Reklama

Reklama

Blondýna na předpis

  • USA Better Living Through Chemistry
Trailer

Obsahy(1)

Komediálna dráma Better Living Through Chemistry rozpráva príbeh manželstvom znudeného lekárnika v podaní Sama Rockwella (Seven Psychopaths, Moon), ktorému sa jedného dňa vďaka krásnej Elizabeth obráti život úplne naruby. Mladá a atraktívna "trophy wife" zákazníčka s tvárou (a telom) Olivie Wilde (Her, Rush) ho totiž zvedie a ukáže mu nikdy nezažité potešenie z užívania liekov na predpis. Postupne ho tak začne vťahovať do svojho búrlivého života, v ktorom nebude núdza o sex, drogy a nejaké to násilie. (Refresher.sk)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Filmů o strádání v nešťastných vztazích nebo o hledání ztracené cesty rodiče k dítěti už bylo natočeno mraky, tento k tématu přistupuje s velmi příjemným nadhledem, nadsázkou a neváhá sklouznout k milé ulítlosti. Skvělý Sam Rockwell se stává objektem úvah, zda je příjemnější být „feel good“ na chemické nebo přirozeně citové bázi. Komedie, která ve mně vyvolala poměrně sympatické dojmy, škoda, že Olivia Wilde je pouze na předpis :) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Dougu, není víkend." Existuje komedie, v níž Rockwell netancuje? Trochu jsem se tho filmu obával, ale nakonec jsem se docela dobře pobavil. Monaghan mile překvapila v nepříjemné a nesympatické roli, Rockwell předvedl svůj komediální standard (tedy spokojenost), jen z Wilde jsem rozpačitý, působila, jako by byla celý film na práškách, což vzhledem k roli, kterou hrála je asi plus, ale ta se asi nikdy nezbaví nálepky, že je obsazována spíše pro svůj vzhled (upřímně, zrovna nic moc, obyčejná tuctovka úplně stejně jako Megan Fox) než pro nějaké herectví. ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Nakonec to bylo asi i lepší, než jsem čekal. I tak jde o průměr, ale obával jsem se ještě větší ptákoviny. Dostal jsem netradiční pohled na bourání stereotypu jednoho veskrze normálního lékárníka. Občas jsem se zasmál, místy chytal za hlavu, ale hodinka a půl utekla jako voda a snímek tak svůj účel splnil. 60 % Oblíbená část- Dougův nástup na start cyklozávodu ()

erased 

všechny recenze uživatele

Trainspotting po americku, a tedy i bez drápů, kterými by dokázal diváka nějak podráždit nebo se mu zarýt do paměti. Od začátku do konce se neobjeví žádný pořádný vtip, a tak jediné co opravdu potěší, je narušení idylky amerického maloměsta a skvělý pilulkový trip v prostřední části filmu. Jako vždy dokonale sympatičtí Sam Rockwell a Olivia Wilde zbytek utáhnou jen tak tak, protože ač vyloženě neurazí, zbytek filmu je prostou rutinou. Jako svižné odpočinkové kratochvíli se tomu ale nedá nic vyčítat. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Nevím, u Sama Rockwella mi vždycky přijde, že všechny jeho role jsou mu psané na míru. I zde z blíže neznámého důvodu dokáže dodat hlavní postavě naprosto padnoucí charisma, kterým jiní herci (pro tento typ rolí) nedisponují. Olivia Wilde i Michell Monaghan Rockwellovi zdatně sekundují, a tak tu máme fajnovou oddychovku o tom, jak jeden maloměstský lékárník s mizerným životem v práškách štěstí našel. Nic víc, nic míň. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Roli Douglase Varneyho (Sam Rockwell) měl původně ztvárnit Jeremy Renner, ale kvůli pracovní vytíženosti ji odmítl. (R´Hell)
  • Roli Elizabeth Roberts (Olivia Wilde) měla původně ztvárnit Jennifer Garner, ale kvůli těhotenství se jí musela zřeknout. (R´Hell)

Reklama

Reklama