Reklama

Reklama

Vyznamenaný veterán z Vietnamu Frank Vega (Danny Trejo) se vrací domů. Společnost ho však zavrhne a on zůstává bez práce i bez lásky. O čtyřicet let později se díky incidentu v autobuse, kdy se zastal starého černocha, kterého terorizovali dva skinheadi, stane místním hrdinou. A lidé ho znovu začnou oslavovat. Jenže jeho štěstí se znovu ztratí, když je zavražděn jeho nejlepší přítel Klondike a policie nejeví žádný zájem věc řešit, a tak se vydává pátrat po zabijákovi na vlastní pěst. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (235)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Napriek sialenym trailerom a infantilnej premise sa film berie prekvapivo vazne. V dialogovych scenach posobi seriozne a to co predvadza Trejo sa da bez nadsadenia nazvat solidny herecky vykon. Lenze akonahle je pribeh preruseny akciou tak prepne do absurdneho ciernohumorneho brutalneho módu, ktory nepasuje k serioznemu pojatiu postav. Pouzitie zaberov autobusovej nahanacky z Red Heat pokladam za uplne zbytocne. Takze nakoniec som sa po cely cas nevedel naladit ani na jeden pouzity styl. Napriklad v Machete, kde tiez hra Trejo, to dokazali vybalancovat ovela lepsie. 4/10. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Akce 8/10/// PLUS: úplně mě to vtáhlo a pohltilo, Macheta opět v akci, tedy pardon Frank Vega, který je takový civilnější, lidštější, je to správňák a slušňák, který umí pozdravit, chránit slabé a nevinné, ale taky pěkně rozmašírovat ksichty všem šmejdům, i v českém dabingu je film drsný a nahláškovaný, občas je pohled na hlavního hrdinu úsměvný, ale v dobrém slova smyslu MÍNUS: závěr mohl být možná ještě "výbušnější", už jsme si zvykli na víc, škoda, že Ron Perlman měl v zásadě malou a nepodstatnou roli, občas mi to přišlo lacinější a na choreografie současných akčních filmů, zvláště těch Asijských to taky nemá/// Shrnutí: Neřeknu, že je to velké překvapení, protože jsem čekal, že to bude dobré a na film jsem se těšil, nicméně jsem překvapen přístupem tvůrců a tím že dokázali z Dannyho Treja dostat další možná ikonickou postavu, kterou je snadné si oblíbit, protože se s tím prostě nese*e. Rád si dám pokračování./// Celkem 82%/// ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Spíš než jako akční drama to na mě působilo jako dokonalá akční komedie. A ať už to tak autoři zamýšleli nebo ne, bavil jsem se více než dobře. Inu Danny Trejo jako obstarožní, kulhající, pupkatý páprda s vizáží mladého Fidela Castra, co zcela v duchu vládní protikorupční politiky "padni komu padni" mlátí jak skinheady, tak i gangsta černoušky, je prostě k sežrání :o) P.S.: A chci retro dvojku, kde bude vybotoxovaný Bad Trejo natrhávat ass Vietkongu! ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Osmdesátková mlátička bez atmosféry, bez stylu a bez nápadu. Bad Ass připomíná mix Machete a Super, ale z obou filmů si vzal jenom to špatné. Navíc přidal mizernou režii a ještě horší herce. Jediným světlým momentem je autobusová honička okopírovaná z Rudého Horka. Kdyby takhle vypadal celý film, tak to mohlo být zábavné retro. Takhle je to zbytečný brak. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

v porovnani so zvyskom video filmov (jcvd a seagaloviek) to ma celkom slusnu akciu (i ked skoda zbytocnej cgi krvy a obcasnych spomalovaciek) a hlavne nenakrucalo sa to v nejakom opustenom hangare... danny trejo celkom ujde a asi i to jedine co nie je len priemerne, zvysok je stale len take tupe becko... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Frank (Danny Trejo) si bere autobus na pronásledování padoucha a po několika okamžicích docela těžce havaruje – levá strana autobusu je zbořena, chybí světlo atd. V následujících záběrech je autobus opět v pořádku. (pjotri)
  • Ve scéně, kde Vega (Danny Trejo) na basketbalovém hřišti hází na koš, koš ve skutečnosti netrefil, přestože tak scéna působí. (J*A*M*A*L)
  • Herci Danny Trejo (Frank Vega), Ron Perlman (Williams) a Winter Ave Zoli (Tatiana) se setkali už při natáčení seriálu Zákon Gangu (od r. 2008). (Chibs)

Reklama

Reklama