Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (210)

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Dlho sme čakali na zavŕšenie trilógie a možno až tak dlho, že naše očakávania predčili realitu. Trojka stonožky už nejde v nechutných explo šľapajách svojich dvoch starších sestier. Skôr ako to už viacerí spomenuli si robí srandu sama zo seba, a zrejme aj z divákov. Dieter Laser je vynikajúci a ťahá celý film ako sa len dá. Nebiť jeho, neviem neviem aký dôvod by som mal pozerať sa na film viac ako 20 minúť. Sám to však nezachráni. Na to podstatné, teda samotnú ľudskú stonožku čakáme takmer až do záveru filmu. Aj keď tu bolo zopár poriadne nechutných scén aj mimo toho, na viac ako 3* to nestačí. Môžme však byť aspoň radi, že zakončenie trilógie nie je úplna blamáž ako sa to už viackrát v minulosti stalo. 65 %!! ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Six sliboval sliboval a hovno jsme dostali...Že prej dvojka bude vypadat jako Disneyovka, ale tady se nedělo vůbec nic. Ve filmu není nic, co nás rozrušovalo v minulých filmech, jen grimasy šíleného, trapného a zvráceného ředitele věznice. Film je nudný a nezáživný, ztratil to kouzlo, prostě slabota, vlastně celý film se tam nic neděje. PS: porno herečka Bree Olson má větší talent než Megan Fox., a proto ta jedna hvězda... ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jednička přišla s přelomovým nápadem, řemeslně byla do pohody a já to měl rád. Dvojka byla tak brillantní, že je ještě pořád jedna z mých top filmových extrémů. Na trojku jsem se těšil jak malé děcko, přestože mi bylo jasné, že se Six i tentokrát vydá jiným směrem a že to bude spíše cynická a zvrácená komedie. Ale, že to bude jedno z největších zklamání roku a vlastně sračka ve které dvVVěěěééé třřeééétiNNyýÝ pošaháááÁAneéÉj menááál HYYYsteryckýýý řřŘŘvVVVEééééééééé, to jsem absolutně netušil. Je tam jedna parádní Death Rape scéna (to je věc doposud fakt nevídaná) a pár "normálnějších" drsňáren ze kterých lehce vyčnívá jen kastrace a gun ve vývodu. Jinak se tam víceméně jen pistolkuje a samotná stonožka je osekaná na jednu krátkou předváděčku a šlus.... Nevím, asi jsem nepochopil záměr, ale kdyby Dieter své repliky říkal normálně (a svůj nervový problém zahrál v rámci konvenčnějších hereckých metod), tak je film kratší minimálně o polovinu. Navíc je evidentní, že by se z toho dalo vytřískat mnoohem více. Prostě za mě né... stonožkám fandím, ale tohle je sračka. Edit: A s odstupem ještě o hvězdu dolů... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tak nám nakoniec predsa len verbal ľudskú stonožku ohodnotil, napriek tomu, že pri prvom diele sa dušoval, že toto hodnotiť nebude. Nuž, niekto si za svojim názorom dokáže stáť, niekto je proste bábovka. Ako som pri hodnotení druhej časti spomenul, nebolo jasné či film je braný ako "realita" alebo predstavy, tak odpovede sme sa v tretej časti dočkali. Opäť nám Tom Six pripomenul, že sme sa pozerali iba na film. Na film. Na film. Nie, nie je to chyba. Asi toľkokrát totižto treba pripomenúť ľuďom, ktorí toto videli, že sú to iba predstavy. Pre mňa nepochopiteľnou záhadou ostáva, ako niekto, kto prvú časť považoval za odpornú sa dopracuje k tomu, aby hodnotil aj časť tretiu. Ak predsa obdivujete Rembrandta a nepáči sa Vám Piccasso tak sa nechodíte do galérie pozerať na výstavu toho druhého, alebo snáď áno? Možno je to istá forma sebatrýznenia. Skôr nad sebou by sa mali títo ľudia zamyslieť, nie nad režisérom. Teraz k samotnému filmu. Dieter Laser v úlohe Williama Bossa je úchvatný. Na začiatku som mal pocit, že svojim výkonom prekoná seržanta z úvodnej desaťminútovky Full metal jacket. Nakoniec to nebolo až tak skvelé, ale aj tak bol vynikajúci. Samotné objavenie Sixa vo filme (a záber, ako sa pri praktikách Bossa pozvracia) mala opäť filmovým "znalcom" pripomenúť, že on samotný si to nijako neužíva. Iba sa snažil zaujať. Presne ako Ruda z ostravy a.k.a verbal. Tiež sa svojimi komentármi snaží zaujať. A vďaka tomu, že sa vyjadruje ako kretén mu to prinieslo výslnie rebríčka užívateľov čsfd. Sixovi odlišnosť vyjadrovania veľa fanúšikov nepriniesla.Možno preto že Ruda uráža iba kresťanov a Tom Six si vystrelil úplne zo všetkých. Tak, život je už raz taký. Známe zlodej kričí chyťte zlodeja zase raz platí. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem se těšil na trojku, tak mě zklamala na plné čáře. Některé gore scény jsou zábavné (třeba kastrace), sekretářka je pěkná, obsazení obou parchantů z předchozích dílů do nových rolí potěší, už to prostě není ono. Než se bude vůbec stonožka konat, tak je před tím změť bláznivých scén vypsychlého ředitele věznice a jeho účetního. Ještě mě potěšilo cameo Erika Robertse. Tak nevím, největším masakrem zůstává druhý díl, nejhororovější první a tady to už je jen taková bláznivina, která mě už nevzala ani na dvě hvězdy. Za mě tedy 20% a celkem zklamání. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Na rozdiel od minulých dvoch dielov si vo filme zahral aj sám režisér Tom Six. (ShortyIC)
  • Tom Six na Twitteru před produkcí filmu uvedl, že tentokrát je jeho přáním udělat lidskou stonožku z 500 lidí. (KajusaK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno