Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (210)

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Óda na vrieskajúceho Lasera. Tretí diel je presne taký ako som ho čakal. Over the top, no definitívne skôr komický než vážny, rochniaci sa v politicky nekorektných džoukoch a groteskne karikatúrnych postavách (Že L.R.Harvey je najnormálnejšia postava vo filme je skvelý vtip). Síce časom trochu nudiaci a opakujúci sa no tá sebareflexia, tá Sixova schopnosť robiť si prdel sám zo seba, tá robí tretiu stonožku síce nie nezabudnuteľnou, no prinajmenšom sympatickou určite. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Dá se očekávat, že lidi budou nespokojení. Jedni budu řvát, protože řvali už u prvních dvou, druzí budou nadávat, protože by chtěli nějaký hardcore, jako byla dvojka. Zbytek bude ve značné menšině. Já jsem rád, že Six natočil všechny tři filmy jinak, dívat se dvakrát, resp. třikrát na to stejný by mě nebavilo. Trailer naznačil lecos, dostal jsem, co jsem očekával. Six se vysmál všem do xichtu a podle mě to udělal mnohem líp, než se to povedlo třeba Smithovi s jeho mrožem. Já jsem se zasmál teda dobře, na mým měřítku kokotin to průměr bez problémů chytá, i když z předchozích dvou dílů jsem si odnesl mnohem nezapomenutelnější zážitek. 65% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Předlouhé čtyři roky jsem si musel počkat na vyvrcholení této série. Měl jsem dojem, že můj oblíbenec Tom Six se snaží všechno vyšperkovat, aby zakončil svou bizarní trilogii opravdovou peckou. Dokonce obsadil do hlavních rolí oba předešlé „zvrhlíky a šílence“ Dietera Lasera a Laurence R. Harveyho (oba zde samozřejmě hrají jiné postavy). K mému zděšení jsem však nevěřícně zíral, jak to tentokrát dokázal Tom zprznit a to doslova. Byl jsem přímo nadržený na další porci morbidní / zvrhlé zábavy, plné zvratek, sraček, psychického teroru nebohých článků stonožky, ale zde se mi až na pár světlejších momentů a dobrých hlášek ničeho z toho nedostalo. Nebo v míře tak malé, že jsem u toho místy usínal. Hlavně tedy v první polovině filmu, která dle mého byla doslova otřesná. Dieter Laser se svou novou image se sice snažil, co to jen šlo, ale Doktor Heiter byl jen jeden a tenhle plešatý boss věznice mě spíše iritoval. Jsem už zvyklý, že Six má hodně zvláštní smysl pro humor, ale přišlo mi, že si až zhruba v polovině filmu vzpomněl o čem, že to vlastně točí. Do té doby zaujme snad jen „prstění“ sekretářky (pornoherečky Bree Olson), ale osvěžení v podobě ubližování vězňů (kastrace, opaření vřelou vodou) přišlo náramně vhod. Jinak bych asi usnul. Bohužel teprve druhá polovina filmu a příprava nejdelší lidské stonožky konečně dokázala naplno probudit můj zájem o tento film. Je však potřeba říci, že jde o nejslabší díl celé série. Jediné co ho zachránilo od podprůměru (tedy v mých očích) bylo těch pár detailů na sešívání vězňů a kratší upravená stonožka. Hodně slabých 50% ()

Kothy odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle už režisér vážně přestřelil. Nejhorší film, co jsem kdy viděl. Kam se hrabe Tetsuo... Měl jsem opravdu co dělat, abych to vydržel až do konce. Tady je prostě všechno špatně. Jestli se vám předchozí díly zdály přes čáru, tak tohle už je daleko za ní. Strašné herecké výkony, prostě hnus. Ředitel vězení Bill Boss se neustále vzteká a je vážně k nevydržení. Dokonce i sám Tom Six tu má menší roli, hraje sám sebe. Často se tu odkazuje na předchozí dva díly. Minulé díly možná ještě trochu reálné, ale tohle už je prostě úplná pičovina. A ten konec už vůbec nekomentuju. "Zašijte ho!" ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Tak ti nevim Karle, ale ja som sa bavil kralovsky. Predstavte si film natolko zly, ze je az dobry. Od zaciatku do konca som sa skeril na televizor ako pedofil na kocik. Ono tento film treba brat proste inak. Tom Six je uchylny pracurak, ale ja som mu to tentoraz bezvyhradne bastil. Hlavna postava riaditela vaznice je dokonala. Je to skratka taky neskutocne flegmaticky sympatak, ktory sa len snazi ocistit spolocnost od odpadu a dari sa mu to. Hlasky su neskutocne a nebyt toho obcasneho tlacenia na pilu, tak nevaham a palim plny. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Jedná se o nejdelší díl trilogie The Human Centipede. (LUKICKK)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama