Reklama

Reklama

VOD (1)

Toto drama z produkce HBO natočené na motivy bestselleru Marka Halperina a Johna Heilemanna nabízí pronikavý pohled do zákulisí prezidentské kampaně Johna McCaina v roce 2008, od chvíle, kdy si vybral guvernérku Aljašky Sarah Palinovou coby kandidátku na viceprezidenta až po konečnou porážku ve volbách. Příběh, který přezkoumává určující moment politiky Spojených států vypráví McCainův stratég Steve Schmidt. Režie Jaye Roache a scénář Dannyho Stronga slibuje kvalitní filmový zážitek. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (174)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak všeobecný nadšení teda příliš nesdílím. Možná kdybych byl amík, mluvil bych jinak, ale já žiju v jiným kocourkově a tak jsem na to občas čuměl jak kozel na vemeno. Ze zákulisí toho teda moc prozrazeno není. To že maj gauneři ( můj slovní ekvivalent pro politiky ) svoje mediální poradce, který jim říkaj, co maj říkat, jak se maj chovat, s kým si potřást rukou , s kým ne, jak na co reagovat, to je přece dost známý. To že do gauneřiny lezou v tomhle případě ambiciozní poloblbky v našem případě pro změnu zase třeba amorální monstra Klausovo-Kalouskova typu snad taky víme všichni. To, že vám debilům stačí když vám gauner slíbí boj proti korpuci (byt sám je v korupci pomalu hlavní kápo ) a plácá 150 let stejný kidy a vy pak běžíte jak stádo hovad ho zvolit a jste dokonce schopni své zvolené gaunery hájit před stádem opačně volících hovad vyznávající gaunery jiné barvy a ještě tvrdíte jak je to všechno užasně demokratické považuju za nejsmutnější grotesku a největší doklad lidské hlouposti v tomto století. Film postrádal dramatičnost, nepřínáší žádný novum a jediný světlý moment jsou herecké výkony, zejména madame Julianne Moore září jak kometa. ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Je to jiný svět, naprosto jiný. Myslím, že jako Evropani tohle moc nepochopíme. Prezidentské volby jsou neskutečná show a musím říct, že jako rekonstrukce zákulisních manévrů fungují Prezidentské volby naprosto famózně. A i když to je skvělý film se skvělým obsazením, tak má u mě jednu poměrně velkou vadu, stačilo mi ho vidět jednou. ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Výborný komentář k výborné knize Game Change o památných volbách 2008. HBO si z daleko komplexnější předlohy vybrala to nejpeprnější tj. Sarah Palin a společně s vynikajícím výkonem Julianne Moore vytvořila naprosto skvělý politický film, který stojí za to nejen pro lidi, které zajímá politika či dnes už spíše marketing. And they said we were dead. Next stop the White House! ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu to vzhůru hodně táhne herecká sestava, která odvádí vynikající výkony. Zvlášť Harrelson mi zde nesmírně sedl, ale Moore taktéž dobrá. Kombinace reálných a hraných sekvencí mi přišla přirozená a nezažil jsem pocit umělé montáže. Přínosná sonda do zákulisí americké prezidentské volby- tak bych snímek krátce shrnul. 70 % Oblíbená část- "Můžu vám říkat Joe?" ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nesouhlasím s Bushovou doktrínou, a hlavně nevím, co to je.." ;) Nechápu, proč měli všichni z aljašské Sarah výborné Julianne Moore takovou prdel, vždyť George to sám nejspíš taky nevěděl..;) Hlavně, že v tématu se úspěšně rochnící režisér Jay Roach věděl přesně, co dělá.. Opravdu po všech stránkách skvostný film, byť chvílemi Roach s Dannym Strongem méně chápavé diváky téměř umlátí lopatou, z něhož tradičně ční snad jen nedoceněný chameleon Woody Harrelson.. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Představitelka hlavní role se ve filmu objeví ve dresech třech týmů NHL. Konkrétně se jedná o kluby New York Rangers, Colorado Avalanche a Detroit Red Wings. (Lembi4)
  • Film vychází ze třetí části stejnojmenné knihy Game Change od autorů Johna Heilemanna a Marka Halperina. (Mara12)
  • Snímek byl převážně natáčen ve státě Maryland a hotelu Wilmington ve státě Delawere. (chelseaman22)

Související novinky

Hunger Games loví špičkové scenáristy

Hunger Games loví špičkové scenáristy

04.10.2012

Už jedničku veleúspěšné teenagerské sci-fi pomáhali spisovatelce Suzanne Collins adaptovat Gary Ross (oscarovka Seabiscuit) a Billy Ray (Na odstřel). Pro pokračování si studio Lionsgate ulovilo ještě… (více)

Reklama

Reklama