Reklama

Reklama

Když malý Burt Wonderstone dostal k narozeninám kouzelnickou soupravu, změnil se mu svět. Kouzelnické triky a magie se staly jeho celoživotní vášní a díky nim také poznal nejlepšího kamaráda Antona, který se stal jeho parťákem. Po letech spolupráce ale jejich popularita klesá a přátelství pokulhává. Před lidmi se stále tváří jako ti nejlepší přátelé, ale zákulisí se stalo místem jejich nekonečných hádek. Po zpackaném triku se jejich cesty rozcházejí. Burtova sólová dráha končí fiaskem, obecenstvo totiž nestojí o trapného stárnoucího kouzelníka, ale dává přednost novému pouličnímu mágovi, který na sebe strhává stále větší pozornost. Pokud chce Burt znovu uspět, musí opět spojit své síly s Antonem a předvést divákům to nejlepší kouzelnické představení. (TV Nova)

(více)

Videa (38)

Trailer 1

Recenze (391)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Od filmu o kouzelnících bych určitě očekával více překvapení, ne pouze další předvídatelný příběh, v němž se stane to, co se stalo už v tolika příbězích před ním, a který zachraňuje hlavně obsazení. Herci jsou totiž v Kouzelnících perfektní, především tedy šíleně zábavný (a zábavně šílený) Jim Carrey. Narozdíl od pánů Carella a Buscemiho (jsou dobří, ano, jsou i dost vtipní) totiž Carrey hraje něco, co nejspíš ještě nikdy nehrál - naprostého nevyzpytatelného cvoka, kterému v naší galaxii není rovno.Tak jako tady neřádil snad ani jako Maska a většinu nejvtipnějších okamžiků celého filmu nadělil scénář právě jemu. Netvrdím, že ostatní postavy scenáristé odbyli, jen je neudělali ani zpoloviny tak zajímavými. Škoda. Tři a půl. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Dobří herci.... na to m je podle mě postaven celý film, protože zbytek je o ničem. Prostě vzali skvělé herce jako Steve, druhého Steva, Olivii a Jima a ti táhnou celý film, aby se z něj nestal odpad. Za ně jsou ty 2* + teda za ten konec /Spoiler/ jak nám bylo ukázáno, jak se provádí trik se zmizením publika aneb prostě je všecky vezmeme, olístkujeme a naházíme do dodávky... doslova naházíme, omlátíme hlavy o schody a pak je přelíčíme, aby nebyly vidět rozsáhlé modřiny a podlitiny /konec Spoileru/. Vtipných okamžiků, na to, že je to komedie, tu bylo poskromnu, vlastně ani jednou jsem se od srdce nezasmála. ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Sympatická komedie, která je pro mě spíše překvapením, než zklamáním většiny hodnotících. Osobně jsem si od filmu nic nesliboval a dostalo se mi kvalitního ústředního dua v podání Carella, Buscemi a krásné Olivie Wilde. Překvapením je pro mě Jim Carrey, který se opět po dlouhé době objevil v nějaké obstojné komedii a dokázal, ukázat to, co mu jde nejlépe, šaška maximálního kalibru spojeného s dějovým záporákem. Jsem překvapen, občas jsem opravdu vybuchl smíchy, škoda jen, že zde není více zapamatovatelných momentu. Abracawesone. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ikdyž jsem se na tento snímek poměrně těšil, tak musím s politováním oznámit, že tak Incredible to zas nebylo. Nevídaná ustřední trojice Carrell/Buscemi/Carrey sice zahráli to co měli, ale mě u toho chyběla ta oná přidaná hotnota ;) a to mě na tom všem mrzelo asi nejvíc. Ale nadruhou stranu, kde človek uvidí tak dokonalé schození Mindfreaka Chrise Angela ;)) To bylo skvělý!!! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě nechytlo. Klasická hříčka o nafoukaném maníkovi, kterému se jeho dosavadní život zhroutí, aby mohlo přijít prozření a on se mohl vrátit v plném lesku do světa reflektorů. Nijak na atraktiitě tomuto otřepannému tématu nepřidalo ani kouzelnické prostředí. Carell tady zahrál svůj průměr a na Carreyho herecký projev jsem alergický. Nijak zvlášť mě neoslovil ani Buscemi. Alespoň že Olivia Wild tady ukazuje, že je jednou z nejkrásnějších současných hereček. ne-li nejkrásnější. Pobavilo mě jen závěrečné vysvětlení posledního triku, ale i to bylo trošku přitažené za vlasy. Čekal jsem trochu víc. 30% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (10)

  • Ve scéně, kde kouzelníci ukazují, jak přemístili diváky, je nakládají do nákladního vozu. V záběru jsou na pravé straně vidět dvě opřené postavy, po následujícím střihu jsou tyto osoby opět v záběru, ale tentokrát již na levé straně nákladního vozu. (dandislav1991)
  • Trik zvaný Šibenice, který předvádějí Burt Wonderstone (Steve Carell) a Anton Marvelton (Steve Buscemi), pochází z dílny Teamu Copperfield. (D.Moore)
  • Na konci filmu má Steve Gray (Jim Carrey) samotný vrták v hlave pod iným uhľom, ako keď si ho tam vŕtal. (belinko)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

17.02.2012

Jeho kariéra už není, co bývala. Pan Popper a jeho tučňáci ale obstojně vydělali a právě natáčený kouzelnický souboj se Stevem Carellem The Incredible Burt Wonderstone rovněž vypadá na slušný úlet,… (více)

Reklama

Reklama