Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Zyne odpad!

všechny recenze uživatele

dementni scenar, dementni triky, klasicke vyuzivani jednoho zaberu stopadesatsestkrat, divni a skaredi lidi, co jim herectvi fakt nejde a u holek to nezachrani ani jejich kozy, elektricka carmen uplne out, deckovy Aaron Eckhart jakbysmet, vtip a nadsazka se nekde poztracely a cele je to jen ztrata casu, proste shit ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Některé filmy jsou tak dementní až jsou geniální, ale některé jdou dál a z té nechtěné geniality kloužou ladně na vyšší level demence... Aneb-pokud dvouhlavý žralok velký jako nákladní vagón žere nohy holkám stojícím po pás ve vodě a je přitom celý pod hladinou-něco je špatně.. Jedna hvězda za to, že jsem se tomu mohl smát(né "vtipnosti" toho filmu ale prostě jen-škodolibě-jeho ubohosti). ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ľudský, resp. tvorcovský debilizmus naozaj nepozná hranice. Ako ináč pozerať na tento kanálový sajrajt, kde sa samoukájacia réžia Ch. Raya ( potvrdil svoju pozíciu na špičke môjho rebríčka najhorších režisérov v histórii ) snaží dať divákovi na podnose ranný bľuvanec po celonočnom fláme. Ďalšia vec, ktorú tento snímok dokázal je, že Carmen Electra nemá právo hrať vo filmoch. Na živobytie jej bude stačiť pózovať pre pánske časopisy. Prečo teda jedna hviezda? Zopár rozkrokov tam bolo fajn. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Já tyhle ne céčkové, ale přímo žetkové monster horory, co se absolutně neberou vážně mám celkem rád a Asylum je pro mě prostě taková továrna na oddechovky, kde se děje neuvěřitelná hromada pitomostí, ale tvůrci se to nesnaží skrývat a nedělají jak to myslí děsně vážně. Něco jiného je koukat a hodnotit na X té pokračování čelistí, které se pořád snaží působit hrozivě s tím, že to akorát ždímá prachy z jedničky a něco jiného je koukat na blbinu, která si na nic jiného ani nehraje. Dvouhlavej žralok, potápějící se atol, rozbitá loď...no prostě napínavej žraločí survival jako jsou Mělčiny nebo In the deep :-D :-D ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Blbost na entou. Electra je herečka na nic, ale dudy má napumpovaný stále dobře. Nebýt těch hezkých holčičích tělíček v plavečkách, není na co koukat. Takže takto za jednu *. Jinak blbé, blbé a zase jen blbé. Místy tak blbé až vtipné. Smích se dostavil nejednou. Spielbergovi by z tohoto počinu spadly čelisti až na zem. Asylum opět boduje. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Když se Kate (Brooke Hogan) a Kirsten (Corinne Nobili) vrátí do vesnice a profesor Babish (Charlie O'Connell) zavelí k dalšímu průzkumu, mihne se v záběru cyklista, který by na opuštěném ostrově neměl co pohledávat. (L_O_U_S)
  • V některých scénách je vidět pobřeží, přestože se film odehrává na vzdáleném atolu. (L_O_U_S)
  • Natáčení probíhalo na Florida Keys. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno