Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (606)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Až na ten závěrečný fail hodně podařené. Aja se drží zpátky a slouží příběhu. Rohy mají hodně blízko Zrcadlům s Kieferem Sutherlandem. Kingovská struktura jde cítit na sto honů (autorem předlohy je jeho synátor Joe Hill) a lidští démoni vyplouvají na povrch ve zpočátku legračních scénkách (návštěva lékaře, bitka reportérů) a pak regulérní mstě (muthafuckin snakes in the muthafuckin car). Romantická linie je klasicky teenagerovská, dokonce i poměrně originální a hlavně uvěřitelná. Rohatý Radcliffe potvrzuje, že to myslí vážně, Pottera setřásl už v ruském doktorovi, tady mizí i jeho britský přízvuk. Pokud mu čich na zajímavé projekty vydrží bude dobře. Velká škoda toho přepáleného závěru. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Paráda, vtipné momenty střídají ty děsivé, ty milé a ty neskutečně "out of place" - je to sice tak trošku mišmaš, ale tyhle vyšetřovací/ztracené lásky věcišky já obecně můžu, navíc Daniel Radcliffe hraje parádně a když ještě připočtu skvělý soundtrack, není moc co řešit. Škoda jen toho wtf finále, jinak bych šel i vejš :) ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrné zpracování výborné knihy. Temnota, sarkasmus, zvrácenost a černočerný humor se proměnily v sentimentální vzdychání a růžový románek. Krásná kamera, velmi dobrá hudba, obstojné triky, skvělý Bowie...mizerný Radcliffe - ten chlap je nesympatický a k tomu neumí hrát (což opakuji po každém jeho dalším filmu, ne, herec to opravdu není), kozí rohy, nudné pátrání po vrahovi, sladkobolný konec, červená knihovna. Čekal jsem špínu, temno, zvrhlý humor, krvavé masakry...já vím, knihu jsem měl zkrátka číst až potom.... ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Nedotažený pokus posunout se zase trošku jinam. Na jedné straně stojí skvělá, originální, vtipná, mysteriózní kriminálka, ovšem z té druhé jí stahuje krvavé, přeplácané fantasy. Velmi nevyvážený počin jako by byl slepec dvou odlišných filmů ze stejným tématem, zhruba do poloviny jde o skvělou podívanou, jenže pak se to zlomí a jde to jen dolu. Málo u kterých filmů je mi líto promarněné šance, tohle je jeden z nich. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Daniel Radcliffe má štěstí na rozmanité role. Nejdříve byl chlapcem, který porazil Temného pána, poté musel čelit děsivé Ženě v černém, pak se líbal s Harrym (Osbornem:) a dokonce byl oddaným sluhou Victora Frankensteina. Tady hulí jedno cigáro za druhým, chlastá a k tomu všemu mu ještě začaly vyrůstat rohy. To je pech:) Alexandre Aja patří mezi jednoho z nejvýraznějších hororových režisérů posledních let a všechny jeho příspěvky do žánru patří mezi slušný nářez. Oproti jeho předchozím filmům mi Horns přišly o něco odlehčenější. Rozhodně však originální a osobité s výborným soundtrackem. Když jsem uslyšela Heroes od Davida Bowieho, vzpomněla jsem si na Charlieho malá tajemství, kde jsem tento song slyšela prvně. A komu by se nevybavil Tyler Durden a Marla, když to na nás vybalili Pixies s Where Is My Mind? Daniel je zde výborný a ukazuje, že se dokázal ze své nejslavnější a zlomové role postupně vypracovat až na skvělého herce, který zvládá různorodé postavy. Jizva na čele je dávno pryč a Hogwarts nechal v dáli za sebou. Herecky mu zdatně sekunduje Joe Anderson, jemuž by už někdo mohl konečně dát nějakou pořádnou hlavní roli, protože on na to rozhodně má. SPOILER: Bizarní a brutální Konec Maxe Minghelly mi zde připomíná ten, který potkal Masona Vergera v Hannibalovi a jehož ztvárnil právě Joe Anderson. KONEC SPOILERU. Závěr filmu je dokonalý. Jako "padlý anděl" mi Daniel trochu připomínal jednu z pekelných postav ze hry Doom:) ()

Galerie (103)

Zajímavosti (30)

  • Ig Perrish (Daniel Radcliffe), i jeho žena Merrin Williams (Juno Temple), mají odmala rádi britského zpěváka Davida Bowieho. Ve filmu tak vícekrát zazní jeho skladba „Heroes“, která vyšla na stejnojmenném albu v roce 1977. (rublik05)
  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru. (007.)
  • Keď sa Juno Temple v rozhovore spýtali, či sa bojí predvádzať svoje nahé scény v tomto a iných filmoch, povedala: „Nikdy som sa nebála nahej scény, ak je to niečo, čo je podľa mňa vo filme dôležité. Ako herečka je to, že sa vyzlečiete, úplne vaša voľba, malo by to byť len na vás; nemalo by to byť na nikom inom. Nechcem sa len tak postaviť nahá, pokiaľ to nie je potrebné, ale tiež som sa toho nikdy nebála. Som taká veľká Európanka. Vyrastala som tak, že som sa veľa opaľovala hore bez. Myslím, že je to pre mňa jednoducho súčasť života.“ (Arsenal83)

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama