Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

Jespi 

všechny recenze uživatele

Skvělý pořad s vtipnými nápady a hlavně trojkou neskutečně charismatických a vtipných moderátorů. Recenze aut dokážou podat vtipně, ale přesto profesionálně a hlavně, nenechají se podplatit a všechno co se jim na autě nelíbí, tak řeknou, i když jde o Ferrari nebo Bentley. Závod proti stíhačce nezapomenutelnej. Mimochodem, doporučuju pustit v originálu, lepší než Prima Cool 95% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Auta mě nic moc neříkají a kromě mého milovaného Pontiac Blackbird mi přijdou tak nějak všechna stejná, ale tohle je prostě parádní pořad v první řadě o legraci. Skvělé nápady pro různé autotesty a fajn rozhovory se známými osobnostmi. Největší hvězdou však nejsou ani tak auta jako trio moderátorů s Richardem Hammondem v čele. ()

Reklama

Boro171 

všechny recenze uživatele

To čo robí Top Gear takým skvelým a originálnym "automagom" je kombinácia moderátorskej trojice, skvelého britského humoru a neobmedzeného rozpočtu BBC. Skvelá zábava pre všetkých od absolútnych autmobilových laikov až po pravých "petrolheads". Taká zohratá trojica ako Clarkson, Hammond a May, nemá nikde vo svete obdoby, týto páni sú ozdobou celého programu. Skvelé výpravy, humorné pojaté recenzie a novinky zo sveta motorizmu v úžasnom produkčnom spracovaní. Samostatnou kapitolou sú ešte tématicky ladené špeciály, ktoré sú ešte o niečo lepšie. Samozrejme by Top Gear nemohol existovať bez Stiga, ktorý sa stal akýmsi "badass" maskotom. Neúnavne vyčkávam na nové diely. Autá nikdy neboli zábavnejšie. 100% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt totální psina. I přes to, že jsem holka a k autům mám absolutně neutrální vztah, sleduji tento pořad kvůli té nesmírné dávce britského humoru v podání dokonale sehrané trojky. V žádném díle není nouze o zábavu a originální nápady. Taky mě vždycky těší výběr hostů ve studiu. Top Gear tedy vážně není jen pro pány. Naláká už jen to, že zdejší parta zkouší hrát s auty rugby a to se jen tak nevidí. ()

Mafian 

všechny recenze uživatele

Nejlepší televizní pořad všech dob? Nepochybně. Top Gear (zde nepochopitelně označený číslem 2010) se stal fenoménem díky povedenému mixu nekorektního humoru, zajímavých informací o automobilech a osobitosti všech tří moderátorů, jenž jsou důkazem, že muž nedospěje, pokud se jedná o auta. Clarkson, May a Hammond se pro tento pořad narodili a mě jejich Top Gear okouzlil... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Posledná zákruta sa nazýva "Gambon corner" (Gambonova zákruta). Je pomenovaná po hercovi Michaelovi Gambonovi, ktorý cez ňu skoro preletel. (Xooolg)
  • Obrovský úspěch tohoto pořadu měl dokonce za následek ovlivnění prodejnosti jednotlivých automobilů. (Cheeker)
  • Top Gear není jen úspěšným televizním pořadem. Obdobného ohlasu se dostalo i stejnojmennému magazínu, který je nejprodávanější časopis o autech ve Velké Británií. (silebis)

Reklama

Reklama