Reklama

Reklama

Vášeň

  • USA Passion (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá žena, která pracuje v byznysu, se vydá na cestu pomsty poté, co jí její šéf a mentor ukradne její nápady. (Rosaviva)

Videa (3)

Trailer

Recenze (139)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastne strašná sranda, aspoň chcem veriť, že De Palma to berie rovnako - hoci pri spomienke na jeho niektoré staršie "skvosty" napr. Dressed to Kill o tom pochybujem. Úvod alebo povedzme celá prvá polovica je podľa mňa výborná,najmä sympaťáčka Rachel McAdams hrá mrchu vskutku presvedčivo, De Palmovské trademarky sú úplne jasné, červená vládne, patetická hudba, rozdelený obraz... V polovici film naberá na aburdnosti, resp. sračkovosti, až do úplne prekombinovaného a trápneho záveru. Ale ako som vravel, je to vlastne jedna veľká old school sranda, tak aké sťažovanie!:) ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Až do osudné události, což je plus mínus polovina filmu je to zajímavý emoční thriller o dvou sokyních, z nichž jedna je mrazivě krutá a všichni to o ní vědí, druhá je nejprve učebnicová zaměstnankyně, ale když na to přijde a je donucena jednat, je z ní možná ještě větší svině. Poté, co však Rachel (která je ve své roli opravdu dokonalá) zmizí z plátna se úplně změní žánr, jako byste se najednou dívali na něco jiného. Druhá půlka už rozhodně kvality té první nedosahuje no a závěr tomu dodá korunu. Myslím, že zdejších 54% tentokrát naprosto odpovídá i mému hodnocení. ()

Reklama

deckardx 

všechny recenze uživatele

Problémem tohoto filmu je, že působí hrozně levně. Jinak si myslím, že atmosféra je hlavně první hodinu velmi dobrá, o nějakých telenovelách, jak tu někteří píší, nemůže být ani řeč. Jen mi příde, že režisér takové velikosti mohl pro svůj projekt získat trochu více peněz, scénář ani myšlenka (až na ten překombinovaný závěr) nebyly špatné, jen tomu chyběl WTF moment, který by nějakým způsobem vytáhl snímek z průměru. Takto to bude snadno zapomenutelný film. Bohužel. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tři pohledné ženy, jeden zmatený muž a nějaký ten ostrý nůž mi obvykle stačí ke spokojenosti, ale tady je vše jinak. Ani jednou jsem totiž nepocítil potřebu sáhnout si do kalhot a několika zručnými pohyby ohrozit monitor výstřikem, což mne uráží. Vždyť mi byl slibován erotický thriller a místo toho jsem dostal pouze podlost, pomstu, vydírání, trochu zmatku a tři politováníhodné kariéristky. Nefandil jsem ani jedné z nich a tak mi bylo zcela jedno, která z nich po závěrečných překotných dějových zvratech nebude čichat ke kytkám jenom od země. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Filmová výzva v karanténě - oblíbené herečky, Rachel McAdams. Rachel má tvář jako andílek, umí být roztomilá a k nakousnutí, ale současně se chovat jako ta nejsprostější a nejnestydatější coura. Druhá kategorie je u ní méně častá, o to je více sexy a tento film je sexy a možná i více než jeho francouzská předloha. Bohužel si už po tolika letech nepamatuji děj francouzského originálu, ale co si pamatuji přesně, že věkový rozdíl mezi hlavními dvěma představitelkami byl dvacet let a nikoli jeden rok. Proto je tahle verze více sexy. Na druhou stranu si vybavuji, že původní scénář byl jasný a přímočarý, v tomto případě jsem se ke konci trochu ztratil a úplně nevím, co si mám myslet. Celkový dojem tak mám poněkud rozpačitý. Kdybych měl ale hodnotit pouze Rachel, tak ta dostane pět hvězdiček... ()

Galerie (99)

Zajímavosti (10)

  • V scéne na obede, keď si Isabelle (Noomi Rapace) berie tabletky, ich rozsype po stole, pričom tri dopadnú do šálky jej asistentky Dani (Karoline Herfurth). Keď sa tá ide napiť, môžeme si všimnúť, že v šálke sú len dve tabletky. (Johnny.ARN)
  • Noomi Rapace bola obsadená do roly Isabelle potom, čo Brian De Palma narazil v New Yorku na režiséra, ktorý mal záujem mať Rapace vo svojom filme, poslal mu niektoré Noomine švédske filmy a jej výkony na De Palmu naozaj zapôsobili. (Arsenal83)

Související novinky

De Palma se vrací za kameru

De Palma se vrací za kameru

04.05.2017

Brian De Palma byl od 70. do 90. let filmařskou extratřídou, jíž vděčíme za Zjizvenou tvář, Neúplatné nebo Carlitovu cestu. Po Mission: Impossible ale začal trochu strádat a přišel o diváckou… (více)

Reklama

Reklama