Reklama

Reklama

Antiviral

  • USA Antiviral (více)
Trailer

Obsahy(1)

Satira na současnou společnost a její posedlost slávou sleduje Syda Marche (Caleb Landry Jones), který pracuje jako pašerák nemocí pro lékařskou kliniku zprostředkovávající posedlým fanouškům patogenní viry a bakterie svých glorifikovaných celebrit. Když je Syd nakažen neznámou formou nemoci, na kterou později umírá jedna z populárních hvězd Hannah Geist (Sarah Gadon), mění se jeho tělo v časovanou bombu, jejíž tikot musí Syd zastavit, než ho dožene nevyhnutelná smrt. (Brousitch)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Cronenberg junior se hodně snaží udělat taťkovi radost. A bohužel je to až moc vidět. Až moc to působí jako film, který se snaží někomu něco dokázat. On to z velké části sice zvládá, ale ono "dokazování" až moc přebírá kontrolu nad všemi aspekty. Musí se ale nechat, že atmosféra nemoci, nevolnosti a nezdravosti je skutečně špičková. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tak jsem skouknul Antiviral a byla to docela tíha. Tento film není opravdu pro každého, ale spíš pro ty thrillerové fanoušky, které mají rádi takovou ponurou a deprimující atmosféru. Jinak co se týče kamer, herců a vizuálů, tak není co vytknout. Někdo může říct fuj nuda a vypne to, ale já si myslím, že tento film rozhodně není k zahození a rozhodně to bude chtít alespoň ještě jednou vidět. 70% ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Nápad je to parání, originální a osobitý. Bylo mi celý film dost blivno což je v tomto případě známka úspěchu. Tempo mi sice vyhovovalo ale vzhledem k jednoduchosti(přesněji řečeno stručnosti)zápletky, je ta minutáž přecejenom kapku přepálená. Něják výrazně odvařený z toho sice nejsem ale těch 108min.nadčasové myšlenky jsem si užil. Brandon rozhodně zaujal, udělal dobrý dojem a těším se co mu(a odkud) vyhřezne příště. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Priznám sa bez mučenia ihlou, že od začiatku do konca ma bavilo pozerať sa na Caleba Landryho Jonesa. Neskutočná tvár, výborný výber herca. Vizuál bol tiež výborný. Sterilné prostredie, kopec bielej, čiernej, sem - tam červená, zelenomodré steny, tmavý nábytok - nádherné. Nápad tiež nebol zlý, aj keď ja by som nikdy nechcela herpes od Matthiasa, alebo čínsku chrípku od Javiera. Ani zadarmo. Stačili mi v detstve kiahne od sestry. Rannú tvorbu Cronenberga staršieho nepoznám, takže porovnať nemám s čím a je mi vlastne úplne jedno kto je koho syn. Na prvotinu slušné. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Antiviral má pomalé tempo je velmi vážný a bizární typ Hororu. Příběh je originální a obsahuje pár zajímavých nápadů,ale to je nejspíš vše! Celý film je velice složitý,náročný,odborný,bohužel i nudný,tenhle druh hororu je jen pro určitou diváckou skupinu.Já jen doufám, že naše Kultura za pár let nebude vypadat podobně! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • l Nápad na film vznikl v hlavě Brandona Cronenberga v době, kdy procházel těžkou formou chřipky a přemítal tak nad původem viru, který se do jeho těla musel dostat z těla jiného člověka, a v zásadě nad celou zvláštní formou intimity, která toto nakažení doprovází. (Brousitch)
  • V průběhu natáčení navrhli oba hlavní herci, aby se navzájem společně s režisérem nevídali a dodali celému snímku pocit odcizenosti. Až po skončení produkce se všichni tři blíže poznali. (Brousitch)

Reklama

Reklama