Reklama

Reklama

Spring Breakers

  • USA Spring Breakers (více)
Trailer 1

Čtyři sexy středoškolačky se rozhodnou vyloupit fast food, aby měly peníze na krátkou jarní dovolenou. Jenže to je jenom začátek… Při oslavách v motelovém pokoji se zábava zvrhne a překročí zákonnou hranici. Dívky jsou zatčené a stanou před soudem… pouze v bikinách se ocitnou v soudní síni, kde za ně překvapivě zaplatí kauci nechvalně proslulý místní gangster Alien (James Franco). Alien vezme dívky pod svá křídla a začíná ta nejdivočejší jarní jízda, co pamatují. Na oko drsný Alien má i citlivou stránku, a tak si ho mladé školačky zamilují a vydávají se společně na prázdniny, o kterých se žádné z nich ani nezdálo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (578)

H34D 

všechny recenze uživatele

Již brzy po nejasném, přelétavém úvodu, pestrých barvičkách a "prázdninové" hudbě vám dojde, že tento film nebude o strukturovaném příběhu, výpovědi o "čemkoliv" a dokonce ani o postavách! Spring Breakers stojí a padají na uvolněné teenage atmosféře. Jedna chlastačka střídá druhou, do toho občas nějaké pubertální koze uteče koza, nikomu není jasné, co se děje a to povětšinou ani divákům. Herecky vyniká jen skvěle stylizovaný Franco, ústřední čtveřice naivních kravek není ani do konce filmu jednoznačně rozeznatelná, či nedej bože charakterově vykreslená... Naštěstí cílevědomá režie drží tento "líbivý" pop-útok na náctileté pohromadě. Výsledek sice nemůže být vzdálenější meditativně-drogovému Vejdi do prázdna, ale nudit se snad nebudete. 5/10 ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Odpudivé defilé krajně nesympatických postav - nevybavuji si z poslední doby film, jehož postavy by mi do jedné byly tak protivné. V tom filmu je zdánlivě všechno, aby mohl zafungovat jako guilty pleasure - cecky, zadky, pláže, slunce a spousta barev - ale za celou tou nablýskanou fasádou je jen velké prázdno. Ten film směřuje odnikud nikam, je plný hnusné hudby a neschopných herců (duo teenagerských idolů Vanessa Hudgens & Selena Gomez je pro mě přímo esencí hereckého amatérismu nejhrubšího zrna), a celkově na mě působí jako prapodivný experiment, který mě zcela minul. Chápu, že spoustě lidem se to může líbit, ale za sebe nemám problém napsat, že ten film je neobyčejně dementní a zbytečný. Po zhlédnutí Spring Breakers nově řadím sousloví "hypnotický soundtrack / vizuál" mezi nejotravnější fráze místní komunity - jenom k dnešnímu dni se u tohoto filmu v komentářích výraz hypnotický / hypnotizující objevuje 23 krát (!). ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tady asbolutně a jasně vládne forma nad obsahem, který ale dá ránu mezi oči nečekaně divákovi až v naprostém finále ... Úžasný barvy, hudba, záběry na plážový hudební párties, krásnýholky, sex, drogy, erotično, hudba, rozjetej rozjařenej svět ... Ikdyž pořád něco visí ve vzduchu, něco nebezpečnýho, něco neočekávanýho a todrží diváka stále v napětí. Hodně zajímavej filom a obrovskýá překvapení léta 2013. Vůbec se nedivím plným počtům zde v hodnocení, protože tohle je OPRAVDOVÁ nádhera!!! Až na ty bouchačky je prostě tohle střed mýho života, vždycky byla bude v různých formách ... takhle to mám, tohle jsem já, pro tohle žiju... A navíc, účel světí prostředky ... :-) ()

S.Quentin QUALE odpad!

všechny recenze uživatele

Během psaní následujícího komentáře si ještě rozmyslím, jestli nezměním jednu hvězdu na odpad. Dále přemýšlím, jak moc konkrétně nadávat, protože tak vykecám děj celé téhle nicky. Fajn, mámě čtyři lesby, který chytnou depku při lízání si koberců na kolejích, a tak se rozhodnou zajet si zapařit na pověstnou Floridu. Nemají škváru, protože ji asi utratily za robertky, takže se z nich stanou velký drsňačky, a peníze si nezákonně seženou. Přesun na Floridu. Jelikož krom filmů miluju i EDM, tak tohle mě kvalitně nasralo. Zrovna vloni jsem jako důkaz obdržel microSD se sérií fotek, jak to v létě na Miami Beach vypadá. Nebyl tam nikdo. Dva komercí prosmažený eventy za rok jsou evidentně akorát tak dost pro americký demetny, aby točily takovéto reklamy na nasraný a zkvašený v kýblu. Koks, hulení, dnb, kozy, šlice....hahahaha. Jsme v půlce filmu a mně se kroutí nehty na nohách a vypadává obočí. Stane se průser, takže na řadu přijde (bože za co?) James Franco jako největší gagnsterskej exot, jakýho jsem kdy viděl, aby vytáhl/natáhl naše čtyři lesby do ještě většího průseru. Dál už je to čistej odpad. Kdo tady vykládá, jak je to artový, tak neví, o čem ten film měl být. Stačí to na jednu hvězdu? Ne! Snižuju na odpad a jdu se vydýchat na čerstej luft. Evropa rulez!!! A jinak - pokud chcete vidět, jak to opravdu vypadá v Miami, když se tam paří, tak mrkněte na tento dokument. ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Zpočátku klasická Korineho socialní sonda - tentokrát do hlubin študákovy duše - se zhruba ve třetině snímku hodně násilně láme na takovou jakože moderní variaci Bonnie a Bonnie a Bonnie a Clyde. Následující gangsta lovestory nutí zakousnout do pořádnýho polštáře trapnosti a... především nudí. Jako wtf slušný, ale důvod, proč? Ale co já vím, třeba takhle dnešní adolescenti žijou (chtěli by, chápu) a já jsem jenom blbej. Stejně mám radši KIDS. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (22)

  • Vanessa Hudgens sa kvôli filmu nechcela dať odfarbiť na blond, nosila iba parochňu. (Chinese Ashio)

Reklama

Reklama