Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bill a Wendy mají pohovory s kandidáty na čtvrtého člena týmu. Holdena zaujmou stížnosti na podivný zvyk školního ředitele. (Netflix)

Recenze (26)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak do týmu přichází novej cápek, kterýho si tam dohodil vedoucí, aby měl přehled. Takže samozřejmě je to zatracená donašečská krysa. :D Holden je trochu podezíravý debílek, ale nemůžu mu to mít za zlý, jelikož jeho přítelkyně je píča a fakt ho provádí s nějakým chlápkem z temný místnosti kdesiv prdeli. To byl mimochodem fakt skvělej konec, i když absolutně nevím o co tam šlo, jestli to byl nějakej tajnej bar nebo hulící doupě, a jak o tom Holden vůbec věděl (on je vlastně z FBI, tak teď už to dává smysl), ale sakra že to byla pěkná scéna. No a ředitel vypadá přesně jako pedofil intelektuál, ale zase pořád je možný, že o nic nejde, ale v tomhle seriálu to vidím spíš na to, že má ve sklepě mražený dětský nohy. Hodnocení: už teď mě neskutečně sere ten krysí nováček/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po několika epizodách díl, který mě bavil nejen v jednotlivostech, ale coby celek. Pokračujeme s masovým vrahem, kterého vzrušují nejen dámské boty, a navazujeme na možné nevhodné chování „lehtače nohou“ ředitele základní školy. Takže návštěvy odsouzených vrahů za mřížemi a analýzy jejich chování se začínají aplikovat i v praxi. I když to zatím tak úplně neklapne. Dál se nicméně zajímavě noříme do myslí vrahů i jejich vyšetřovatelů. Rozjede se také zajímavá linie mladšího z agentů, naši dva hrdinové si navíc vymění pár uštěpačných poznámek, takže za mě dobré. Zatím asi nejlepší díl první série!! ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bill a Wendy absolvujú pohovor s potencionálnym novým členom týmu. Holden sa po prednáške na základnej škole od jednej z učiteliek dozvie, že riaditeľ sa správa nevhodne a má záľubu v šteklení žiakov na nohách. Preto absolvuje sériu rozhovorov so samotným riaditeľom Rogerom a rodičmi detí, z čoho nie je jeho šéf nadšený. Okrem toho Holden ešte raz navštívi lodičkového vraha a presvedčí sa o nevere svojej priateľky...Ak sa neskôr tvorcovia k riaditeľovi Rogerovi vrátia tak epizóda dostane význam, inak bude úplne zbytočná. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prípad s osahávajúcim riaditeľom školy otvára otázky typu "stačí agentovi k zasiahnutiu intuícia?", "Prečo musíme riešiť až zločin a nie radšej prevenciu?", "Prečo má autorita automaticky akúsi nedotknuteľnú pravdu?" a tak podobne. No a ako by sme sa na Holdenovom mieste zachovali my a prečo majú Bill a Wendy svojim spôsobom pravdu, keď mu oponujú? Síce sa nerežú hlavy a nerobí sa na nich orál, ale mňa to možno práve preto bavilo ešte viac. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá epizoda mi tedy na náladě dvakrát nepřidala a nezachránila to ani další návštěva u Jerryho Brudose. Zatímco jiné díly u mě vyvolávaly mrazení v zádech, tady se řešilo placené lechtání, což byla sice záležitost krajně podivná, ale v závěru už to na mě působilo jako nějaká MěTakyLechtal akce. Místy jsem se docela nudil. Poprvé. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama