Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Machete je zpátky a pouští se se do mise, kterou by nezvládl žádný jiný smrtelník. Bývalý federální agent Machete (Danny Trejo) je pověřen americkým prezidentem (Charlie Sheen), aby se zhostil úkolu, se kterým si neví rady ani jeho speciální jednotky. Machete musí sám najít výstředního milionáře a obchodníka se zbraněmi Luthera Voze (Mel Gibson), který plánuje vypustit smrtící raketu. Na jedné straně je plán na rozpoutání války a anarchie na celé planetě – a na druhé jediný muž, jehož nejoblíbenější zbraní zůstává mačeta. (EEAP Film Distr.)

(více)

Diskuze

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

ywo666

99% fanoušků mají takovýto film a žánr rádi? hlavně že se to tady pohybuje okolo 55% což je v podstatě průměrný film, takže mé negativa na tento film nejsou jediná... fanoušci jak vidíš zklamali, neboli byli zklamáni, takže se nemusíš snažit označit ,,můj názor,, za špatný... jestli se ti líbí průměrné filmy, tak to je tvůj problem, a tvoje věc... kdyby to bylo tak dobrý jak píšeš, tak je to někde ve vysokých číslech...

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

rounen

Preto som napísal, že si nič nepochopil. To čo píšeš ako negatívum, je vlastne pozitívum. Celé to stojí na streštených nápadoch, ktoré sú tak zlé až sú dobré. A keďže je to groteska aj herci sa k tomu tak stavajú. To je v poriadku. A napísať, že to je pre trojročných svedčí o absolútnej absencií zdravého rozumu. Lebo 99% fanúšikov tohoto filmu sú ľudia 20+. A kritizovať film, ktorý je postavený sebe paródií, absurdne, a idením proti logike za to že parodický, absurdný a chýba ma logika? Sorry, ale fakt nie. Kľudne môžeš ísť hádzať odpad komédiam zato, že sú vtipné, akčným filmom kvôli násiliu a samozrejme aj horory sú pičovina, lebo sú strašidelné. Takže kľudne sa môžeš zhovaďovať dalej. Aj tak ťa všeci naprieč fórami majú za imbecila. 

na příspěvěk reagoval rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Wacoslav1 , Chipsonator

nejde o to, jestli to někdo pochopí nebo ne, ale o to, jak je to natočeno a jak to působí na diváka... samozřejmě čekal jsem lepší díl než jednička, ale bylo to přesně naopak, totálně zpackaný díl - odreagovačka pro 3leté děcka, a totální výplach mozku... jak někdo může použít postavu chlapa, která když si sundá masku, tak se z ní najednou stává žena s kozama - prostě nesmysl... ti herci si z toho filmu udělali prdel, nikdo to tam nebral vážně, a nesmrtelný Machete dával najevo, že není člověk, ale Bůh, prostě když chce, tak je schopen skočit z letadla bez padáku, spadnout na Zem, aniž by se rozmáznul, ale v pohodě přežil a ještě odkráčel po svejch... jako znám filmy Grindhouse, ale tohle už bylo přespříliš... pokud jde lidem o hektolitry krve, které tam stříkaj jak z prasete, tak je mi našeho národu fakt líto, že jim stačí k uspokojení takovýto průjem... masakr beru, ale né v parodii, která ani není vtipná, a která se ani nebere vážně... příběh 0, napětí 0, akce krev výplach 3, herci 0, logika 0, totální stupidita...

na příspěvěk reagoval ywo666

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

stupidní děj, totální blitka, nekoukatelné... to jak byl Machete rozstřílen na kousky a znovu oživen svědčí o demenci scénáristy a režiséra... z Macheteho udělali mega Boha, a nedivil bych se, kdyby se na netu objevili o něm vtipy na způsob Chucka Norrise... tohle fakt ne... odpad

na příspěvěk reagoval ywo666, Wacoslav1, Chipsonator

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Tak sláva konečně někdo rozumnej. Bylo tam pár fakt nehorázných vtípků. Ten Trejův uznalej výraz mě taky dostal. nebo to v tom rádiu. Prej přečti to, ale já tady dělám rozhovor! Voják zastřelí nějakýho doktora a pronese. Rozhovor je u konce :-) Nebo Bichir k Trejovi Jo ty si mačeta tebe znám o tobě se zpívají písně a Trejo na to : To už jsme probírali. A mel je naprosto geniální jestli tohle byla jeho ochutnávka před rolí hlavního hajza v Exp 3 tak už jsem teď kurevsky namlsanej. Nechápu to nízký hodnocení tady. Nevím co od toho kdo jako čekal :-)

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Tak som si tento skvost pozrel opäť a v pokoji domova. A musím povedať, že som si trochu vylepšil názor. Už ma nebrzdili vysoké očakávania. Poznal som dej. Silné a slabé miesta. Súsztredil sa na detaily. Dospel som k názoru, že film, ktorý ma rozsmeje viac ako 10 krát nemôže byť zlý film. Machete ide na plný plyn a z jeho ksichtov nemôžem. Hlavne uznalivý ksicht Demianovi Bichirovi som si musel púšťať dookola. Zneškodnenie rakety som vrieskal od smiechu. Amber Heard totálne kraľuje ženským predstaviteľkám. Čo som si ale hlavne vylepšil je pohľad na Mela Gibsona. Pri prvej projekcií som od neho čakal viac. Teraz som si jeho výkon užíval. Mínusy. Charlie Sheen, nepredviedol skoro nič, okrem toho čo bolo v trailery. a Demian Bichir ma tiež extra nebral. A Zaror tiež potešil. Slabšie ako jednotka. Ale pomaly doceňujem aj druhú časť. Keby tam Robert napechuje ešte také 3 pametné scény, tak som spokojný.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Uživatel Jumper1 smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Je to škoda, ale fakt bych tu trojku uvítal. Snad se s tím Rodriguez nějak popere pevně doufám.

na příspěvěk reagoval Martin741

Chipsonator

Chipsonator (hodnocení, recenze)

ywo666

No nejlepší by bylo kdyby Machete ve vesmíru spolu s tímhle snímkem...ale moc tomu bohužel nevěřím. A je to škoda, jelikož pokračování bych si nechal kurva líbit.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Hmm tak toto fakt moc nezarobilo. Rozpočet aj s reklamou 33 mega (25 + 8) a tržby 14.2 mega. Neviem neviem. Pokiaľ DVD/TV... fakt nezaberú vidím to blede.

na příspěvěk reagoval Chipsonator, Martin741

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Mě je to fuk. Pro mě je stejně podstatnej můj názor a ten mi říká, že je to druhej nejlepší film roku po Pain and Gain. Co píšou jiný už mi fakt žíly netrhá.

Související novinky

Machete zabíjí... ve vesmíru!

Machete zabíjí... ve vesmíru!

04.04.2015

Bývalý elitní agent, který už si to rozdal s Robertem De Nirem, Stevenem Seagalem nebo Melem Gibsonem, se vrátí. Alespoň to tvrdí jeho představitel Danny Trejo, podle kterého se na třetím dílu… (více)

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

28.04.2012

O tomto projektu už jsme před nějakým časem psali. Chvíli to vypadalo, že upadl v zapomnění, ale Robert Rodriguez se ho nevzdal. A teď tvrdí, že hned po Machete Kills a Sin City 2 konečně natočí… (více)

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

25.04.2012

Dnes tu pro máme pořádnou dávku akce, tak se nezdržujme: Robert Rodriguez je odvážný muž. Chce totiž do role hlavního záporáka v Machete Kills obsadil Mela Gibsona. Podle posledních zpráv je všechno… (více)

Sin City 2? Opravdu? Konečně?

Sin City 2? Opravdu? Konečně?

21.04.2012

Jedničku jsme viděli v roce 2006. Robert Rodriguez od té doby tlachá o dvojce. Slibů a pak odkladů bylo mezitím tolik, až jsme přestali věřit, že ten film někdy vznikne. A ve chvíli, kdy to vypadá,… (více)

Reklama

Reklama