Reklama

Reklama

Pavoukotřesení

(TV film)
  • USA Arachnoquake
Trailer

Obsahy(1)

New Orleans, Louisiana, USA. Krátke otrasy pôdy miestni obyvatelia takmer ani nezaregistrovali, život v meste a okolí preto pokračuje vo vyjazdených koľajách. Ale vzniknutá trhlina v zemskej kôre sa stala vstupnou bránou pre doposiaľ neznámeho živočíšneho druha, zvláštneho pavúka - albína, ktorého charakteristickou vlastnosťou je agresivita a rýchly rast. Množstvo týchto osemnohých beštií sa rozuteká do ulíc mesta a skríži cestu nič netušiacim obyvateľom. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Já i chápu, že z toho měli všichni srandu, že to všichni brali s nadhledem. Jenže mě to prostě ani nebaví, ani nepřijde vtipný. Půl filmu jsem se myšlenkami zabýval otázkou kam až Edward Furlong klesl, a kde soudruzi u něj udělali chybu, protože to T2 mohl, a určitě i měl být hvězdou. Film se samozřejmě ani nedá moc považovat za film, kamera fail, herci fail (Furlong teda nejvíc), triky fail (jak z videoher z roku 1995). Netočte prosím takové filmy! ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Je to capina, ale zábavná, takže proč ne... Pavouci útočí na New Orleans (kde je asi celkem 20 lidí :), výborně skáčou, plavou po vodě a plivou oheň... No, neberte to... S lehkou nostalgií jsem zavzpomínal na některé kousky (starší i na ty novější) krále všech špatných béček, Jima Wynrskiho, vypnul mozek a v rámci možností extrémně špatného filmu jsem se bavil... ()

Reklama

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

SyFy a další jejich rádoby efektový ekohoror. Jelikož se o pavoucích poslední dobou nic neobjevilo, byl jsem zvědav, jestli to bude alespoň v něčem originální. Nebylo. Po celou stopáž se neustále tlačí na dramatičnost a veškeré epizodky, které tu jsou k vidění, tu už prostě byli. A ne jednou. Typická SyFy kýčovitost je i zde k mání a to v pořádné dávce. Takže ve výsledku z tohoto snímku vyznívá další blbina nestojící ani za zlámanou grešli. ()

prochy10 

všechny recenze uživatele

pobavil sem se jak prase!! :D :D :D :D takovej amaterizmus sem dlouho neviděl, čekal jsem sci-fi nějakej horor o pavoucích, ale tohle byla spíš parodie na podobný filmy, takovou píčovinu sem dlouho neviděl :D .....škoda dědečka s hůlkou a toho, co mu pukla hlava, jinak by ty bílý krabi, co šlehají oheň porazili dřív!! :D :D :D LOL takovej FAKE ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Film, který má snahu, ale nemá výsledky. Rozhodně nejde o čistokrevný horor, jak si tu někteří naivové myslí. Je to hororová komedie, kde humor funguje jakž takž, ale napětí vůbec. Postavy jsou otravné, triky ucházející a Edward Furlong by měl navštívit Rajko Dolečka. Jinak je ale Arachnoquake velká švanda. Některé nápady jsou ambiciózní, jiné blbé a záběry z ulic města, kde se hlavní hrdina snaží zastavit pavoučí apokalypsu a o pár ulic dál lidi normálně chodí do práce, jsou k nezaplacení. A ta scéna okopčená z Harlinova Deep Blue Sea... Arachnoquake pobaví, ale nenadchne. Škoda, mělo to na víc. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve státě Luisiana ve městech Baton Rouge, New Orleans, Amant, Lafayette a Sorrento. (Terva)

Reklama

Reklama