Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (134)

Kejdlo 

všechny recenze uživatele

Chlapci tomu rozumí, jsou svými postoji zajímaví a jako filmový fanoušek se v "Moviezone Live!" vždycky dočkám zajímavých recenzí na ty nejnovější bijáky. Tihle geeci mě fakt baví a přál bych jim prosazení v televizi. Když už je na TV Metropol Indián, proč ne Moviezone. Zase si ale nedovedu moc dobře představit, jak by Mr.Hlad se svými sarkastickými poznámkami uspěl u TV před desátou večerní. EDIT: 30 vydání je co do informovanosti a humoru ze všech dílů prozatím nejlepší. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Na MovieZone čtu články dost často a Víkendové výplachy a tržební reporty čtu pravidelně každý týden, a hodně ráda mám různá témata (nejčastěji od Imfa) a Top 11 TedGeorge, takže mi tenhle pořad v oblíbených nemůže chybět. Navíc je to hrozná sranda. Člověk se u toho fakt zasměje, pánové se nebojí ničeho. 9/10 ()

Reklama

Kritickej 

všechny recenze uživatele

Šimrání na koulích, rimjob, vtipné glosy KarlaR a boj o hodnocení filmu Logan dělají z tohohle zvláštního mixu amatérštiny s profi filmovými znalostmi, opravdu specifickou záležitost. Ale ani humor Monty Pythonů nebyl pro každého:-) Čím více poslouchám (jedině přes podcast, youtube jsem snad neviděl ani jednou) tím víc se mi líbí. Pobavím se a něco se dozvím. Jen tak dál, pánové. Jen mě mrzí, že nikde nemůžu dohledat epizodu, kde se prvně rozebíral Logan:-( ()

PiXELpm 

všechny recenze uživatele

Legendární pořad, opředený mnoha historkami, mýty a legendami. Pořad, který změnil několikrát místa natáčení a pořad, kterým provází jen ti nejlepší (až na výjimky). Třešničkou na dortu je KarelR, který každému dílu dodává třešničku, už tak kalorickému dortu. Jeho výjimečné absence, najdete sepsané ZDE. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejlepší českej pořad o novinkách ve filmovým světě. Hlad, Imf i Cival a nově i Rimy jsou super. A třeba jednou uvidíme i Karla PS: Karla pravděpodobně mluvit nikdy neuvidíme :/ edit (nakonec ano) já vím, že je to sranda, ale jeho nadšení pro filmy bych si taky občas rád poslechl, určitě je naprosto odlišné od ostatních...90% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama