Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa zatiaľ jeden z najlepších Asylum produktov. Srandovný nápad, na dvojhlavého žraloka i sporo odeté ženské sa dobre pozerá, k tomu tam pobehuje Carmen Electra a každú chvíľu sa niečo deje, takže som sa nenudil. Prostredie je pekné, triky nie sú síce ničím extra, ale nie je to ani žiadna katastrofa a dej či logiku pri takýchto snímkoch nemá cenu spomínať, keďže o to tu vôbec nejde. Ja som sa náhodou bavil a neprišlo mi to ani trápne, skôr ako taká jednoduchá, s nadhľadom natočená béčková zábava. ()

dainio odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem fandou Sharknada a sem tam i zetkových hovadin. Tohle bylo i na mě moc. Nějaká třída studentů, kde se urodili samé "kozatky" a fitness machýrci je v rámci studia na moři. Zapisování do sešitu a zkoušení však naruší dvojhlavé žraločí hovado. Aby toho nebylo málo, tak je v lodi díra. Poplují k opuštěnému atolu. Ten se ale rozpadá a potápí. Vlastně jsem ani nepochopil proč. Ostrov z dálky vypadal neporušeně, ale stačí kameramanův epileptický záchvat a ostrov se potápí. Sakra, to je sračka. Žralok na hovno, dialogy na hovno, herci na hovno, děj na hovno - úplně všechno v tomto filmu je ohromná sračka. Nelogické chování, trapné hlášky, nereálno a k tomu ještě "Babiš". Mám dost! Tohle chce panáka. ()

Reklama

Vitaminy odpad!

všechny recenze uživatele

Carmen, by měla jít už do bikinového důchodu a hrát maximálně sexy matky, zbytek herectva v čele s Brooke Hogan by se měl vzdát hraní úplně. Vypadá to spíš jako studentský film se SLABÝM scénářem, který nemá hlavu ani patu. Pár věcí co mně zaujali: žralok má dvě hlavy, ostrov se potápí, tsunami, loď se porouchá, kapitánka skočí do vody bez ploutví, ale je sežrána i s nima, vedoucí teenager se "smrtelně odře", nechá studenty na ostrově, pak se zázračně uzdraví, i když všichni ví, že ve vodě je žralok neustále do ní padají, nebo se snaží někam doplavat a myslí si že právě oni budou mít štěstí...... :D Díky filmům jako tenhle si dokážu vážit o mnoho víc kokotin co aspoň za něco stojí a můžu mít vzor pro hodnocení odpad! Ale co se týče déčkového žánru co běží v tv někdy nejdřív ve tři ráno behem pracovního týdne - docela prdel! ()

kratina 

všechny recenze uživatele

Takhle to asi dopadá, když scénář napíše lidský mutant - dvojhlavý scenárista. Potřeboval bych něco vysvětlit. Když na mě na moři zpoza útesu vyběhne žralok a slupne mě k svačině, on je nějaký zásadní rozdíl v tom, jestli měl jednu nebo dvě hlavy? Víc hlav = větší hrůza? Ani náhodou, vy blbouni z Asylum! Víc by mě vyděsila dvojhlavá tchýně, když už. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Loď se potápí, jako na potvoru se potápí i ostrov, tsunami na obzoru a kolem toho všeho se prohání dvouhlavej žralok. Asylumáci opět nezklamali a vypustili do světa další animální příšernost, kde dokonale funguje kouzlo nechtěného. Asi za všechny šílený scény bych jmenoval tu, kdy se destimetrovej žralok nenápadně připlíží k laškující trojici, která má vodu asi tak do pasu. To byl majstrštyk. Jinak samozřejmě spousta nehrajících metrohošanů a podobně talentovanejch silikonů.Co jsem čekal, to jsem dostal. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • V některých scénách je vidět pobřeží, přestože se film odehrává na vzdáleném atolu. (L_O_U_S)
  • Loď neustále mění vzdálenost od atolu. (L_O_U_S)
  • Natáčení probíhalo na Florida Keys. (Terva)

Reklama

Reklama