Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Matli 

všechny recenze uživatele

Náhodou mezi ostatníma shitžralokama a jinejma zmutovanýma potvorama je to slušná práce. Žralok je celkem slušně zpracovanej a neherci se snažej i trošku hrát na úrovni a to je co říct. Jen občas nějaké scény a záběry jsou extrémě nelogický a útoky žraloka (a že jich je nečekaně hodně) jsou graficky taky hodně slabý, musí se hold šetřit. Hvězdičku za stále krásnou Carmen, která se sakra PĚKNĚ vystavuje (ne nahá). 37% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Studio Asylum zase překvapilo svým širokým spektrem hnoje :-D Nebejt toho stupidního žraloka, který na mělčině plave vlastně ve hloubce a dokáže na pláži každýho sežrat, přitom tam stojíš po chodidla, hmm.....zajímavá inteligence tvůrců. A krom naprosto debilního českýho dabingu by to špatný nebylo, ale doporučuju původní znění s titulkama. 20% ()

Reklama

vZeč 

všechny recenze uživatele

Asylum, jak má bejt. V ostatních veledílech vidíme 10 minut sračko akce (zábava z traileru) a hodinu a půl pak zíráme na tři dementy v maskáčích a jednoho generála v Univerzálím Sklepě Asylum, kterej supluje supermoderní velín na souši/letadlové lodi/ponorce/letadle, to je fuk, jde o tři páky, dva monitory a jednu vysílačku, kterou promlouvá generál k neexistující posádce. Well... tady neni velín, neni tu spousta debilních rádoby vědeckých či vojenských keců. Je tady jen banda superdementních dětí s kozama či penisama (možná), co pobíhaj po potápějícím se ostrově, do nějž naráží dvouhlavej žralok. Znáte to. Úroveň naprosto všeho v tomto filmu je tak neskutečně pod úrovní dobrého vkusu, že se tím stává ABSOLUTNĚ zábavný a místo, abych dal odpad jako ostatním Asylumovkám, napálim žralokovi pět hvězd. Je naprosto neuvěřitelné, co hrdinové vypouští z huby a jak se chovaj. Je neuvěřitelný, jak může někdo napsat takovou břečku. Já bych toho byl schopnej tak v pěti letech a byl bych na sebe hrdej, ale hovado, co napsalo tohle... toho člověka se bojim a nechci ho potkat. SPOILER: Jedna z mnoha super vtipných scén: Banda zbývajících dementů běží mělčinou k pláži, snaží se dostat na souš, utéct před dvouhlavým žralokem. Najednou jedna kozatka vyblije něco jako "souš je moc daleko, nemáme šanci mu utéct, musíme s ním bojovat". V tu chvíli celá banda dementů uznale pokýve hlavou, zastaví se a a vymejšlí plán útoku. V tu chvíli jsou asi deset metrů od souše a o útoku debatují zhruba tři minuty. A VY se ptáte: "Proč?" ()

Luisis 

všechny recenze uživatele

Takové horší "C"éčko. Víc než hloupoučkej a zbytečnej film mě úplně rozsekaly okolnosti kolem filmu. Pan Profesor Babiš:-D Distributor pro CZ Řiťka video a taky to, že režisér Ray si o 3 roky později natočil i Útok trojhlavého žraloka a tentýž plodný rok i svůj Masterštick "Megažralok VS Kolossus" . Tak pusu a pa všem žralokům! Sejdeme se u Čtyřhlávka - 2% ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto kusu člověku vlastně dojde, že série Sharknado je vlastně áčkovým počinem studia Asylum, na rozdíl od tohoto filmu obsahuje herce, které jste už někde viděli a camea všelijakých zevlů. Zde je minimum herectví, absurdní hrátky s fyzikou prostředí, kdy žralok mění velikost a také hloubka moře je značně proměnlivá. V čem je naopak tento film vyjímečný je neskutečné herectví Charlie O´Connella v roli profesora Babiše (psáno Babish), kterému sekunduje o dost méně výrazná Carmen Electra jako doktorka Babišová. Charlie O´Connell předvádí mimořádnou plejádu nechápavých obličejů a tupých hlášek a také jednu extatickou scénu kdy je zraněn. Už jenom kvůli jeho výkonu stojí za to tenhle film vidět. Oproti tomu je Carmen Electra poněkud statická a ani ostatní ansámbl toho moc nepředvede a je přítomen víceméně jako kanónenfutr (ve smyslu krmení pro ryby), snad tedy až na dva domorodé (?) umpa lumpy, kteří snad měli být jakýmsi komediálním prvkem. Ve světle geniálního projevu Charlieho O´Connella, působí ostatní herci celkem jako zbytečná stafáž včetně digitálního žraloka a závěrečné tsunami. Doufám, že někdy v budoucnosti dostane více prostoru, skoro by z něho mohl být další a možná i lepší Kevin Sorbo :-D ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo na Florida Keys. (Terva)
  • V některých scénách je vidět pobřeží, přestože se film odehrává na vzdáleném atolu. (L_O_U_S)
  • Loď neustále mění vzdálenost od atolu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama