Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (134)

Nach 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky filmového žánru ten správný internetový pořad, který pobaví, informuje a času u něj rozhodně nebudete litovat. Obrovské plus v něm vidím i v doslova živé komunikaci mezi moderujícími a diváky. Pokud jste fanouškové filmu (což počítám, že na tomto webu je to samozřejmostí), tak doporučení od mé maličkosti máte. 80% P.S. Možná přijde i Karel. ;) ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

CSFD vypustilo Krakeny. Dlouho jsem neviděl tak tři škaredá strašidla jako jsou průvodci tímto pořadem. První místo strašáka v poli získává Cival a jeho účes. Zřejmě nikdy nepoužil kondicionér na vlasy, zrcadlo a hřeben zná jen z pohádky "O Nečesálkovi", a tak to dopadlo, že jsem ani tak nesledoval ukázky z filmů, jako jestli mu tam v těch vlasech něco neleze. Housenky, larvy a tak podobně. MrHlad, tak to je unikum. Jako nekecám, půl tunovej borec v kostkované košili jak za socialismu hrne moudra. A imf mně připomínal Alberta z "Nesmrtelné tety". Jejich kritiky byly k smíchu. Pořad ode mě získává krásných kulatých 0%. Ovšem za ultrašerednost je to 100% ()

Reklama

Adasin 

všechny recenze uživatele

Na MovieZone čtu články dost často a Víkendové výplachy a tržební reporty čtu pravidelně každý týden, a hodně ráda mám různá témata (nejčastěji od Imfa) a Top 11 TedGeorge, takže mi tenhle pořad v oblíbených nemůže chybět. Navíc je to hrozná sranda. Člověk se u toho fakt zasměje, pánové se nebojí ničeho. 9/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dokiaľ tam ešte chodil imf, tak to bolo za 4* (A aj keď sa tam občas objaví, tak ukazuje jak už je mimo. V Ázii sa už nevyzná a u USA akčniakov vyzdvihuje také chujoviny, že to zdravý rozum neberie. Monster Hunter WTF?), ale odkedy ho nahradil Rimsy s vkusom, ktorý nikoho nezaujíma, tak to išlo dolu vodou. Cival je tam za namysleného kokota a aj keď viem, že to len hrá, tak mi príliš nesedí. (Vďaka spin-offu na pive s Civalom mi ale predsalen konečne trochu prirástol k srdcu.) No a megafrajer Hlad to sám nezachráni. Running gag s Karlom je už tiež za zenitom. Ku kvalitám starej audio verzie MovieZone FM sa to nikdy nepribíižilo. Holt, vtedy to pôsobilo oveľa spontánejšie a nadšenejsie. Teraz už chlapi pôsobia ako starí unavení chreni, ktorých filmy príliš nebavia. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejlepší českej pořad o novinkách ve filmovým světě. Hlad, Imf i Cival a nově i Rimy jsou super. A třeba jednou uvidíme i Karla PS: Karla pravděpodobně mluvit nikdy neuvidíme :/ edit (nakonec ano) já vím, že je to sranda, ale jeho nadšení pro filmy bych si taky občas rád poslechl, určitě je naprosto odlišné od ostatních...90% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama