Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (134)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Na Moviezone hodím denně už pár let a moc mě to baví.Člověk se tam, dozví spoustu věcí a novinek ze světa filmu.A proto jsem byl, jako každý fanda blahem bez sebe, když kluci začali vysílat.Prvních pár dílu bylo slabších, ale pak se to rozjelo a žádný díl nebyl ztrátou času.Kluci moc dobře vědí, že na ně koukají obyčejní lidé, a proto vše vysvětlují jednoduše a zábavně.Už se nemůžu dočkat na nový díly.Jste borci a doufám, že Vám to vydrží. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejlepší českej pořad o novinkách ve filmovým světě. Hlad, Imf i Cival a nově i Rimy jsou super. A třeba jednou uvidíme i Karla PS: Karla pravděpodobně mluvit nikdy neuvidíme :/ edit (nakonec ano) já vím, že je to sranda, ale jeho nadšení pro filmy bych si taky občas rád poslechl, určitě je naprosto odlišné od ostatních...90% ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

Cival, imf a MrHlad (a KarelR:) - tři zapálení filmoví fanoušci v improvizované a příjemně neformální diskusi o aktuálním filmovém dění, kterou je hodně zábavné sledovat.. jako pravidelný návštěvník MovieZone dávám jednoznačně palec nahoru! P.S.: ať žije Jan Párek! ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější současný filmový pořad. Cival a jeho parta nejsou žádní filmovědní suchoprdi, kteří snobsky šermují cizími termity (zdravíme Čelisti a jim podobné), ale "pouze" v přátelském duchu a s nadhledem rozebírají aktuální filmové premiéry a související témata (a zodpovídají zákeřné divácké dotazy z Patreonu). Leckdy hraniční humor téhle bandy je přesně můj šálek kávy. Ať žije rimjob s jezevcem - ideálně na palubě tankeru! Pokud chlapcům nedojde šťáva, časem by mohla být jejich relace možná i lepší než Logan. Hlavní je, aby to nebylo sice hezký, ale k hovnu! ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Karel se sice nedostavuje, ale jeho obliba v komiksech nás přivádí k Loganovi, a mohu s čistým svědomím prohlásit, že tato relace je lepší než Logan. Je to hezký a rozhodně ne k hovnu, to si musíme přiznat, a pro nadšence do filmů, jezevců a lodní dopravy se jedná o vynikající záležitost. 10/10 Werckmeisterových harmonií. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama