Reklama

Reklama

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Televizní hvězda a fitness guru Jules (Cameron Diaz) a její partner Evan (Matthew Morrison) přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary (Ben Falcone) se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec (Dennis Quaid), který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick) a Marco (Chace Crawford) se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex (Rodrigo Santoro) si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!“ Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (45)

Trailer 1

Recenze (261)

Mertax 

všechny recenze uživatele

Je to povrchní, je to podle amerického bestselleru, ale má to poměrně konzistentní příběh, avšak o šikovné provázanosti jednotlivých mozaik si to může nechat zdát. Hormony napěchované těhule si přidají dvě hvězdy, páni zase odeberou. Přežít se to rozhodně dá i bez epidurálu:)./// Rebel Wilsonová je skvělá a má skutečný komediální talent, Santoro je pořád zatracene sexy jako v Lásce nebeské a Ch. Rock by se na dabing měl vykašlat a sehnat si konečně pořádnou roli. Lopezová kupodivu hraje docela slušně, Kendricková je nevýrazná, Diazová přehrává a hysterčí, Morrison je snad ještě horší než v Glee a ta pipka Deckerová z Bitevní lodi se snad nedá ani nedá komentovat. Celkově to však není tak stupidní film a je z něj patrné, že si sám ze sebe utahuje. Ovšem vtipů obsahuje JPANS minimum a pořád lavíruje mezi vztahovým dramatem a komedií pro třicátnice./// Crawford z Gossip girl mě může oplodnit hned teď. 50 %. [Kino] ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Mělo to i pár světlých a komických momentů (proslov na expu nebo scény s černouškem Jordanem), ale jako celek docela hrůza. Jediné sympatické postavy hrály snad jen Elizabeth Banks a Chace Crawford. Nejvíc mě štve, jak se všude dokola omílá, že je to natočeno podle stejnojmenného amerického bestselleru - kniha What to expect when you're expecting je normální těhotenská příručka, která v Americe sice platí jako bible pro všechny těhotné, ale s tímhle paskvilem nemá společného vůbec nic. ()

Reklama

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Porod, těhotenství a vše co k tomu patří, to je velmi silné komediální téma které má mnoho možností jak pobavit diváka. I když jsem se u tohoto snímku několikrát zasmál, řekl bych, že nevyužil svého potenciálu ani z poloviny a to ani jako komediální film ani co se týče příběhu a zápletky. Čekal jsem to mnohem lepší po všech stránkách a za mě osobně je to zklamání. 2,5* za 47% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Hlavně žádné odsuzování, pokyvuje na sebe s vážností ve tváři otcovská garda na své pravidelné vyjížďce s kočárky. Možná i na tuhle jednohubku jako celek jsme až zbytečně přísní. I když leccos dokážu pochopit, protože: mohla to být lehká melodramatická komedie, ve které se budou řešit skutečné problémy, v očekávání ale nejsou jen hlavní protagonistky, ale i divák. Snímek rozhodně nestrhne. Nejpřijatelnější volbou je čas strávený v přítomnosti uvěřitelné dvojice Kendrick-Crawford, která jako snad jediná (Lopez-Santoro se ji lehce přibližuje) aspoň trochu působí jako lidé z masa a kostí. Zbytek je místy scénáristický průjem, kdy namísto něčeho pořádného tu tvůrci řeší trumfování se syna s vždy vítězným otcem nebo odstranění předkožky ještě nenarozeného syna. Komplikují si to také tím, že postavy vykreslí skutečně bídně, vztahy mezi nimi jakbysmet. Divák se se svými hrdiny i těžce identifikuje, hlava nehlava se tu skáče od jednoho k druhému. Samotná „problematika“ těhotenství se pak pochopitelně smrskává do absurdních dialogů. Vedle všech těch „bohužel“ ale britský tvůrce velmi solidního dramatu Všichni jsou v pohodě tak úplně neselhává. Některé momenty zábavnost nebo dojetí přes všechna klišé nepostrádají, navíc Anna Kendrick je prostě.. Anna Kendrick!! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $41,152,203Tržby Celosvetovo $84,384,002Tržby za predaj Blu-ray v USA $902,217 //počet predaných kusov 45,201Tržby za predaj DVD v USA $4,907,782 //počet predaných kusov 321,689║ na také obsadenie štrašná planoba, nasilu dramatizovanie, zbytočnosť ktorá nič nedá a ani nepobaví /15%/ ()

Galerie (75)

Zajímavosti (6)

  • Film je inspirován stejnojmennou sérií populárních příruček o těhotenství, kterých se do roku 2011 prodalo více jak 14,5 miliónu kusů. (Avalon820)
  • Okrem mesta Atlanta pracovali filmári aj v Juhoafrickej republike, kde sa natáčali scény z Etiópie. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama