Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarilo útoku uniknúť, a spolu s malou skupinkou ďalších, ktorí sa útokom vyhli, sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. - Vela som od toho nečakal, ale nakoniec z toho je celkom zaujímavý mix žánrov, na ktorý sa mi dobre pozeralo. Síce je tu všetko, čo sa v tomto type hororov vždy nachádza, a tvorcovia sa o nejaké inovácie vôbec nesnažili, ale má to zaujímavé postavy. Frank Grillo je podla mňa pre takéto úlohy silného lídra ako stvorený a v hororovom žánri to je v mojich očiach jeden z najsilnejších mužských hercov posledných rokov. Spomenúť musím ešte aj vynikajúce choreografie súbojov, pretože sa na nich pozeralo parádne a vyzerali v rámci možností aspoň trochu realisticky. Najviac zo všetkého ma ale rozhodne bavil záverečný blooper reel a hlášku 'You're the stupidest fuckin' monster I've ever seen in my life' si budem pamätať ešte dlho. + herec z Mother's Day, The Purge: Anarchy, Demonic a The Purge: Election Year + herečka z The Hallow + herec z Yakuza Apocalypse + herečka z The Offering + herečka z The Purge: Election Year a Get Out ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Předchozí Skyline mi ve vzpomínkách přišel jako slušné béčko, které se nebálo zkusit pár věcí jinak a obsahovalo velké množství modré barvy. Beyond Skyline, což není přímo pokračování, ale spíše "jiný pohled na události stejného dne". Bohužel, tento film šel tak hluboko v kvalitě, že jsem se musel držet, abych "nepřepnul". Příběh a jeho vývoj je tak neuvěřitelný, že příchod dvojice Uwais Ruhian beru do teď jako špatný sen (v mé teorii jsem usnul někdy v 1/3 filmu a všechno po tom byl naprosto dadaistický výkon mého mozku, proto ta 1 hvězdička). Nápad podívat se na stejný moment jinak není tak špatný, ale to provedení by si za starých časů nezasloužilo ani nejzapadlejší místo ve videopůjčovně a ten nejvíc barevný přebral vhsky... ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech lepší než jednička. Není to vůbec špatný. Dle mého má film i výhodu v obsazení. Větší rozpočet jde cítit, než u jedničky. I když to možná vypadá že sledujeme to stejný co v jedničku, tak to trvá tak 20 minut a potom se příběh posouvá dál. Mimozemšťani jsou celkem zajímavý, ale nechápu proč sakra musejí používat naše.... no víte co. To mě na tom nejvíc štve. Rozhodně chci třetí díl, baví mě to. 3,5 hodnocení. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Film se dá rozdělit na 2 části. Jedna je v Los Angeles kde proběhne mimozemský útok a druhá kdesi v Asii. Zatímco první je hodně povedená tak druhá už je slabší a cca 20 minut se tam nic neděje. Proto taky hodnotím 1 díl výše o jednu hvězdu než tady. Potěší i gore (utrhnutá ruka a noha mozky vytrhnuté z těla a podobně) 60 procent do případného 3 dílu bych klidně šel. Jinak tohle mělo k nám do kin místo trapného Prometheuse. ()

TKKMR 

všechny recenze uživatele

Za vlasy pritiahnuté spojenie sci-fi, hororu a akčného žánru. Na stretnutie Ika Uwaisa s Frankom Grillom sa určite musel tešiť každý, kto má rád filmy s tematikou bojových umení. Ja taktiež, škoda ale, že spomínaní páni nedostali väčší priestor na predvedenie svojich vycibrených štýlov a napokon zostalo len pri pár buchnátoch. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama