Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Další díl o zabijáckém viru je tady a jak dopadl ? Vcelku rozporuplně. Gore je průměrné, ikdyž některé scény překvapily. Dále příběh, ten se bere děsně vážně a to filmu škodí. Druhý díl byl pro mě dokonalý už jen proto, že si sám ze sebe dělal srandu. Tady je to takové temné a vážné a prostě to snímku nesluší. Celkově se ale jedná o průměrný snímek na jedno zhlédnutí. Uvidíme jak dopadne Outbreak. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Štyria mladí Američania sa vyberú súkromnou loďou na odľahlý, neobývaný ostrov uprostred Karibiku. Má to byť rozlúčka so slobodou jedného z nich. Svojej svatby sa však už nedožije. Ostrov totiž nie je tak celkom ľudoprázny. Nachádza sa na ňom tajné výskumné laboratórium, z ktorého unikol agresívny smrteľný vírus. Prenáša sa telesnými tekutinami a je extrémne nákazlivý. Krvácajúce vredy, mokvajúce vyrážky, rozklad pokožky, zvracanie, hnis... Úmrtnosť je sto percentná. Takže výlet do exotického raja sa mení na strašlivú nočnú múru. *** ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Hlúposť ktorá ma vyslovene nahnevala. Hodinu sa nedeje prakticky nič. akurát sa dozvedáme že traja doktori sa smrteľne vážne snažia zachrániť svet tým že ale držia bývalého hobbita Sama v zajatí a pod nátlakom ho sledujú. Do toho sa pripojí partia mladých ľudí, jeden narcista a ani prsnatá buchta v ich radách nechýbajú, sa snažia sa ujsť. Tuposť a žiadna originalita. Jediné čo tu stálo za to boli Slušné gore scénky ktoré by neurazili Braindead ani Evil Dead avšak v tejto forme to je skôr urážka. To že si na konci dve buchty navzájom zo seba trhali mäso nič nezachránilo. A ten klišoidný výbuch ostrova na konci.. pche... 1* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Cabin Fever“ není mojí oblíbenou sérií a „Cabin Fever: Patient Zero“ nebude můj oblíbený film, ale jsou zde věci, které mě tu bavily. Kromě gore, které je dobré s hnusné, to je například i přítomnost Seana Astina, anebo docela zajímavé a funkční změny prostředí. V porovnání s dvojkou to na mě působilo velmi obdobně se záchvěvy pozitivního přístupu k filmu. Na průměr to ale pořád nemá. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Samvěd Křepelka jako patient zero. To mně poser Froda. Banda trotlů si vyjede na "bachelor party" na ostrov. Ten je plnej nákazy a jeden po druhým kalí s odpadávajícíma kusama svýho vysportovanýho body. Nijak extra mě to nenadchlo a když frajerovi ulítla ruka s kvérem přímo do jeho zombie ksichtu, tak mě to dokonce i rozesmálo. Hodně slabý dvě. 25% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama