Reklama

Reklama

Vražedné spolčení

Trailer

Dvě sestry se už poněkolikáté stěhují na nové místo, protože jejich matka-alkoholička přišla o práci. Dívky se musejí starat nejen o ni, ale i o mladšího nevlastního brášku. Když si matka najde nového tyranského přítele, který jim ubližuje, rozhodnou se, že jim bude bez matky nejlíp... Linda se se svými dcerami a synem opět přestěhuje na nové místo a začne chodit do nové práce. Náctileté dívky Sandra a Beth jdou po prázdninách zpátky do školy, kde se Sandra snaží na sebe upoutávat pozornost, a Beth začne chodit s Justinem. Linda střídá muže, často se opíjí a holky se o ni musejí starat, vařit doma, a Sandra jí dokonce zastoupí na třídních schůzkách. Sestry jsou nerozlučnou dvojkou a ve škole se jim daří. Sandra se ve škole spřátelí s dívkou z lepší rodiny Ashley a Beth tráví hodně času s Justinem. Po party najdou matku opět opilou, dokonce se pokusí spáchat sebevraždu. Na Den díkůvzdání oznámí Linda celé rodině, že znovu přišla o práci, řekne si o peníze, dívky se za ni stydí a peníze už jim nikdo půjčit nechce. Sandra se moc líbí Davidovi, se kterým si jen zahrává. Linda přivede k rodině nového muže Stevea, který je opilcem a násilníkem. Linda se Stevem často pijí alkohol, souloží v obýváku a mají nechutné řeči. Steve se snaží Beth osahávat, když k tomu má možnost. Dívky zavolají na linku pomoci, ale ti bez důkazů, že je Steve násilnický, nehodlají nic podniknout. Když Sandra myje opět opilou matku, uvidí, že má po těle modřiny. Linda se Stevea zastává, protože jim platí nájem. Beth ani Sandra si nevědí rady a napadne je, že by jim bylo lépe bez matky. Pokaždé si jejich matka najde násilníka, který ji a děti mlátí a obtěžuje. Když Steve uhodí malého Bobbyho, rozhodnou se dívky jednat. Sestry s Justinem a Ashley začnou vymýšlet možnosti, jak se jí zbavit, aby zároveň dostaly peníze z pojistky... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ne sorry tohle mi fakt jako hlubokomyslný sociální drama nepřišlo ani náhodou. Ta matka je taková dylina, že bejt moje vlastní tak bych jí asi zabil taky a její dcerušky jsou pak důkazem, že jablko nepadá daleko od stromu. děsná chujovina nechápu ty pochvalný komentáře tady, ale to mi asi ani nepřísluší.10% ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Filmu bych vytkla příliš dlouhý rozjezd, při kterém to vypadá, že dětský talent Abigail čerpal stejně jako Tomáš Holý výlučně ze své roztomilosti. Sestry nevykazují žádné psychopatické sklony, které by vysvětlovaly jejich záměr. A jejich chování zase nevykazuje známky vyšší inteligence. Nicméně druhá část je zahraná, jak má, protože jsem se dokázala vžít do toho, co holky prožívají. Ani mě nepřekvapuje, že se podobná událost stala. Každou chvíli se dočítáme o tom, jak teenagerka s kamarádem zavraždili její rodiče. Vysoké tresty jsou na místě. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Veliké překvapení. Ze začátku to vypadalo strašně hloupě, ale ono hlavně po té vraždě, nastává nejsilnější část filmu a to je to, jak si to Beth a Sandra celé zkazily. Zvláštní film, udělat z vrahů hrdinky, ale ono to tady funguje s trochou soucitu vůči tomu, jak obě vyrůstaly. A myslím, že jen to, že se tenhle film odehrává podle skutečných událostí mu přidává opravdu hodně na mrazivosti, i když by to samozřejmě nemělo být měřítko. Za výkon Abigail a Georgie hvězda navíc! ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Moja neobľúbená Abigail Breslin zas v bezvýznamnej sračke. O čom to ten film mal byť. Tak najprv dcéry milujú matku nadovšetko, potom ju pre istotu zabijú. Celé je to tam sílené do takej miery, že som vlastne držal prsty tomu dementnému tyranovi než dvom blbým kravám. Matku som mal v prdeli, tá sa tam celý čas len váľala s krásnym dychom značky 10 promile. ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Jak utopit doktora Ožralku, aneb jak se stát ubohým sirotkem. Koukal jsem na to jen kulivá Abi a malé Narnijské princezně Lucince, kerá už moc malá néjni a jako puberťácká gotička už není tak sladká. Mira Sorvino hrála tu alkáčskou pičku moc dobře, asi bych ji tu hlavu pod vodou taky přidržel :) Tož za te kočeny dám 2. 37% PS ale je to fakt divnej film, žádný kozy, žádní vodní hlodavci, ani kapka krve, nebo useknutý končetiny. Fakt divný... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Film bol pôvodne určený pre TV, ale už počas natáčania sa rozhodlo, že pôjde do kín. (mivr)
  • Domáce video na začiatku filmu je úryvkom zo skutočnej videonahrávky Rachael a Laury Henleyových, starších sestier herečky Georgie Henley. (mivr)

Reklama

Reklama