Reklama

Reklama

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Televizní hvězda a fitness guru Jules (Cameron Diaz) a její partner Evan (Matthew Morrison) přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary (Ben Falcone) se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec (Dennis Quaid), který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick) a Marco (Chace Crawford) se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex (Rodrigo Santoro) si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!“ Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (45)

Trailer 2

Recenze (261)

Navodar 

všechny recenze uživatele

Tento film by som si asi nikdy nepustil sam od seba, ale kedze niektore zeny nemaju rady niektore filmy (neviem co je na Looper zle) tak som si to musel pozriet. Film nicim neprepkvapi ale ani neurazi. Uroven vtipov tu drzi Rebel Wilson a obcas Elizabeth Banks. Ostatne postavy su neutralne alebo dokonca otravne a postava ktoru hra Joe Manganiello mi tam ani nejak nesedela. (asi chceli dat autori dalsie sexy telo navyse) ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Srovnávat tohle s úžasným Un Heureux événement je na mě silné kafe. Tyhle dva filmy by mohly sloužit jako názorný příklad, čím se Francouzská kinematografie liší od Hollywoodu. Galové z námětu natočili parádní živoucí dramedii, Američané se spokojili s plytkou komedií hranou tuctovými šablonami. Pokud už se objevily ambicióznější postavy (Anna Kendrick, Brooklyn Decker), tak je udusil sluníčkovský scénář a snaha nevzbuzovat žádné emoce. Většina scén působila mimózně idealisticky a zoufale nevtipně. Jestli je pravda že ženám po otěhotnění klesne IQ o třicet bodů, tak je What to Expect When You're Expecting uzpůsobený přesně pro svou cílovou skupinu. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Přemíra hereckých profláklých tvářiček mi nedovolí snížit hodnocení, přestože je tento film naprosto o ničem. Tlachačka nad tím jak otec zapomněl na přebalovacím stole děcko nebo kdy blinká a nebo dětská kniha o kojení zvířat a lidí?! REALLY? Je celkem smutné, že to tvůrci zaobalili do takové spousty příběhů ve kterých se není sto vyznat a hlavně bych tomu vytkla tu dlouhatánskou stopáž, která mě přivádí na myšlenku, že čím delší film tím větší nuda. Pokud se jedná o zfilmované knihy, které se neobejdou bez prvotních kacánků tak budiž, ale nic o ničem bez ničeho s velkým hovínkem v plenkách....ach jo..to je zase film. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tenhle film měl očividně nalákat hlavně na spoustu známých tváří, protože ruku na srdce, kdo by se na to jinak podíval. A jestli tenhle film měl navodit holky na to aby chtěli mít děti, protože je to super, tak se to rozhodně nepovedlo, mě to spíš odradilo ještě víc. Normálně bych řekla, aby vyhodili některé postavy aby ten zbytek mohl mít lepší příběh, ale on to byl příběh tak něják o ničem, takže mi tu možná těch hodně postav vůbec nevadilo. Jednou se na to podívat dalo, něják extrémně jsem se u toho nenudila, ale znova už rozhodně ne, ani si nemyslím, že si na to zítra ještě vzpomenu. 3* Naprosto nejlepší na celym filmu byla parta tatínků v parku. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Je to povrchní, je to podle amerického bestselleru, ale má to poměrně konzistentní příběh, avšak o šikovné provázanosti jednotlivých mozaik si to může nechat zdát. Hormony napěchované těhule si přidají dvě hvězdy, páni zase odeberou. Přežít se to rozhodně dá i bez epidurálu:)./// Rebel Wilsonová je skvělá a má skutečný komediální talent, Santoro je pořád zatracene sexy jako v Lásce nebeské a Ch. Rock by se na dabing měl vykašlat a sehnat si konečně pořádnou roli. Lopezová kupodivu hraje docela slušně, Kendricková je nevýrazná, Diazová přehrává a hysterčí, Morrison je snad ještě horší než v Glee a ta pipka Deckerová z Bitevní lodi se snad nedá ani nedá komentovat. Celkově to však není tak stupidní film a je z něj patrné, že si sám ze sebe utahuje. Ovšem vtipů obsahuje JPANS minimum a pořád lavíruje mezi vztahovým dramatem a komedií pro třicátnice./// Crawford z Gossip girl mě může oplodnit hned teď. 50 %. [Kino] ()

Galerie (75)

Zajímavosti (6)

  • Film je inspirován stejnojmennou sérií populárních příruček o těhotenství, kterých se do roku 2011 prodalo více jak 14,5 miliónu kusů. (Avalon820)

Reklama

Reklama