Reklama

Reklama

Mladík Cam dluží peníze mafii, a tak mu nezbude nic jiného, než se přidat ke skupině elitních parkouristů, kteří svoje umění používají k vykrádání budov... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

PP66 

všechny recenze uživatele

Příběh chudýho kluka, kterej vybředává z dluhů změnou povolání - z kurýra parkuerem - tj. odnáší mrštně po vlastních nohou to, co jiní někde jinde potřebují. Dráhu zločince provází love story se spolupachatelkou a šťastný happy and - návrat k ctnostnému životu. Obehranný scénář proveden v zajímavé komunitě a proto za 3 - 4 hvězdy. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Všechny Tyler-wolfovy filmy jsou stejný jak sračka po párcích. Hezky hnědá, tekutá a voňavá. Když ukázal své milé neoholené podpaží ještě všech jeho 5 fanynek musel slintat jak kdyby si strkal klacek do kaďáku, ale což trocha toho nestle nikoho ještě nezabila. Takže skákající tuleň je v modě a rádi se na to podíváme. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Ja, ktery nerad chodim po tme ze schodu, je parkour jako z jine planety. Tuto modni zalezitost jsem uz nekolikrat videl v ruznych shotech a musim rict, ze se na to vzdy rad mrknu. Onen parkour je vlastne, dost mozna jediny duvod (pokud nejsi teenager a neobdivujes nekoho z hercu..., ja neznam nikoho...), proc film videt. Ve filmu je ho nastesti dost a natoceno to je velice dobre a svizne, radost pohledet. Film sam o sobe je jinak typicke becko, kterych v USA za rok natoci nekolik vagonu. Tento je alespon v necem originalni. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Teenagerský začátek, jako když Tarase Povoroznyka obsadí do Let´s Dance, se zavitím vlkodlaka Lautnera mění v mafiánskou gangsta akčňárnu…..tohle je life in the street a ten ain´t easy…..děkuji za nabídku, ale znáte nesmrtelnou hlášku detektiva Murtaugha….. na takovoudle srandu už jsem příliš starý. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Taká jednohubka. Síce nenadchne ale ani priamo neurazí, takže na jedno pozretie akurát. Herci neherci akrobati fajn, homovlk stále chlapec, ale akrobaciu zvláda, bodaj by aj nie, keď s tou svojou mušou váhou mu fyzika problém nerobí... Určite lepšie ako extrémne nevyužitý Freerunner. Ale nič viac nič menej. 50% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v meste New York. (Laslo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno