Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Samvěd Křepelka jako patient zero. To mně poser Froda. Banda trotlů si vyjede na "bachelor party" na ostrov. Ten je plnej nákazy a jeden po druhým kalí s odpadávajícíma kusama svýho vysportovanýho body. Nijak extra mě to nenadchlo a když frajerovi ulítla ruka s kvérem přímo do jeho zombie ksichtu, tak mě to dokonce i rozesmálo. Hodně slabý dvě. 25% ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Předešlé díly se mi líbily, ale tohle tedy byla totálně debilní kokotina. Herci a herečky byli absolutně neschopní, a to včetně Samvěda Křepelky, kterého jsem ani nepoznal. Příběh se mi hrozně nelíbil. Veškeré masky byly hrozně špatně udělané a ani sebevětší tma neskryla obrovský amatérismus. Dlouho jsem neviděl tak nepovedený horor. Respektive pokus o horor. Nenapadá mě vůbec nic pozitivního, co ve spojitosti se snímkem zmínit. Nudný úvod, poté se pár postav poblije protější do ksichtu. Všem se postupně odloupe kůže. Jinak není naprosto nic k vidění. Atmosféra absolutně nulová. Bylo peklo vše vůbec dokoukat. Totální sračka. Doporučuji vyhnout se filmu tak, jak jen to bude možné. ODPAD!! ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia kamarátov sa vyberá na šíre more aby oslávili rozlúčku zo slobodou. Namiesto zábavy ich na neďalekom ostrove čaká krutý boj so smrteľným vírusom či samotnými nakazenými. Jednoduchý príbeh tento krát nie je na škodu a len napomohol rýchlemu spádu deja. Tretie pokračovanie "Cabin Fever" je úplne o niečom inom ako predchádzajúce časti. Aj keď sa síce nijak mimoriadne nevymyká, je rozhodne lepšie spracovaný ako dvojka. "Patient Zero" síce nie je geniálny, ale určite ani katastrofálnym hororom. Najväčším plusom sú jednoznačne masky. Na tých si dali viditeľne záležať. Vďaka záverečnej polhodinke, ktorá obsahuje zopár fakt pekných gore záberov, odmena v podobe - 55%. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Hlavním hrdinou tohoto milého rodinného filmu je jeden obzvlášť nebezpečný masožravý virus, jenž dokáže během pár chvil přetvořit obličejík krásné mladé dívky v opravdu mimořádně nechutnou držku. V hlavních třech chlapeckých rolích sice exhibují tři nesympatičtí retardi, ale vyvažuje je zase několik vytříbených nechutností - scény ze stanu, "show them your skin, Bridgett", no a nesporným vrcholem filmu je pak kočkování se dvou rozpadajících se slečen na pláži, z nichž jedna druhou ve finále umlátí (vlastně rozmlátí) olbřímým gumovým pyjem. A tahle scéna mě definitivně přesvědčila o čtvrté hvězdě, protože přesně takovéhle filmy mají dřevorubci po večeři rádi. A vzápětí navíc přijde hodně podařený konec. Ovšem objektivně je to samozřejmě jen taková béčková chujovinka s debilní kamerou. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vaše neschopnost udržet ten virus na uzdě je úchvatná........ Zajímavé zpomalené záběry a rozhovor po telefonu (vysílačce) hned na začátku filmu mě celkem navnadila. A tak jak jsem se na trojku těšil, začal jsem se těšit ještě víc. Jednička byla průměr. dvojka byla o hvězdu lepší, tak jsem zvědav na trojku. Jenže bohužel, mám smolíka. Trojka není tak dobrá. Krvavé scény tu sice jsou, ale to je vše. Dialogy jsou nedopracované, hudba nevyniká, je velmi podobná té z příběhu o Alici (Resident evil) a hlavně obsah příběhu je celkem nevěrohodný. CITÁT - Je to jen troška krve......... Souboj dvou žen v písku na pláži Penny (Jillian Murray) a Bridgett (Lydia Hearst) okolo 80 minuty je to nejlepší z filmu. CITÁT - Ty jsi ale hnusná děvka!!!!!......... Závěrečné titulky pak ještě přinášejí příběh o jedné malé slepé myšce. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama