Reklama

Reklama

Vyznamenaný veterán z Vietnamu Frank Vega (Danny Trejo) se vrací domů. Společnost ho však zavrhne a on zůstává bez práce i bez lásky. O čtyřicet let později se díky incidentu v autobuse, kdy se zastal starého černocha, kterého terorizovali dva skinheadi, stane místním hrdinou. A lidé ho znovu začnou oslavovat. Jenže jeho štěstí se znovu ztratí, když je zavražděn jeho nejlepší přítel Klondike a policie nejeví žádný zájem věc řešit, a tak se vydává pátrat po zabijákovi na vlastní pěst. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (235)

tron 

všechny recenze uživatele

„Zničil si nám život. Šikanuje nás každý nad šesťdesiat.“ Absurdný film. Vlastne ani neviem, či to mala byť sranda, alebo to bolo myslené vážne (z niektorých motívov – smrť priateľa, vojnová trauma – som mal dojem, že to mysleli vážne!). 68-ročný Danny Trejo v kraťasoch, bielych ponožkách natiahnutých až kamsi ku kolenám a samozrejme nesmie chýbať ľadvinka. Všetkých hajzlov suverénne a bez váhania mláti a mladé ženy mu padajú ku kolenám napriek tomu, že je medzi nimi asi 40-ročný vekový rozdiel a že nie je prachatý. V podstate skoro určite TOTO preboha NEMOHLO byť myslené vážne, ale faktom je, že hoci to zrejme skutočne bolo myslené ako sranda á la Machete (ktorá sa mi páčila), v skutočnosti to de facto žiadna veľká sranda nie je. Je to skôr poriadna nuda. Nesmial som sa v podstate vôbec, akčné scény sú dosť strašné a je vidno, že strihač s kameramanom sa museli riadne zapotiť, kým dali dokopy akčné scény, v ktorých starý, ťažkopádny, vcelku nechtiac smiešny a meter 67 vysoký Trejo na počkanie mláti o 30 rokov mladších, 100 kíl ťažších a meter vyšších grázlov. Fascinujúca bola aj jemne povedané odfláknutá policajná obhliadka miesta činu. Sa čudujem, že policajti našli aspoň mŕtvolu. Ron Perlman je tu cca 3 minúty. A Charlesa s. Duttona, môjho miláčika z Votrelca 3 a Tajomného okna, som ani nespoznal. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Veterán je jasným důkazem toho, že pokud nechcete začínat život až po šedesátce, tak je lepší si s lákavou přihláškou do US Army vytřít jistou část těla obvykle umístěnou mezi zády a stehny. Frank Vega však v mládí cítil nutnost zachraňovat neexistující americkou demokracii v hlubinách vietnamské džungle a tak si alespoň zpříjemnil důchod internetovou slávou při mlácení tupých hlav. Mne tedy tento prťavý leč dostatečně rozzuřený hispánec hodně bavil, i když jeho rozvážné stíhání vraha klasickou emhádou považuji za celkem slušný úlet. A vysvětlí mu už konečně někdo, co je to ta fleška? ()

Reklama

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

takze takto... upozornujem na mozne spoilery...ten film je prehnany... nicim napadity... namiesto nabuseneho svalovca je tam stary danny trejo... miesto naslapanych kar sa hrdina vozi v autobusoch.... namiesto automobilovej nahanacky je tam autobusova nahanacka... takze preco davam 4 hviezdy ? to je jednoduche... ten film je kurva BADASS a mna strasne bavil... ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Divím se hodnocení, které zde Bad Ass má. Co jste čekali? Nemá to takový rozpočet jako Machete, nemá tolik hvězd (Perlman jako starosta potěší) a taky se zde nestřílí o život (nebo smrt). Danny Trejo je Frank Vega! Veterán z Vietnamu s plnovousem alá El Commandante se nejprve stane městským hrdinou a internetovou akční obdobou Justina Biebera a pak mu zabijou jediného kamaráda. To neměli dělat! Více se film blíží pomsta-akčním filmům 70.let alá Přání smrti. Né náhodou je zde zmíněn Charsles Bronson. Celý ten film mě bavil, akce byla uvěřitelná a až na krapet přitažený konec (honička s autobusy) Bad Ass dal, co jsem chtěl. 90 minut porci staré školy! Mimochodem bral bych Treja v Expendables. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Vážení a milí přátelové, co k tomuto snímku dodat.... pokus o nasazení Treja do poloh, v nichž ukáže i jiné křeče obličejových svalů, než ,,jsem znechucený, jsem nasraný, jsem strašně rozzuřen a vysouvám řezáky", docela vyšel. Zrezlý Deny přidal výraz vyklidněného - a jako bonus vyndal na světlo boží i xycht, mající znázornit pocit absolutního štěstí. Vycení při něm všech šestašedesát zástupců chrupu, očiska téměř opustí své důlky a již tak krabatá tvář se zbrázdí až do nečekatelných kreací, připomínajících zmenšenou plastickou mapu Himalájského pohoří. Děsivější škleb nenajdete ani v horrorech z nejhorrorovatějších. Super. No, a děj je debilní, zápletka debilní, pointa debilní, ve filmu je dosti debilních postav, které jednají tak debilně, až si připadáte jako debil, že se Vám na to vlastně docela dobře vejrá..... debilita s Denym. Za tři. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Autobusová honička mezi Frankem (Danny Trejo) a obtloustlým Pantherem (Charles S. Dutton) je digitalizovanou alternativní verzí identické honičky z filmu Rudé horko (1988). (Conspi)
  • Tričko s nápisom "I Am A Motherfucker", ktoré mal v autobuse na sebe Frank Vega (Danny Trejo), je identické s tým z videa na YouTube. (beso74)
  • Ve scéně, kde Vega (Danny Trejo) na basketbalovém hřišti hází na koš, koš ve skutečnosti netrefil, přestože tak scéna působí. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama