Reklama

Reklama

La cara oculta

  • Kolumbie La cara oculta (více)
Trailer 2

Španělský dirigent Adrian pobývá pracovně v Bogotě, kde si pronajal spolu s přítelkyní Belén velký osamělý dům. Belén od něj kvůli jeho nevěře odejde, Adrian však rychle nachází náhradu v servírce Fabiene. Ta se k němu dokonce nastěhuje a záhy objeví, že se v domě ozývají podivné zvuky. Po Belén začne jako po zmizelé pátrat policie, brzy se však ukáže, že s jejím odchodem od Adriana to bylo trochu jinak. (lola3121)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (640)

verbal 

všechny recenze uživatele

Jeden se sice k tomu musí prokousat čtyřiceti minutami zasrané, červené knihovny, ale poté mu kartely neservírují na stříbrném podnose luxusní lajnu originálního matroše, ze které mu příjemným překvapením zduří sliznice. Čerstvý, neotřelý závan z kokainových polí, který ukazuje, že k ukojení bohatě stačí dvě ploché cigošky a jeden slizký dirigent. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Španělský low budget flick, který výborně kombinuje hororovou atmosféru, survival, love story a vztahové drama. Vše mixuje tak akorát rovnoměrně, s výborným twistem uprostřed filmu, s pevným vedením tvůrců a vynikajícími hereckými výkony vlastně úplně neznámých, ale dobře obsazených herců. Další z řady filmů za pět peněz, které mají nápad, napětí a udělají víc parády, než kdejaký blockbuster se kterými jsou obvykle spojena automaticky vysoká očekávání. ()

Reklama

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Miluji filmy s takhle úderným námětem. To to jde pak všechno samo. Hlavní pointa filmu mě naprosto dostala. Tohle jsem fakt nečekal. Bylo mi hrozně líto, že film skončil v nejlepším, ale kdyby pokračoval dál, tak už možná v tom nejlepším neskončil :-). Ale co, stejně to chci delší! A vám povrchním pitomcům, co si stěžují na malá prsa hlavních protagonistek, vzpamatujte se! Taky byste asi nebylo zrovna rádi, kdyby vám nedali práci kvůli vašemu malému penisu. A navíc, Clara Lago je nádherná po všech stránkách a Martina García je, když už nic, hezká v obličeji. A je to vlastně tak trochu záporňačka, takže jestli to, že má prsa po tatínkovi, vám na ní vadí, tak to aspoň splnilo účel, protože jí přece nemáme mít rádi a máme mít rádi Belén! Btw. i začátek mě bavil, buďte taky trochu žánrově flexibilní, no ne! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Další bod pro Španěly. La Cara oculta je mimořádně chytlavý thriller, který od určitého momentu ve druhé třetině šlape jako pěkně promazaný stroj. A dá se to bez vraždění a krve, což je dneska spíš výjimkou. Závěr se sice dá poměrně přesně odhadnout (rozuměj je logický), ale beru ho jako nutnou daň za to, aby se film pořád pohyboval v reálných kolejí. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Výborně! Jsem velký příznivec filmů tohoto druhu. S pár herci, velkým domem, skvělou hudbou a dobrým nápadem se dají dělat divy! Upřímně - nečekala jsem zrovna takový vývoj, a to je dobře, protože hned ze začátku se nabízející řešení by byla dost nuda, tohle je mnohem lepší. A svoje udělala i velmi dobře zvolená vážná hudba, některé scény skutečně moc hezky zdramatizovala. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Filmové jméno hlavní hrdinky Belén (Clara Lago) v překladu ze španělštiny znamená "betlém", případně lze jméno v návaznosti na filmovou skutečnost přeložit jako "šlamastyka" či "potíž". (herr_carter)
  • Svastika na nacistické uniformě ve skříni je převrácená. (BlackJoanna)
  • Alterntívnymi názvami filmu sú aj Bunker či Inside. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama