Reklama

Reklama

Uvnitř odlehlé, přísně tajné laboratoře pracuje skupina vědců na experimentu, který by mohl znamenat další krok v evoluci člověka. Když ale předmět experimentu – uměle vytvořený "člověk" (Anya Taylor-Joy) – spustí řetězec děsivých událostí, vědci se musí rozhodnout, jestli je význam objevu takový, aby převážil i nebezpečí s ním spojená. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (227)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Pro mě příjemné překvapení. Čekal jsem nějaké přehnané scífko a dostal jsem celkem fájn Thriller jednohubku. Výhodou je 92. minutová stopáž, film dobře odsejpá. Celkem mi sedla i Kate Mara. Na pohodu film. Závěrečný zvrat jsem nečekal :-)) Kdyby se zde přidalo více na gore, určitě bych dal o hvězdu víc. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Uměle vytvořené stvoření se poněkud vymkne kontrole, a tak přijíždí do utajených odlehlých laboratoří šéfová z korporace, která celý výzkum financuje. A protože je na první pohled zřejmé, že holčička nebude úplně hodná, tak nám moc prostoru pro toho strachu nezbývá. Můžeme se jenom dohadovat, jak moc to „roztočí“. A „děsivá“ pointa dochází téměř každému, a to už hodně brzy. Za mě absolutně tuctový thriller, který nemá čím překvapit, ale na jedno shlédnutí, proč ne… ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller o vytvořené mladé dívce, která za svou nevinností a inteligencí, skrývá smrtelně nebezpečného tvora, který musí být zničen. Než klasická vyvražďovačka se film snaží tvářit jako inteligentní podívaná a převážně v první půlce se mu to daří. Poté už přijde jen nezajímavá akce a nečekané vyvrcholení. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film z kategórie zbytočných. Jedno dievča sa po dlhých rokoch experimentovania naserie. A to je tak všetko. Obsadenie je zaujímavé, ale rovnako nepotrebné. Kate Mara s účesom jak Majka z Gurunu mohla byť nahradená pouličnou žobráčkou, na jej zaseknutý výraz nepotrebujete žiadnu hereckú školu. Potešila ma aspoň účasť Rose Leslie z Hier o tróny. ()

Prometheus69 odpad!

všechny recenze uživatele

Trailer lákal na nějakou tu akci, napětí z prvky fantasy.. a co jsme nakonec dostali? Urputně táhlou hovadinu kde nakonec ani Morgan nehraje hlavní roli.. Prostě jsem nepochopil o čem to sakra mělo být? A proč to vůbec někdo natočil za jakým smyslem... 666Teen ... Replikant Byl KLON, kde ten zloduch byl ten druhej! Tady byli na palici úplně všichni, včetně režiséra!!! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (2)

  • Ve finálním souboji Lee Weathers (Kate Mara) a Morgan (Anya Taylor-Joy) v lese spadnou obě protagonistky několikrát do jehličí. Navzdory tomu se však na modré košili Lee neobjeví ani jedna skvrna, či jiná nečistota. (Nathaniell)

Reklama

Reklama