Reklama

Reklama

Spring Breakers

  • USA Spring Breakers (více)
Trailer 1

Čtyři sexy středoškolačky se rozhodnou vyloupit fast food, aby měly peníze na krátkou jarní dovolenou. Jenže to je jenom začátek… Při oslavách v motelovém pokoji se zábava zvrhne a překročí zákonnou hranici. Dívky jsou zatčené a stanou před soudem… pouze v bikinách se ocitnou v soudní síni, kde za ně překvapivě zaplatí kauci nechvalně proslulý místní gangster Alien (James Franco). Alien vezme dívky pod svá křídla a začíná ta nejdivočejší jarní jízda, co pamatují. Na oko drsný Alien má i citlivou stránku, a tak si ho mladé školačky zamilují a vydávají se společně na prázdniny, o kterých se žádné z nich ani nezdálo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (578)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdyby v sále foukal protivítr, mám z fleku angínu, protože moje slintající papula se zavřela až v momentě, kdy uvaděčka po filmu rozsvítila světla a při pohledu na mě řekla kolegyni "prosím tě, skoč pro kýbl, budeme muset setřít." Z čistě chlapského pohledu a pohledu odborníka na bikiny je tohle ta nejúžasnější věc, kterou kdy kdo vymyslel po pornu. Kdybych v tom ale začal hledat nějaký přesah, který by nesouvisel s podpásovkou pod mužský pas, a který by navíc dokázal přesáhnout území USA, už by to bylo horší... Takže tři hvězdy a hurá do galerie! ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo vážně... jak se v takovejch filmech říká, kurevsky hustý. Hraničilo to skoro s pornem, nebyla tam věta, ve který by se neřeklo kdovíjak zkomoleně "fuck" a k tomu všemu hrála Britney Spears, patnáctiletý holky v bikinách (občas i bez bikin - není to trestný?) tam šňupaly koks, lízaly si bradavky a mávaly tam kvérama s růžovejma kuklama na hlavě. Kdyby mi někdo líčil, že existuje takovej film, asi bych se mu vysmál. Vlastní zkušenost mě jen přesvědčila o tom, že tohle je od Drive přesně "TEN" film. Náramně jsem si to užil, protože takový filmy prostě neexistujou na potkání a chlap tomuhle prostě musí napařit vysoký skóre. Víc k tomu ani napsat nejde, protože tam nic jinýho není. Jo a James Franco si zaslouží metál, to bez debaty. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Buď mi ten kokain včera ne a ne zabrat, anebo to opravdu byla otřesná pičovina pro velmi pokročilé narkomany. Ono sledovat hodinu a půl tři nehezké pizdy a pizizubatého Franka, jak se v barevných šmouhách blonckají od ničeho k ničemu za doprovodu trance, techna a rapu, u nichž jsem měl co dělat, abych udržel nehty ve svých lůžkách a samovolně mi neslezly, to chce asi opravdu o hodně silnější matroš! Ale asi jsem holt už jiná degenerace a působilo to na mě naprosto stejně, jako bych devadesát minut čuměl na tři důchodkyně a předsedu ONV, jak se za zvuku Moravanky v pestrobarevných zástěrách šourají do sámošky pro mlíko, kde na závěr umlátí francouzskými holemi ženu za pultem. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Totálně nudný videoklipový art, který chce snad ještě nedej bože říct něco o dnešní mladé prázdné MTV generaci. Holky v plavkách se však okoukají za 5 minut (tedy spíš jedna, ten zbytek za moc nestojí), tempo je pomalé a to neustále opakování některých záběrů mě dost iritovalo. Co na plat, že je James Franco je božan a pár sekvencí je celkem zajímavých (pasáž s hudbou Britney Spears), když zbytek je jenom bizarní, ale naprosto nudná pozéřina, která nevtáhne. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dlouhá reklama na léto (vzdor "jarního" názvu) v kvalitním klipovém provedení s kriminální zápletkou. A rozhodně má film daleko do pubescentní komedie, za kterou je mylně považován. Sluncem zalité pláže, bikiny, pěkné holčiny, alkohol, drogy a maximální odvaz. Co víc dodat k filmu, který se místy opájí sám sebou a roztahuje se do celovečerní stopáže s nepříliš úderně propracovanou zápletkou, a nemá de facto pořádný začátek ani konec. Jenže je na něm cosi zvláštního, co nutí diváka střídat nálady za sebou, alespoň u mě to tak fungovalo. Čtyři kamarádky jsou otrávené svým životem a přepadnou fast food, aby pak za uloupené peníze přijely na jarní prázdniny do St.Pete, kde jsou posléze dopadeny, ale je za ně zaplacena kauce místním bohatým gangsterem - machem, říkajícím si Alien, který si je vezme pod svá ochranná křídla. Záhy i on se však stane nepohodlným pro svoji pouliční gangsta konkurenci. Postava hlavní hvězdy filmu Jamese Franca je na první pohled možná až stylizovaná, ale nenechte se mýlit. To právě platí o celém filmu, který vás může znechutit, ale také bavit, až se přistihnete, že paříte s filmem a ve scénách na plážích hledáte krém na opalování, který James Franco asi spolkl jakožto "smažič" a "pařič" v jedné osobě, který by do sebe naládoval v podstatě cokoliv. A hlavní představitelky byly pěkné, není pravda, že by nebyly, a dokonce se i některé překvapivě prezentují topless. Není to jen film pro úzce vyprofilovanou kategorii diváků, za který jsem ho před zhlédnutím považoval. Nejblíže má k thrilleru, ale občas si nedá pozor a přece jen sklouzne k trochu naivně pubescentnímu stylu, před kterým, i přes snahu být vyzrálý, přece jen neunikl. Mně se film ve větší míře líbil, byl zvláštní, originální, překvapivý a je zde zbytečně strhaný. A to už mě tak nepřekvapuje. 70% ()

Galerie (102)

Zajímavosti (22)

  • Jako inspirace pro postavu Aliena, kterého ztvárnil James Franco, posloužilo několik skutečných osob, a to konkrétně rappeři Riff Raff a Dangerous, téměř neznámý rapper z Floridy. (hynn3k)
  • Scenár k filmu bol napísaný za 10 dní. (Sufferer)
  • Scéna, v ktorej sa hovorí, že dvojičky (ATL Twins) robia všetko spolu, vrátane zdieľania žien, je pravda aj v skutočnosti. Naposledy mali separátne priateľky v 6. triede. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama