Reklama

Reklama

Vášeň

  • USA Passion (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá žena, která pracuje v byznysu, se vydá na cestu pomsty poté, co jí její šéf a mentor ukradne její nápady. (Rosaviva)

Videa (3)

Trailer

Recenze (139)

claudel 

všechny recenze uživatele

Filmová výzva v karanténě - oblíbené herečky, Rachel McAdams. Rachel má tvář jako andílek, umí být roztomilá a k nakousnutí, ale současně se chovat jako ta nejsprostější a nejnestydatější coura. Druhá kategorie je u ní méně častá, o to je více sexy a tento film je sexy a možná i více než jeho francouzská předloha. Bohužel si už po tolika letech nepamatuji děj francouzského originálu, ale co si pamatuji přesně, že věkový rozdíl mezi hlavními dvěma představitelkami byl dvacet let a nikoli jeden rok. Proto je tahle verze více sexy. Na druhou stranu si vybavuji, že původní scénář byl jasný a přímočarý, v tomto případě jsem se ke konci trochu ztratil a úplně nevím, co si mám myslet. Celkový dojem tak mám poněkud rozpačitý. Kdybych měl ale hodnotit pouze Rachel, tak ta dostane pět hvězdiček... ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Sama nevím, proč jsem tak dlouho odolávala Passion, možná to sinusoidové hodnocení a dost negativních komentářů , ale konec konců je to přece jen pro mě jistou výzvou a když jsem byla ještě navíc popostrčená k tomu, ať do toho klidně jdu, tak jsem do toho šla a za to dík. K tomu mám ještě jednu připomínku, že erotický thriller o smyslném vztahu dvou žen je mírně zcestné vyjádření v obsahu. Mnohé uživatele to může odradit a já byla jednou z nich. - Ta naše něžná, milá a krásná Rachelka a vida, jaká to může být potvora a naopak ta svérázná, nespoutaná Noomi z Millennia a tady je to ušlápnutá holčina. Ale pozor, tenhle fakt berte jen v úvozovkách. Sledovat totiž tyhle dvě filmové starr, jak na sebe něžně vrčí a kují na sebe pikle nejvyššího kalibru, byla obrazně kulinářská lahůdka a to nemluvím o mužském oku, který si tady musel nutně přijít na své. Brian De Palma je zatím můj čtyřkový režisér a ani tady se neodchýlím i když připouštím, že se scénářem se mohli tvůrci trochu víc pomazlit. Závěrečná tečka mně silně připomněla Nepřítele, která pro mě zůstane i tady jedním velkým otazníkem. Ale když přihlédnu k faktu, že se jedná mimo jiné o mysteriózní žánr, tak proč ne ? Dámy, byly jste senzační potvůrky. ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Aká vášeň,aká erotika,prosím vás??!Ako si mohla sladká RACHEL McADAMS pokaziť svoju povesť s takýmto skoro odpadom.S tým jej šarmantným úsmevom som jej tú úlohu mrchy a zlomyselnej kariéristky neverila ani trocha.To nebola úloha ušitá priamo na ňu.Je mi ľúto,ale nemalo to žiadny náboj či iskru a ani záverečná pointa ho nevytiahne z bahna,pretože len (pomenujme ju) skvelou pointou,geniálny film ešte nerobí.Ak zdieľate iný názor,čo potom ten zvyšok.Musím konštatovať už len smrť tejto snímke. ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Kto trosku pozna tvorbu Briana De Palmu toho nemoze tento film nicim prekvapit. Dobra praca z kamerov, velmi dobry strih. A vyborna praca z hercami. McAdams vyborna a Rapace tiez. Filmu vask chyba nieco co by nieco co by ma prinutilo zamysliet sa. Nenudilo ma to ale druhy krat by som to uz asi nedopozeral. De Palma natocil ovela lepsie filmy. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastne strašná sranda, aspoň chcem veriť, že De Palma to berie rovnako - hoci pri spomienke na jeho niektoré staršie "skvosty" napr. Dressed to Kill o tom pochybujem. Úvod alebo povedzme celá prvá polovica je podľa mňa výborná,najmä sympaťáčka Rachel McAdams hrá mrchu vskutku presvedčivo, De Palmovské trademarky sú úplne jasné, červená vládne, patetická hudba, rozdelený obraz... V polovici film naberá na aburdnosti, resp. sračkovosti, až do úplne prekombinovaného a trápneho záveru. Ale ako som vravel, je to vlastne jedna veľká old school sranda, tak aké sťažovanie!:) ()

Galerie (99)

Zajímavosti (10)

  • Film sa natáčal v Berlíne (Nemecko). Obdobie natáčania trvalo od 5. marca do 5. mája 2012. (Arsenal83)

Související novinky

De Palma se vrací za kameru

De Palma se vrací za kameru

04.05.2017

Brian De Palma byl od 70. do 90. let filmařskou extratřídou, jíž vděčíme za Zjizvenou tvář, Neúplatné nebo Carlitovu cestu. Po Mission: Impossible ale začal trochu strádat a přišel o diváckou… (více)

Reklama

Reklama