Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia kamarátov sa vyberá na šíre more aby oslávili rozlúčku zo slobodou. Namiesto zábavy ich na neďalekom ostrove čaká krutý boj so smrteľným vírusom či samotnými nakazenými. Jednoduchý príbeh tento krát nie je na škodu a len napomohol rýchlemu spádu deja. Tretie pokračovanie "Cabin Fever" je úplne o niečom inom ako predchádzajúce časti. Aj keď sa síce nijak mimoriadne nevymyká, je rozhodne lepšie spracovaný ako dvojka. "Patient Zero" síce nie je geniálny, ale určite ani katastrofálnym hororom. Najväčším plusom sú jednoznačne masky. Na tých si dali viditeľne záležať. Vďaka záverečnej polhodinke, ktorá obsahuje zopár fakt pekných gore záberov, odmena v podobe - 55%. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

První dva díly mě obešly, nicméně zápletku jak se společně dostat na osamělej ostrov to mělo, i když svatebně nevyužitou. A pointu a následný vyústění to nemělo béčkový, bylo v tom nakonec víc než se na začátku zdálo. Linie, který se navzájem prolínaly byly taky chytře využitý, obsazení až moc hot na to, aby se sme se museli po chvíli loučit. A kolikrát ty scénky stály opravdu za to, ty rozpadající se a nakažený těla byly úplně jiný než v ostatních zombárnách, takže to nebyl žádnej propadák. Další pokračování se může vydařit podobně... ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

U mňa fajn, vlastne k tomu nemám ani nejaké veľké výhrady. Niekoľko nezabudnuteľných scén to v mojich očiach ťahá veľmi, ale veľmi vysoko (súboj dvoch infikovaných ženských, orál, vibrátor, scénka s pištoľou a podobne), nakrútené je to naozaj pekne, masky a gore na vysokej úrovni. Čo zase mne veľmi nesedelo, tak to boli niektorí otravní herci. Jeden je infikovaný, ďalšia zomiera niekde v stane a oni sa tam musia hádať kvôli totálnym prkotinám - aké typické pre béčkový horor, asi je len málo takých, kde by som to ešte nevidel. A zase tam musí byť nejaký záporný píčus, ktorý chce zachrániť svet (oj), v tomto smere by sa už naozaj hodil aspoň kúsok originality. Ale ináč ma to bavilo, rozhodne lepšie ako tá komediálna dvojka. Na kvality jednotky sa to u mňa ale nechytá. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to úplně jinej film, než předchozí dva díly = zapomenout na ně a brát ho s čistou hlavou. Jakoby návrat k zombáckým klasikám ... ano běhání odsud tam a zpět atd., jenže v přítmí, v napětí, (scéna otevírání dveří asi 1- 2 min ... ), takový jakoby "Fulciovský" ... Zlý, odporný, nekompromisní ... Prostě horor. No a prvních 20 minut ... ano, ale to je ten kontrast krásnýho prostředí a koziček, plaveček, namakanejch tělíček versus to, co příjde potom - což jsem čekal a taky se to splnilo ... Osobně to vidím v mnohem širších souvislostech a nekoukám "jen" na jednotlivý scény/pasáže .... Ten film se měl asi jmenovat jinak, bylo by to vhodnější... Myslím si, že kdo "nepobral/nepřijal", tak nepochopil a tím ztratil 91 min skvělé napínavé zábavy. Ale to už je jeho problém. Já jsem nadšenej, kupodivu ... :-) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Cabin Fever“ není mojí oblíbenou sérií a „Cabin Fever: Patient Zero“ nebude můj oblíbený film, ale jsou zde věci, které mě tu bavily. Kromě gore, které je dobré s hnusné, to je například i přítomnost Seana Astina, anebo docela zajímavé a funkční změny prostředí. V porovnání s dvojkou to na mě působilo velmi obdobně se záchvěvy pozitivního přístupu k filmu. Na průměr to ale pořád nemá. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama