Reklama

Reklama

Reálná výzbroj a taktika US Navy SEALs ve filmu inspirovaném skutečnými událostmi. Když CIA odhalí teroristické spiknutí proti USA, jsou nasazeni do akce ti nejlepší z nejlepších – Navy SEALs, speciální jednotka zvláštních sil Námořnictva Spojených států amerických. Ale pokaždé, když zneškodní jednu hrozbu, objeví se další. Zasahuji po celém světě, od Čečenska a Filipín až po Ukrajinu nebo Somálsko. Členové SEALs sledují teroristy až na mexicko-americké hranice, kde má dojít k finálnímu střetu... (Bohemia MP)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (327)

italka63 

všechny recenze uživatele

Já si užila hlavně vojenské akce v džungli a Mexiku a i ten patriotismus tam byl, ale ruku na srdce, kdyby ho v sobě neměli, asi by byla spousta věcí jinak . Fakt je, že ani jeden voják nebyl ani trošku sympatický,co to ta marína nabírá?:-))))))Takovéhle filmy se těžko hodnotí, nikdo z nás u takovýchle misí nikdy nebude, takže veškerý názor je zprostředkovaný a subjektivní, ale nejsem pes, hudba šlapala a styl pc her mi vůbec nevadí, takže za to, že si někdo dobrovolně lehne na granát.....čtyři :-) ()

Ice.dog 

všechny recenze uživatele

Vizuálně výborná pokoukaná, akční scény byli výborně natočené a působily i velmi reálně, celý film i díky možná nesmyslně vloženém příběhu působí jako promofilm U.S.Army, o tom že v Seals slouží tvrdí chlápci sem nepochyboval již před filmem, po jeho shlédnutí, kde si tyto jednotky akorát tak přihřáli polívčičku, mám pořád stejný názor. Velmi zajmavý byl pohled kamery z akčních scén, na který jsem byl spíše zvyklý z hraní pc her typu far cry a podobně. Nicméně tento film nepřináší nic převratného, ale také nic nezkazil, možná by mu více slušela více forma dokumentu bez příběhu...Three Stars ***. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Námět a příběh mohli být dobrý, stejně tak dialogy ale ty herci?? Pffff.. scénář jak kdyby jim někdo držel před xichtem a oni jen recitovali, to nevim jak to teda viděli ostatní, ale tohle mě na tom fakt jako štvalo. Pak ten začátek zbytečný scény s rodinama, když jsem vtom měl stejně bordel, nevim kdo byl kdo, zapoměl jsem na to. Jedinýho koho jsem si pomatoval z toho týmu byli ty dva hlavní a pak ten jejich vousatej šefík, kterej měl btw to nejlepší scénu z filmu, když kecal s tim dlouhovlasým hujerem na tý jachtě. Chtělo to být trošku přehlednější a mohlo to mít pořádnou štávu. Ten začátek mě ale dostal s tim zmrzlinářským autem. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem koumal, v čem se to liší od podobnejch akčňáren, ve kterejch spešl émerickej tým supervojáků jede někoho vysvobodit. Došel jsem k závěru, že na vyšší úrovni je akorát akce, která tady působí skutečněji, než v obyčejnejch béčkách. Jenže co je to platný, když se vám po půlce filmu začne stejskat po Chuckovi a Jean-Claudovi a nejste schopný to ani dokoukat. 10% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

S podobnými filmami, ktoré majú za úlohu naverbovať do US army ďalších bláznov mám trochu problém. Na jednej strane perfektne zvládnutá akcia, na druhej strašné, ale strašné žvásty o službe vlasti, súdržnosti rodiny, hrdinských predkoch a o tom, akým bude mariňák správnym otcom...Keď si v polovici filmu vytiahne jeden z mariňákov poskladanú americkú vlajku z vrecka!!! , tak ma skoro načisto jeblo...Nalejme si čistého vínka...Je toto normálne???Kto z vás nosí českú či slovenskú vlajku 2x1m zloženú vo vrecku? Spomalené zábery na každého umierajúceho, či raneného amerického vojaka sú už povestné, to som čakal, dokonca i ten nablýskaný pohreb plný hrdých Američanov, ale ja toto vážne nemusím...Naložil som mu, ale film stojí za to aspoň kvôli akčným scénam, ktoré sú fakt na úrovni. Ak dialógy nebudete brať vážne a pri záberoch na americkú vlajku zavriete oči, tak si ten film možno užijete viac ako ja... Ja jednoducho neverím, že po zuby ozbrojený mexický kartel má iba jeden granát...60%. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (14)

  • Pri natáčaní akčných scén bol použitý videoherný štýl, teda pohľad očami herca. (Ownerko)
  • 70% filmu bolo natočeného pomocou fotoaparátu Canon 5D Mark II. (xpantherx)
  • 4 měsíce trvalo tvůrcům přesvědčit 8 členů Navy Seals, aby se ve filmu objevili. Pro zajištění ochrany byla jejich jména ze závěrečných titulků vynechána. (oje)

Související novinky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Speed a Colossus míří z monitorů na plátna

Speed a Colossus míří z monitorů na plátna

26.05.2012

Konkrétně Need for Speed a Shadows of the Colossus, dvě mimořádně úspěšné počítačové hry. Přestože jde o různé žánry a jejich adaptace vznikají u různých studií, oba filmy mají něco společného.… (více)

Reklama

Reklama