Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maria se po nedobrovolném pobytu ve vězení pro mladistvé vrací do drsného prostředí Bronxu. Tady chce prostřednictvím svého tanečního talentu a obrovské ctižádosti konečně změnit svůj život. Celé své srdce i duši obětuje tanci a spolu se svou taneční skupinou se začíná připravovat na televizní taneční soutěž “Tancuj, nebo zemři”. Podobně jako Honey před ní, i Maria objevuje vzrušení z tance, když si uvědomuje, kdo opravdu je a kam patří. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

claudel 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v případě prvního dílu, příběh nepředstavuje nejsilnější stránku celého filmového počinu. Jde zase a jen především o tancování, tancování a tancování. A i když už je dvojka bez Jessicy Alba, stále se mužské oko může potěšit natřásajícími se prdelkami a ženské oko vypracovanými mužskými svaly. Film na líné nedělní odpoledne, u nějž můžete podřimovat a po probuzení budete vždy v obraze, co se ve filmu děje - tancuje... ()

TommyDiamond odpad!

všechny recenze uživatele

Už při první scéně, když se začlo tančit ve vězení pro mladistvé jsem měl chuť prohodit televizi zavřeným oknem. Navíc moje hrdinctví tkví v tom, že jsem vydržel projekci tohoto snímku až do konce a nepoblil se u toho. Lidi, který si myslí, že tanec je všechno a tancem změní svět,hmm!?! No proč by ne? Já jim to neberu, každý má něco. Jenže filmy Honey, Honey2, Let's Dance 2+3 a Nakládačka jsou dělaný jako přes kopírák a pro mě to jsou největší sračky filmového průmyslu. Celkově 2% ()

Reklama

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Mmm..tak co říct k tomuto počinu? Příběh sám o sobě nemá žádnou cenu komentovat, protože to je tááák průhledné, že nemá smysl na něm plácat písmenka. Jelikož jsem anti-fanynka Kat (u které horší než herecké výkony jsou snad jen její oblečky a zpěv) tak tím, že je obsazena do hlavní role, pro mě film ještě před zhlédnutím ztrácí na kvalitě.. a nemýlila jsem se. Dávám hvězdu za taneční kreace. ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zase tak špatné... všechny tyhle filmy jsou založené na stejném podkladu a záleží na zvolených hercích a kvalitě tanci, protože děj je všudy stejný, jen s malýma odchylkama.. Tady to byl opravdu u všeho průměr.. a nevím proč se to jmenuje Honey 2 , když jediné co to má společné s jedničkou a Jessicou Albou je to že tam je použito její studio..aspoň na chvíli se tam mohla ukázat.. a co se týče kvality tance..tak to nebylo špatné, ale pro mě je pořád to nej LETS DANCE 3..Takže tady hodnotím průměrně-3* ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tak to teda nic moc. Já vim, že tomu nerozumim, ale co to bylo? Většinou u podobnejch filmů závidim, že něco uměj, ale tady? Tady neni co závidět, hlavní hrdinka si akorát hraje na drsnou a nic z toho. Že to bylo od začátku jasný, co se bude dít a jak to dopadne, to už mě u takovýho filmu nevytáčí. Tohle jsem si nepouštěl kvůli originalitě. Aspoň, že v těch posledních pár minutách přeci jen předvedli něco zajímavějšího, ale ani tak to nebyl žádnej zázrak. Z toho předposledního vystoupení by měl Tron radost. Podprůměr, a co je horší i ve svém žánru. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (1)

  • Filmová postava Maria Bennetová (Kat Graham) má shodou okolností stejné příjmení jako další Katiina seriálová role v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), kde hraje Bonnie Bennetovou. (Reesam)

Reklama

Reklama