Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (134)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejlepší českej pořad o novinkách ve filmovým světě. Hlad, Imf i Cival a nově i Rimy jsou super. A třeba jednou uvidíme i Karla PS: Karla pravděpodobně mluvit nikdy neuvidíme :/ edit (nakonec ano) já vím, že je to sranda, ale jeho nadšení pro filmy bych si taky občas rád poslechl, určitě je naprosto odlišné od ostatních...90% ()

Enšpígl

všechny recenze uživatele

No pokud bych měl hodnotit výpravu nebo kostýmy, tak to bude asi na odpad. Sleduju až ty díly, který se odehrávají u Civala v bytě. Včera jsem viděl zatím poslední díl "se žižkou" a i když jste mě nasrali, že jste nechlastali chlapci, protože jak chcete mluvit o současných filmech za střízliva ? Tak zase hvězdy nahoru že jste mě rozesmáli, za 1. rozborem Jana Žižky a za 2. Že jste koupili nějakou slepici v brněnské zoo nebo co, to je zaslužný, to se počítá. Jinak mě fascinuje jak cival působí jako neskutečná arogantní píča, ale Mr.Hlad, ten by měl mít svoje chvilky s Jaromírem Soukopem, něco jako Hlad Jaromíra Soukupa, protože jeho postoj k filmům typu "mám se jít vysrat a nebo dát nový blockbusterový film z Netflixu, vyjde to beztak nastejno si začnu osvojovat. Má sousedka mě řekla "tohle jsou debilové a dívaj se na to debilové" tak jsem kontroval, "jdu si pustit ještě jeden díl, protože i debilové potřebují svého leadera". Jo a ještě prdel jak někdo mluví a Cival so začne hrát s tou čurakovinou co má stole a všichni na to čumej, to je během interview dokonalý, pokud budu mít já pořad o filmech, tak si do něj pozvu Hřebejka a až začne mluvit, vytáhnu si angličáka a začnu si s ním jezdi po stole. No vono to teď vypadá, že to kritizuji, ale opak je pravdou je to jedinej pořad kde se mluví o filmech a mě to baví, ale asi jim tam donesu chlast, protože produkčně to vypadá strašně chudě. Tam se maj válet na stole láhve chlastu, použitý kondomy, lézt tam želva, u stěny zaparkovaná terení motorka, prostě trošku kreativity s tím studiem resp. civalovým pokojem. ()

Reklama

Eristt 

všechny recenze uživatele

Objektivně vzato je mé hodnocení asi neobhajitelné. Nicméně jedná se o nejlepší pořad o filmech v ČR - rozhodně lepší než Odvážné palce. Navíc jsem cílovka, takže se plně ztotožňuji se způsobem humoru, výběrem filmů, kterým je věnována pozornost, a vlastně i pohledem na svět filmu ze strany redakce. Proto se o objektivní hodnocení ani nebudu snažit. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ak máte chuť sledovať necenzúrované (hospodské) reči o filmoch/seriáloch, tak MovieZone Live! je ideálnou voľbou. Banda chlapov hodnotí, porovnáva svoje dojmy, názory a hlavne filmový vkus. Diskuze sú "občas" plné urážok smerujúcich k režisérom, hercom, herečkám a dosť často padajú aj na hlavu niektorého z redaktorov. Nestrojené, úprimné, zaujímavé informácie, bez ktorých si už YouTube neviem predstaviť. Absolútne ideálne ako kulisa k farbeniu figúriek k deskovým hrám. MovieZone Speciál ma však baví viac. ()

Cain(cz) odpad!

všechny recenze uživatele

Každá epizoda je metafyzickým rozjímáním nad podstatou jsoucna. Po odplynutí vyřčených myšlenek, mnohdy v němém úžasu dlouhé hodiny hledím do prázdna, zatímco mne z úst vytékají stroužky slin. Původně jsem chtěl mainstreamově hodnotit plným počtem, avšak posléze jsem si uvědomil, že tím bych urazil podstatu disputací, které poukazují na materiální pokleslost světa nejen toho filmového. A tak ve jménu zde nově utvářeného proudu nihilismu dávám s vděkem odpad. A nyní mne omluvte, tak jako po každé epizodě, sepíši výběr těch nejhlubších myšlenek z aktuální epizody nejen vlastními výkaly na páchnoucí zdi své komnaty. :D CainPulo leta páně 16.10.2017 ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama