Reklama

Reklama

Máša a medvěd

(seriál)
  • Rusko Maša i Medveď (více)

Série(5) / Epizody(117)

Medvěd, bývalý cirkusový artista, se usadí v lese a připravuje se na pohodový život plný ticha a klidu. Dokud se však neseznámí s nezbednou holčičkou jménem Máša, která zde žije se svým prasátkem, kozou a psem. Sledujte celou řadu zábavných příběhů o holčičce jménem Máša a jejím medvědím kamarádovi, bývalém cirkusovém artistovi. Máša je nezbedná tříletá uličnice, která žije na staré železniční stanici v lese. Zdá se, že předčasně vyspělé, divoké a nespoutané děvčátko, které se spřátelí s každým, koho potká, je jako magnet na problémy. Medvěd je laskavá otcovská postava, která se ze všech sil snaží své kamarádce pomáhat a chránit ji před úrazem. Sám se při tom však často nechtěně stává obětí jejích lumpáren. Ačkoli má medvěd rád svůj klid, stýská se mu po společných chvilkách s Mášou, když mu zrovna není nablízku. Společně s pochybnou partičkou přátelských zvířat, která si z lesa udělala svůj domov, Máša a medvěd pobaví dospělé i děti a poučí diváky o kreativitě, oddanosti a skutečném přátelství. (HBO Europe)

(více)

Recenze (118)

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Dětem se to líbí a pokaždé je to zaujme. Mě se to taky líbí a kouknu na to s nimi. Po Jen počkej zající je toto další povedený ruský seriál. Souznění Máši a medvěda je vtipné a někdy občas i drsné pro méďu. Ta jeho trpělivost je jako z kamene. Pobaví jak děti tak i dospělého diváka. 75% ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Krásně animovaný a vtipný „večerníček“ z Ruska, tak by se dal ve zkratce popsat tenhle miniseriál. Animace je vskutku kouzelná a jednotlivé příběhy dostatečně akční, aby udržely pozornost dětí a také dostatečně vtipné, aby bavily i dospělé. Některé díly jsou skvělé a některé „jenom“ dobré, ale vcelku jde o výborný večerníček, který válcuje současnou moderní produkci podobných děl. ()

Reklama

Misulka93 

všechny recenze uživatele

Nebýt mého 3,5 letého skoro švagra (ano, čtete správně :D ), asi bych o téhle pohádce neměla ani ánung :))) Nicméně jde o velmi dějově i animovaně propracovanou pohádku, která bezpochyb upoutá menší i větší diváky :) například já na díly, které jsem ještě neviděla, zůstávám koncentrovaně koukat a nekomunikuju s okolím (a to už jsem dobám, kdy jsem sledovala každou sobotu ráno pohádky, již dááááávno odrostla :) ) podotýkám, že se na ně s již zmíněným díváme v ruštině, takže je to tak skvěle udělané, že nemusíte jazyku vůůůbec rozumět :) 5* tramtadááá zasloužených :) ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasné krátké příběhy, u kterých jsem se několikrát smál tak, že mi vysichalo v krku. Český dabing bohužel tentokrát není tak skvělý, jak jindý bývá, ale pro děti je jistě lepší, než ruský originál. Mluveného slova tu sice není mnoho, ale Máša je v originále prostě ještě kouzelnější uličnice :). Jo a nejlepší díl? Jednoznačně Máša a kaše :). Nedávám to často, ale 100 % ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vtipná animovaná seriálová rozprávočka o jednom veľmi, ale veľmi nezbednom a roztopašnom dievčatku, ktorého sa boja všetky zvieratká. Teda až na toho medveďa, ale aj on je s ňou často v koncoch. Niekedy má chuť pred ňou ujsť, inokedy sa zase skryť. No ale dá sa to? Pred Mášou predsa niet úniku, keď si vás vyberie za kamaráta tak nemáte na výber. Deťom sa Máša ohromne páčila, dúfam, že si ju nezoberú za príklad :). 80/100 ()

Galerie (232)

Zajímavosti (15)

  • Máša a medvěd je v roce 2018 podle agentury TASS nejsledovanějším animovaným seriálem světa. [Zdroj: Novinky.cz] (Duoscop)
  • V ruskom meste Elaň sa v mestskom parku nachádza socha Máše a medveďa. (Zdroj: mamastory.sk)
  • Medveďova chladnička je značky "Animaccord", čo je zároveň štúdio, v ktorom sa seriál vyrábal. (ČSFD)

Reklama

Reklama