Reklama

Reklama

Mladík Cam dluží peníze mafii, a tak mu nezbude nic jiného, než se přidat ke skupině elitních parkouristů, kteří svoje umění používají k vykrádání budov... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

castor 

všechny recenze uživatele

Nemocná matka, dluh se navyšoval, tak si synáček vzal peníze od ne úplně klasické „banky“, a když umřela, ani jeho psí oči nepomohly. Opálený manekýn s pekáčem buchet a zářivým úsměvem Taylor Lautner je zpátky, pro někoho je to možná výhra, pro většinu pohroma, jiní si odpočinou u nenáročného rádoby akčního kousku. Vyloženě „jeho“ Bez dechu bylo k pláči. Tady hlavní hrdina nejprve šlape na kole, pak hopsá po střechách, dělá u toho efektní pohyby celým tělem a diváka napadá podobnost s Expresní zásilkou nebo prachmizerným Doupětem. Romantika umělá, tempo slušivé, akce ucházející, scénář oprašovaný a psaný v poklusu na koleně. Ale ty tři hvězdy jsou nakonec zasloužené, i když jsem se obával, aby náš skrz naskrz dobrácký Lautner nezačal z hluboké propasti vytahovat blonďatou šestiletou holčičku.. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Vskutku neznámý, hodnocením nijak neopředený film. Taylor Lautner si vybudoval pochybnou pověst v paskvilní teen sáze Twilight, tady se ale mihnul v povedené parkourem prošpikované akci, kde mu i sekunduje příjemná krásná mladá herečka (jméno po mě nechtějte, nedá se vyslovit a vlastně ani z hlavy napsat). ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Všechny Tyler-wolfovy filmy jsou stejný jak sračka po párcích. Hezky hnědá, tekutá a voňavá. Když ukázal své milé neoholené podpaží ještě všech jeho 5 fanynek musel slintat jak kdyby si strkal klacek do kaďáku, ale což trocha toho nestle nikoho ještě nezabila. Takže skákající tuleň je v modě a rádi se na to podíváme. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Taká jednohubka. Síce nenadchne ale ani priamo neurazí, takže na jedno pozretie akurát. Herci neherci akrobati fajn, homovlk stále chlapec, ale akrobaciu zvláda, bodaj by aj nie, keď s tou svojou mušou váhou mu fyzika problém nerobí... Určite lepšie ako extrémne nevyužitý Freerunner. Ale nič viac nič menej. 50% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Vlkodlak pracujúci v Expresnej zásielke sa pokúruje s Yamakasi lebo musí vrátiť lóve otrlému šikmáčovi s mexikánskou gorilou po boku. No proste to by jeden nevymyslel. Ale zas nebolo to až také zlé. Bavilo to, nenudilo a človek sa vždy rád pozrie na parkur a na tých bláznov, kde všade dokážu doskočiť a nezabiť sa pri tom. Čiže slušné B-čko vhodné na oddych. 3 z 5 ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v meste New York. (Laslo)
  • Původní koncept scénáře zpracoval Jacob Sullivan. (oje)

Reklama

Reklama