Reklama

Reklama

Phineas Taylor Barnum (Hugh Jackman) je vizionář, jehož upřímné nadšení je naprosto nakažlivé. A to i v časech, kdy jeho nezlomný optimismus a energie jsou jediným bohatstvím, které zrovna má k dispozici. Barnum začíná svou životní cestu vedoucí až k hvězdnému úspěchu s naprosto prázdnou kapsou, za to však s hlavou plnou fantastických nápadů. Díky nim vytvoří a postupně sestaví fascinující show zaplněnou úžasnými žongléry, tanečníky, akrobaty, vousatými zpěvačkami, nejsilnějšími, nejmenšími i nejvyššími muži. Z jeho představení se navzdory mnohým předsudkům stává celosvětová senzace. A Barnum úspěch své show dokáže náležitě podpořit pomocí do té doby nevídané reklamní kampaně, která mu vyslouží označení „princ humbuků“ a jeho jméno se stává synonymem pro pořádně nafouknutou propagaci. (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 5

Recenze (565)

Happens 

všechny recenze uživatele

Mělčina. Emocionální mělčina s tak bolestně předvídatelným dějem. Další sobecký snílek, který si buduje svou karieru na úkor lásky své ženy a dětí. Otřesné písničky, rádoby probouzející American dream. Otřesné herecké výkony. No...pomoc. Je to klišé, vystavené na odiv na pódiu, které se má blýskat a třpytit, jenže se tak neděje. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Lidé chodí na moji show pro potěšení dát se napálit." Stejně jako pan Barnum jsem i já měl sen. Ovšem já jsem se nechtěl stát cirkusákem, nýbrž rentiérem. Jen jsem nezjistil, kde se na to studuje. Ale vyšlo to Barnumovi, vyjde to i mě. Akorát se u toho nebude tolik zpívat, nebudu si pořizovat obludárium a neuslyším "upřímný" smích britské královny. Přesto mě to celkem bavilo, i když patrně nikdy nebudu vyhazovat peníze za to, abych viděl zpěvačku s plnovousem nebo liliputa jezdit na slonovi. ()

Reklama

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

(1001) Přemýšlím, jestli je možné, že prostě nesnáším zábavu. Nebo drama. Nebo štěstí. Nebo život. Grrr. Panebože, to byl ale pitomý prázdný film. Intenzita muzikálových čísel je od začátku stejná, takže nemají kam gradovat, a protože se film nevěnuje ničemu jinému, tak je to celé... o ničem? Když se například zamyslím nad tím, proč tam byla epizoda s postavou Rebeccy Ferguson, tak reálně nevím, jak bych to v kůži tvůrce ospravedlnila jinak než protože se jim chtělo to tam dát. Životopisné filmy bývají většinou bláboly, ale tenhle tedy vzdá pokus popisovat život velmi brzy. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Pecka film! Muzikály mě nikdy nebavily, ale poslední roky jakoby tento žánr prošel obměnou a po vynikajícím La La Landu zde máme další famózní kousek. Příběh mě zaujal, je to hezké a především Hugh Jackman táhne celý film. Ale vlastně všichni zúčastnění předvedli skvělou show a skvělý zpěv. A za tu výbornou show a především za ten dokonalý soundtrack musím dát 5*. Ty písně ve filmu jsou neuvěřitelně hezké a ač jsou jsi všechny možná trošku podobné, tak přesto jsou dokonalé. Edit: Po 2 týdnech jsem si ten film pustil znovu a je to naprosto dokonalé. A po celé 2 týdny od prvního zhlédnutí si každý den pořád dokola pouštím soundtrack, ty písně jsou naprosto skvělé! Největšího Showmana řadím mezi mých TOP 15 filmů! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Příběh P.T. Barnuma mě (po tomto) velmi zajímal, tím spíš je mi líto, jak se tímto promrhal. Ve všem polovičatý, pocitově slepý, zanedbaný retro, muzikální složka otřesná a celý to místo aby umocnila, tak naopak ubíjí. Písně totiž jedna jak druhá absolutně nijak neutkví a jsou jalově popový. Když někdo obsadí dva hvězdný ksichty a vysere se na zbytek... Ale kámoš na tom byl v kině 3x a rád by po čtvrté, takže i to je možný. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (21)

  • Postava Jenny, ktorú vo filme stvárnila Rebecca Ferguson, bola pôvodne písaná pre Anne Hathaway. Anne sa o rolu dokonca aj uchádzala, spolu s Ellen Page, avšak režisér sa napokon rozhodol obsadiť Rebeccu. (dwdb)
  • Celosvětová premiéra proběhla 8. prosince 2017 v New Yorku. (BMW12)

Související novinky

Největší showman se vrátí

Největší showman se vrátí

27.02.2019

Zatímco hvězdný australský herec Hugh Jackman (Logan, Hlavní kandidát) vyráží na své světové turné The Man, The Music, The Show, inspirované nejen jeho mnohačetnými muzikálovými rolemi, ale také… (více)

Cats si vyškrábnou na Star Wars

Cats si vyškrábnou na Star Wars

01.09.2018

Studio Universal stanovilo oficiální premiéru nové verze muzikálu Cats s Taylor Swift a Ianem McKellenem na 20. prosince 2019. Znamená to, že snímek režiséra Toma Hoopera (Králova řeč, Bídníci)… (více)

Disney je zase rekordní

Disney je zase rekordní

29.06.2018

Ať už na letošní blockbustery říkáte cokoliv, jedna věc nelze Hollywoodu upřít – umí si na sebe slušně vydělat. V posledních letech se to daří zejména studiu Disney, díky kterému už pokladny… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno