Reklama

Reklama

Bývalý zločinec Jacob Sternwood je donucen opustit svůj islandský úkryt a vrátit se do Londýna, kde se jeho syn zapletl do zpackaného loupežného přepadení. Detektiv Max Lewinsky ihned ucítí šanci, jak muže, kterého dlouhá léta neúspěšně pronásledoval, konečně dopadnout. Když se ale ocitnou tváří v tvář, začnou odhalovat mohutné spiknutí, které může stát oba protivníky život. (Bontonfilm)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (245)

Terva 

všechny recenze uživatele

Zelené podsvětlení příběhu a hodební doprovod navozuje celkem deprimující atmosféru. CITÁT - Drž se dál od toho svinstva............ Je to zamotané, ponuré a smutné. CITÁT - Proč jsi mě tentokrát nezabil??!!! Konec je ovšem dobrý. Nějak jsem nepochopil ten čupr český překlad názvu, za to bych dal někomu pěstí. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to výborná žánrovka. Welcome to the punch ťaží zo starej školy starých poctivých krimináliek o chytrých zabijakoch a neústupných policajtoch. Film je však zabalený v modernom filmovom šate. Takže akcie stíha akciu, dejové zvraty sú primerané a výborné a vojna medzi policajtmi a padúchmi je veľmi inteligentná a diabolská. Pekné, ako v núdzi poznáš priateľa vo svojom nepriateľovi. Stopáž snímky je tiež presne akurát. Britská staronová pochúťka, ktorá ma ohromne bavila. Odporúčam pre tých, ktorí chcú vidieť po dlhej dobe výborný krimi thriller. Výborne zahrané to je. Je v tom výborná kamera. A perfektný hudobný sprievod. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slušná moderní kriminálka s notnou dávkou akce, která jednodušší příběh, schovává za slušné vizuální zpracování. Rozhodně se nejedná o nový "Nelítostný souboj", (navíc polda a bandita se zde musí chtě nechtě spojit) ale přesto film dokáže zaujmout a slušně pobavit. Škoda jen, že se film za celou dobu více nerozjede (akce moc není a i přes efektní zpomalovačky, přestřelky příliš nevytrhnou) a přes "třetí" rychlostní stupeň se za celou dobu nedostane a nedokáže pořádně vykreslit ani charaktery postav. Více přitvrdit a lépe pracovat s postavami a mohli jsme tu mít překvapení letošního roku. Takhle zůstává "jen" slušný průměr. P.S. český název absolutně ignoruje to co originální a vlastně i jedna ze zápletek filmu představuje a dokazuje, že česká distributor nepracuje ani se slovníkem, natož hlavou. Podobný přehmat se jen tak nevidí. Co by na něj řekl Franta Fuka?? ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Když pominu neskutečně pitomý český název a neskutečně pitomou pseudointelektuální elitu národa československého, chodícího na tento server, tak dostanu vynikající thriller se skvělým obsazením a stylovou akcí. Vrtkavá je inteligence a proto je tenhle opravdu dobrý film podhodnocený jako děravé holinky. Ale co, srát na ty kecy. Fakt dobrej filmek, kterej jsem si užil. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Chceš pěstí?" by měla býti spíše otázka pro režiséra tohohle stejnojmenného snímku. Spousta černoty (špatně nasvícené), málo povedených dialogů a naprosto ošizená akce s naprosto překrouceným zakončením. Herecký potenciál McAvoye zůstal tak nevytěžený a Pěsťovku poslal do podprůměrného hodnocení... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Jacob Sternwood (Mark Strong) nosí hodinky značky Omega Speedmaster Triple. (dyfur)
  • Alternatívnymi názvami snímky boli Punch 119 či Betrayer. (MikaelSVK)
  • Některé interierové a exteriérové scény byly natáčeny v London College of Communication v Londýně. Scény z tiskových prohlášení byly natáčeny v londýnském City of Westminster College's Paddington Green Campus. (chelseaman22)

Reklama

Reklama