj tým získal svobodu. Jenže York vytvoří nová pravidla a o propuštění vítěze nechce nic slyšet... (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer

Recenze (150)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dvojka mi ešte prišla ako celkom dobrý prequel, trojka je síce fajn pokračovanie dvojky, záver a púštne preteky zaujímavé, ale tie akcie sú miestami tak strašne nastrihané, že človek absolútne netuší, že čo sa tam deje. Každopádne nenudil som sa moc, bavil ma Luke Gross a nadpojednie na prvý diel. 60% - 3* ()

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Už druhý díl byl pouze nastavenou kaší poměrně úspěšného Carmagedonu s pořádným kůl bijcem Stathamem. Luke Goss toho za sebou moc nemá (až na roli v Hellboy 2, kde ho stejně nebylo poznat), ale myslím, že podobné akčňáky by mu mohly sednout. Pokud tedy nedostane tak vyšťavený scénář, jako v tomto případě.Stupidní ježdění v poušti, s mizernými triky a střihem, za to s pořádnýma buchtama a poloobnaženýma kozama. Jenže to si radši pustím porno. 15% ()

Reklama

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se dalo čekat, tohle už bylo až moc. Až moc tupé, jak tatovo tupé. Ono už to Kalahari ze začátku, které se nám snažili navodit tím, že tam ukázali hromadu černejch, jednu hyenu a jakousi díru ve skále... už to bylo strašně laciné. A hodně špatné. Celé to je hodně špatné. Vlastně na tom není vůbec nic dobré. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Bouračky, střelba, naháněčky a stále dokola. Nic nového, inovativního, nic coby film trochu pozměnilo. Kromě prostředí. Hrozná kamera v akčních a divokých scénách. Závěr hodně předvídatelný. Ale na druhou stranu velice zajímavé pokračování co má spád. Sice už okoukané, ale za to šílené. Obzvlášť jsem se pousmál při pohledu na hyeny coby hlídače objektu. 75% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak nie. Death Race stratilo úroveň. Jednotka mala ten WOW efekt, dvojku ťahal Goss a Bean ale trojka už nedokázala nakopnúť ani Goss to tentokrát už nezachránil. pre mňa rozhodne najnudnejší film série, ale ešte stále sa je načo pozerať. Štvorka musí priniesť nové Franka a dúfam, že aj nový a lepší scenár. Inak to bude veľmi zle. 2 z 5 ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • V první den závodu přibližně ve 44. minutě přejíždějí někteří závodníci chatrče, přičemž jedno z vozidel patří Jokerovi, který však má být v tu chvíli mrtvý a jeho vůz zničený. (Tony-Z)
  • Ve scéně, kdy bachaři vystřelí naváděnou raketu IRIS-T podruhé i potřetí, pokaždé je na odpalovacím stojanu všech 8 raket. (Ficik)
  • Když jede ve třetí etapě Frankenstein (Luke Goss) bok po boku 14K (Robin Shou) přímo do cíle, střílejí svými kulomety vojáky okolo tratě. To je ale nemožné, jelikož mají zbraně nainstalované napevno a namířeny přímo před sebe. (Ficik)

Reklama

Reklama