Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (210)

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na anální masakr z minula. Poslední článek Sixovy Stonožky je nedomrlou satirou, z níž si režisér dělá pouze reklamu na články předchozí. Zbyla jen trapnost. A samozřejmě nácek Dieter Laser. Ten si už po pár minutách zaslouží kulku do hlavy, ale bohužel. Jeho nesnesitelnou kreaci musí divák protrpět až do závěru, který nejenže negraduje, ale smysl celého filmu přímo degraduje. Nechutnosti nečekejte, snad jen tu kastraci a šukání střev. Do toho tu Harvey kulí očima, Olsonka kouří i polyká, Dieter vytrvale řve... a mě bolí hlava. Nein, nein, nein! Tohle se vážně nedá. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Tom Six tu celých sto minút poukazuje na svoj jediný filmový úspech lacným humorom s lacnými hercami stále dookola...Nemôžem povedať,že niektoré momenty neboli vtipné,no od tretieho pokračovania Human Centipede som čakal úplne niečo iné,ako len stupídny humor.A samozrejme nesmiem zabudnúť na čerešničku na torte a tou je retardovaný Eric Roberts,ktorý je dokonalý klinec do rakvy pre túto sračku... ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem se těšil na trojku, tak mě zklamala na plné čáře. Některé gore scény jsou zábavné (třeba kastrace), sekretářka je pěkná, obsazení obou parchantů z předchozích dílů do nových rolí potěší, už to prostě není ono. Než se bude vůbec stonožka konat, tak je před tím změť bláznivých scén vypsychlého ředitele věznice a jeho účetního. Ještě mě potěšilo cameo Erika Robertse. Tak nevím, největším masakrem zůstává druhý díl, nejhororovější první a tady to už je jen taková bláznivina, která mě už nevzala ani na dvě hvězdy. Za mě tedy 20% a celkem zklamání. ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Pre začiatok som vedela do čoho asi idem o to väčšie bolo moje ani nie tak zdesenie lež skôr nemilé prekvapenie,že po ľudskej stonožke nebolo skoro celú tú dlhú dobu ani chýru ani slichu,až sa objaví niekde skoro v samotnom závere a v daleko prijateľnejšej forme než bolo z predchádzajúcich dielov známe.Sú veci,ktoré si za peniaze nekúpite a potom sú veci,ktoré jakživ nemali uzrieť svetlo sveta.Jednou z tých vecí je toto nechutné,odponé a zvrátené divadlo,ktoré nie je určené pre ľudí zo slabším nervovým systémom-jedným slovom hnus (!) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Doufám, že opravdu poslední. První dvě Stonožky jsou výborné a já si je s gustem užil. Trojka je ovšem propad do hlubin. Horor? Ani na okamžik. První polovina s uřvaným D.Laserem (jak báječně hrál v jedničce!) je trapné céčko, druhá polovina, nebo spíše poslední čtvrtina s uřvaným Laserem je komedie. Jednu hvězdu si zaslouží pár světlých momentů - kastrace, operace, příprava materiálu na housenku a několik krvavých výstřelů. To je fakt málo! Přitom vězeňská stonožka vypadala jako zajímavý nápad, kam až lze dojít. Kdyby Laser neječel a nedělal kašpara, nýbrž vystupoval chladně a mrazivě, pak bych hodnocení rozhodně zvednul. A Roberts se slizkým úsměvem, co proplouvá filmem, výsledek též moc nevylepšil. Místo kontroverzní akce se divák dočká jen vodopádu vulgarismů....fakt škoda. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Na rozdiel od minulých dvoch dielov si vo filme zahral aj sám režisér Tom Six. (ShortyIC)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Tom Six na Twitteru před produkcí filmu uvedl, že tentokrát je jeho přáním udělat lidskou stonožku z 500 lidí. (KajusaK)

Reklama

Reklama