Reklama

Reklama

Rallye smrti: Peklo na zemi

  • USA Death Race: Inferno (více)
Trailer

Odsouzený vrah Carl Lucas alias Frankenstein je nejlepším řidičem v brutálním automobilovém závodě za zdmi věznice, známém také jako Rallye smrti, který vysílá Weylandova společnost přes internet. Cenou pro vítěze a jeho tým v boxech je propuštění z vězení – od tohoto cíle ho dělí jen jedno vítězství. Jenže R. H. Weyland je donucen prodat práva na „Rallye smrti“ miliardáři Nilesenovi Yorkovi. York, provozovatel soukromých věznic, chce uspořádat „Rallye smrti“ jako transkontinentální závod v jihoafrické poušti. Weyland zařídil, aby Lucas podstoupil operaci obličeje, a po zničující nehodě mu tak byl obnoven popálený obličej. Od operace však musí nosit masku, aby neohrozil příjem z vysílání. Je pokračovatelem závodníka, kterému se říká „Frankenstein“. Jeho tým, který tvoří technici Goldberg a Lists a navigátorka Katrina, netuší, že pod maskou je Lucas. Tomu stačí jediné vítězství, aby pro sebe a svůj tým získal svobodu. Jenže York vytvoří nová pravidla a o propuštění vítěze nechce nic slyšet... (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer

Recenze (150)

Fisek 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je už opravdu příliš. První Death Race byla nadupaná čtyřhvězdičková akce, dvojka s kvalitou hodně polevila, prostě o dost slabší odvar, no a třetí díl, Inferno, to je nuda! Akce naprosto bezduchá (už to nemá tu šťávu), i když to vypadá, že se stále něco děje po celou stopáž filmu. Nekonečně dlouhé závody přes poušť a opuštěnými krajinami nebyli ani trochu zajímavé a tzv. death scenes taky nebyly nijak převratné. Akorát zvrat na konci filmu lehce potěšil. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak do třetice už to bohužel nevyšlo. Místo zábavného tupého béčka už tu máme jenom nesmírně tupé béčko, které člověka svou blbostí už místy začíná dost iritovat. Akce je stále celkem fajn a celý to vlastně rychle uteče, ale to přenesení do pouště se dalo využít ještě mnohem lépe. Navíc Dougray Scott je evidentně tak špatnej herec, že už mu člověk nevěří ani ty béčkový záporáky. A to je hodně špatný. 50% ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pokračování prequelu, které už docela hodně ztrácí dech. Změna prostředí je sice vítaná, ale už se z toho nějak vytrácí myšlenka původního Death Race. Tentokrát to je opravdu spíše destruction derby než variace na death rally. I dějově je to takové roztahanější a stereotypnější. Překvapil mě ale konec, který je na takovéhle béčko rozhodně nadstandardní, byť se nemohu ubránit dojmu, že to celé až tak dobře nedrží pohromadě. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se dalo čekat, tohle už bylo až moc. Až moc tupé, jak tatovo tupé. Ono už to Kalahari ze začátku, které se nám snažili navodit tím, že tam ukázali hromadu černejch, jednu hyenu a jakousi díru ve skále... už to bylo strašně laciné. A hodně špatné. Celé to je hodně špatné. Vlastně na tom není vůbec nic dobré. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Brutalita, hodně krve, kundy a závody "vytuněnejch" aut... Tady pocaď to chápu... Ale že to má "hodinuatřičvrtě", je tam dementní příběh a režisér si myslí, že záběry proti světlu, pokud možno zpomalené, jsou strašně "kůl", to už jsem nedal... Nehledě na to, že ani samotné závody nejsou napínavé, ani zajímavé, naprosto sterilně natočené a vypadají jako jízda veteránů centrem města... No a závěrečná vysvětlovačka je snad jen pro hluché a slepé a impotentní debily... ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • V první den závodu přibližně ve 44. minutě přejíždějí někteří závodníci chatrče, přičemž jedno z vozidel patří Jokerovi, který však má být v tu chvíli mrtvý a jeho vůz zničený. (Tony-Z)
  • Film sa natáčal v Južnej Afrike. (Laslo)
  • Ve scéně, kdy bachaři vystřelí naváděnou raketu IRIS-T podruhé i potřetí, pokaždé je na odpalovacím stojanu všech 8 raket. (Ficik)

Reklama

Reklama