Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Luisis 

všechny recenze uživatele

Takové horší "C"éčko. Víc než hloupoučkej a zbytečnej film mě úplně rozsekaly okolnosti kolem filmu. Pan Profesor Babiš:-D Distributor pro CZ Řiťka video a taky to, že režisér Ray si o 3 roky později natočil i Útok trojhlavého žraloka a tentýž plodný rok i svůj Masterštick "Megažralok VS Kolossus" . Tak pusu a pa všem žralokům! Sejdeme se u Čtyřhlávka - 2% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Scénář napsaný desetiletým borcem po dvou tunách vyhuleného hašiše a dvou dodávkách dobrého bourbonu, který právě zjistil, že se mu to pírko v rozkroku nestaví jen přetlakem moči, ale že to má i jiné spouštěče. "Herecký" ansábl vybíraný ne podle hereckých zkušeností a schopností, ale podle co nejmenšího rozměru mozkové hmoty (herci) a co nejširšího a nejhoupavějšího hrudníku (herečky), potažmo co nejvíce implantovaného silikonu. Jediná Carmen Electra, jakožto zkušená harcovnice, pochopila, proč byla do filmu vybrána, a protože to rozhodně herectví nebylo, plnila svůj úkol na sto procent a prsila se i v těch nejnevhodnějších situacích. Škoda, že to nepochopily i ostatní její kolegyně a zarputile se snažily hrát. Směšné digitální efekty na úrovni špičkové počítačové hry ze druhé půle osmdesátých let. Střih po sobě jdoucích záběrů a scén v naprostém logickém nesouladu. Od filmu z produkce Asylum s názvem Útok dvouhlavého žraloka ale asi nikdo nic jiného nečeká. Pokud ano, je to docela masochista. 0,5* ()

Reklama

Junys 

všechny recenze uživatele

Dá se benzín odpálit ? Tenhle dialog mě snad dostal nejvíc z celýho hororu.. Ze začátku jsem si říkal jo to vypadá na dobrý C jenže pak to šlo z kopce a už mě to nějak odradilo.. Nevím proč ale nějak mi připadlo že žralok ve vodě vypadal jinak než nad vodou.. Zabavil jsem se ale ne na dlouho.. Z původních 4* které jsem chtěl dát dávám lepší 3*.. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Dvouhlavý žralok útočí na školní družinu, jejíž děvčata se předtím ukážou nahoře bez a jako běžnou součást čvachtandy v moři považují trojku se spolužákem. To točil nějakej nadrženej falešnej biolog nebo co? Hodně bizardní béčko s mizernými hereckými výkony, ale co naplat - mám rád sluníčko, moře pláže tak dávám aspoň jednu hvězdu za to. ()

TheRoller 

všechny recenze uživatele

"Je možné benzín odpáliť?" - NIe, to nie je otázka 12 ročného dieťaťa typu "Hoří hovno?", ale jedna z mnoha podobných replík tohto počinu. Nieže by som nevidel aj väčšiu kravinu, ale táto bola tiež kvalitná. Oceňujem ale jeden filmársky ťah - hrudníky viacerých dievčin priťahovali zrak viac ako krv žraloka, hoci aj dvojhlavého, a tak sa dalo vyhnúť veľkej dávke nehereckých výrazov. Práve vďaka veľkej koncentrácii dvojičiek veľkosti 3 až 4 (pri niektorých majiteľkách som sa nedostal ani k ich tváram) sa to dalo prežiť bez väčšej ujmy. Prízemné a tupé, ale je to tak. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Přestože Kate (Brooke Hogan) tvrdí, že za nimi žralok nemůže na mělčinu, v závěru za přeživšími doplave až do kaple. (L_O_U_S)
  • Hlavy žraloka měly být původně spojené. (L_O_U_S)
  • Loď neustále mění vzdálenost od atolu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno