Reklama

Reklama

Mladík Cam dluží peníze mafii, a tak mu nezbude nic jiného, než se přidat ke skupině elitních parkouristů, kteří svoje umění používají k vykrádání budov... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tagy k tomuto  filmu su ze policia, lupez , Parkur a mafia. Filmov na tuto temu uz bolo natocenych x, namatkovo spomeniem Point Break 1991 od reziserky Bigelow. Reziser Daniel Benmayor je zo Spanielska a film zase z USA, toto je v opradi treti benmayorov film, u tretich filmov sa rozhoduje ci z rezisera nieco  budelaebo nie. Tu vyzera byt, zesa zrosil dalsi talent, kotreho tvorbu sa oplati sledovat. Hlavne ked velke mena - Rydly Skot ma 84, Kameron cez 60 a Tarantino uz ma blizsie k 60 -ke nez k 50 -ke. 69 % ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|13%| Dobře mi tak, že jsem se do toho pouštěl. Jak jsem to ale mohl vědět, že mě to vůbec nechytne, že to bude taková sračka. Proti Lautnerovi nic nemám. Nejsem z těchto mladých herců odvařen, ale zas nemám takovou averzi, abych jejich filmy odpadoval aniž bych je viděl. Třeba film Bez dechu z r.2011 s Lautnerem mě fakt zaujal. Byla to sice na jednu stranu taková parodie na Jasona Bournea. Ale zahrané to bylo perfektně, takže ty 4* jsem dal v pohodě. Ale tohle, to je něco úplně jiného. Žánr akční ? Dost možná, mě nezaujala žádná akční scéna. Většinou nám tu hlavní hrdina prchá jak o život, kamera je rozklepaná. Párkrát se tu zastřílí a to je asi tak všechno. Příběh je strašně primitivní, nic mě nedokáže moc zaujmout. Už od začátku jsem si říkal, že je to strašná pakárna. Hrdina si rozbije kolo, ale jeho tajná ctitelka mu koupí nové. On se radostně ušklíbne jak malej Jaryn, co dostal nový kyblíček s lopatičkou a hurá jde se project. No, to jsem možná trochu přehnal. :-D Nemám ve zvyku filmy shazovat nebo je psát vtipně atd, ale já si prostě nemohl pomoct. Hudba ušla, ale moc jsem ji nezaznamenal. Tak proč vlastně nedám odpad ? No protože (jak už často píši) odpady moc nedávám. Zde nebylo moc nelogických chyb, mě to prostě nechytlo. Pravda, furt se tu něco dělo, ale to je asi tak všechno. Ale řekl jsem si, že do budoucna už budu přísnější a začnu odpadovat když mě podobný film nasere, protože tohle byla velká nuda a ztráta času. Tot vše. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Vskutku neznámý, hodnocením nijak neopředený film. Taylor Lautner si vybudoval pochybnou pověst v paskvilní teen sáze Twilight, tady se ale mihnul v povedené parkourem prošpikované akci, kde mu i sekunduje příjemná krásná mladá herečka (jméno po mě nechtějte, nedá se vyslovit a vlastně ani z hlavy napsat). ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Předem chci upozornit, že než abych se dobrovolně díval na nějaký film, ve kterém figuruje kdokoliv z obskurního ansámblu homokládského Tvajlajtu, tak bych raději holýma rukama odrodil mládě mrože. Nicméně jakmile jsem se dozvěděl, že film je o parkouru, tak si moji pozornost získal, neboť já mám pohyb tuze rád, zejména pokud se ho nemusím účastnit a mohu si ho dopřát s miskou mastných česnekových brambůrek z pohodlí své propocené postele. Nebudu lhát, páč pokud jsem se zrovna nebrodil patetickým, nudným a předvídatelným balastem, tak jsem se u akčních sekvencí docela obstojně bavil. Zejména mě pobavila scéna, v níž se onen vlhký sen každé zdravě heterosexuální ženy do deseti let snaží vymámit info z nějakého vietnamského prodavače kočičích párků, který však jeho hysterické žádosti nakrásně ignoruje, proto se Tejlor vůbec s ničím nemaže a na důkaz toho, že to myslí vážně, střelí do televizoru! Upřímně, mně nějaký šílenec zabít televizi, tak vyklopím všechny nepřátelské polohy, včetně poloh svých a mých děvčat, protože příště by to mohl odnést třeba mixér a to už bych se strachem skutečně posral! Je to neuvěřitelné, ale ten herecky toporný připálený manekýn, z jehož pubického ochlupení by si nejedna nezletilá školačka vášnivě upletla permanentní paruku, se mi vůbec odporně nehnusil. A za plus považuji také fakt, že film měl jenom únosnou hodinku a půl, čili jsem nemusel příliš dlouho snášet ten jeho těžce svůdný pohled, poněvadž ke konci jsem se stával obětí nevysvětlitelných tužeb ho namočit do vazelíny a zasunout si ho do rekta až po paty. Čtyři rozhodně nedám, abych si zachoval nějakou tu imaginární důstojnost, ovšem i přesto to mohu jako nenáročnou akční sračku vřele doporučit. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si lhát. Dávali to v televizi. A přestože byla Růžovka velká konkurence, koukla jsem na tohle. Nebyla to úplná blbost. Obsazení dobré. Lautnera mám kromě Stmívání ráda úplně všude, Avgeropoulos znám jenom z jedné role (s tím jménem fakt prorazila?!) a zbytek šel. Přesto jsem měla s filmem stejný problém jako se všema podobnejma, kde jsou "jiný dovednosti". Za mě to je hraní jenom na půl, kdy se na ty skutečné hvězdy trochu zapomíná :( ale ono to ve výsledku je stejný jako každý jiný film o zlodějích, ať používají jakoukoliv metodu. Znáte to, když je tam baba, je víc z věcí kolem. Jediné, co jsem nečekala, takže alespoň trochu změna, to s šéfem zlodějský bandy. To jsem nečekala. PS: líbí se mi, že v ulicích velkých měst jsou tak příhodně nastavené věci, aby se parkuristum dobře hopsalo. Třeba, když je auto hned u stěny levým bokem. Jak ten chudák parkoval a potom vylézal? :O ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v meste New York. (Laslo)

Reklama

Reklama