Reklama

Reklama

Můj vysvlečenej deník

  • angličtina My Naked Diary
Trailer 2
Česko, 2012, 102 min

Předloha:

Johana Rubínová (kniha)

Kamera:

Michael Gahut

Hudba:

Petr Wajsar

Hrají:

Veronika Khek Kubařová, Petra Špalková, Berenika Kohoutová, Sandra Černodrinská, Marika Šoposká, Šárka Krausová, Igor Bareš, Ondřej Mataj, Martin Šesták (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Romantická teenagerská komedie o první dívčí desiluzi a hledání skutečného obrazu blízkých, které změní hrdinčin pohled na život... Komedie s příchutí romantiky i hořkosti vznikla podle knižního bestselleru sedmnáctileté studentky Johany Rubínové. Johana (V. Kubařová) žije s otcem (I. Bareš) a nevlastní matkou (P. Špalková). Její vlastní maminka zemřela, když byla malá. Před dvěma lety zažila první velkou lásku, která ale skončila sebevražedným pokusem. Od té doby se Johana snaží milostným karambolům vyhýbat. Štěstí ale nemá – kluk (O. Mataj), do něhož se zamiluje, ji podvede s její nejlepší kamarádkou (B. Kohoutová). Johana se snaží vzpamatovat ze zklamání a zároveň pátrá v rodinné historii, aby se dozvěděla víc o smrti své matky. To, co zjistí, její život obrátí naruby. A Johana si musí připustit, že lidé, mezi nimiž dosud žila, jsou jiní, než si myslela… (Česká televize)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (253)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Příběh o holce, která se považuje za hodně důležitou, ale není tomu tak. Uznávám, že kdybych byl nezralá puberťačka, tak mě to asi srazí do kolen. Nicméně nejsem. Dají se na tom najít i pozitiva - Kohoutová, Stašová, Žilková, Bareš. Jinak je to film o ničem, ale zase nutno říci, že ničím neuráží. Alespoň ne moc. ()

Kratas558 

všechny recenze uživatele

Neseděly mi k tomu scény v psychiatrické léčebně, protože působily jako pěst na oko. A přestože to byl totální průměr, i co se týče hereckých výkonů, tak jsem vcelku spokojená. O tom to přeci je. Že nic neskončí dobře nebo zajímavě jenom proto, že by mělo a že neexistujou happyendy v tom našem "průměrným" životě. ()

Reklama

troufalka 

všechny recenze uživatele

Přečetla jsem si komentáře předem. Tak nějak jsem byla připravená na to, že film třeba nebude nic moc, v nejhorším je tu ovladač, že?! Ale nemůžu si pomoc, líbilo se. Žádná katastrofa, žádné trapárky, dialogy přiměřené situacím a věku, zábavné momenty, příjemná muzika, slušná oddychovka. A to nejsem pravděpodobně cílová skupina ... :o) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Po dlouhém představování se vydělí základní sestava hrdinů, přičemž na dívky se hezky dívá a mladíkům vévodí pár výstředníků. Zažívají bujaré mejdany, zlomená srdce, zrady, trucy, výlety, úlety. Jejich vrstevníci se na plátně nejspíš najdou ve věrných situacích i díky jazyku, starší si vybaví léta, kdy se všichni rodiče jeví jako trapní ignoranti, a ocení přerod Petry Špalkové v roli dívčiny macechy. Nálada sedí, ale chybí silnější obsah a hlavně energie Snowboarďáků, tak nakažlivá, že většinu chyb spláchla. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení a naprosto skvělý závěr, který ometá hromadu nánosů (třeba ten název), které zjevně spoustu "diváků" odrazují. Poté je tu výborná (ale fakt výborná) Veronika Kubařová, která s naprostou lehkostí táhne celý film. Jenže co s tím, i svým zaměřením to cílí někam dolu a taky to hodnocení musí nakonec vypadat. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • David Skopal dostal rolu Havrlanta na základe kopy sprostých slov, ktoré vychrlil na konkurze. (Sufferer)
  • Ve filmu padlo 118 polibků, 101 objetí a 98 kapek slz. (venus)

Reklama

Reklama