Reklama

Reklama

Ip Man 3

  • Čína Ye Wen 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V nejnovějším pokračování série o legendárním mistru Wing Chun Ip Man (Donnie Yen) čelí nejen hongkongskému gangu, jehož hlavu si zahrála boxerská legenda Mike Tyson, ale musí se vypořádat rovněž s vlastním rodinným životem. Ve městě protkaném korupcí, ve kterém se ho zároveň neustále pokouší konfrontovat konkurenční mistr Wing Chun, to však nemá jednoduché. (JardaBauer)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (190)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Znovu se ocitáme ve společnosti nekonečně hodného, moudrého a šlechetného pana Ipa. A znovu chceme věřit, že někde na světě existoval takhle čistý, neporazitelný bojovník, který se rval za práva slabších a sám proti všem vítězil. Děj se posouvá. Pan Ip prožívá jednu ze smutných životních kapitol. Navíc se někdo snaží přesvědčit všechny okolo, že jeho Wing Chun je lepší než to Pana Ipa. K tomu si přidejte zlého gangstera a víte, že o zábavu je znovu postaráno. Kdo si Ipa zamiloval v předešlých dvou částech názor nezmění. Komu se předešlá díla nelíbila neztrácejte čas. 90 procent. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

O Ip Manově životě nic nevím, resp. viděl jsem Ip Man: Zrození legendy (2010) a Ip Man (2008) , takže mohu Yip Man 3 hodnotit pouze jako další akční film s Donnie Yenem. Mám v tom sice trochu bordel, protože filmů o Ip Manovi je víc a teoreticky by měla být tohle čtyřka, ale každopádně, pokud se většina z příběhů o Ip Manovi opravdu zakládá na skutečnosti, tak nezbývá než konstatovat, že on i jeho paní, měli opravdu nelehký život. Stejně jako v předchozích dílech, i tady Mistr čelí několika středně padouchovitým, jednomu solidně padouchovitému a jednomu trochupadouchovitému soupeři. A pak samozřejmě desítkám jejich pohůnků. Život ale není jen o otloukání hlav padouchů a ne všechny bitvy lze vyhrát... . Z Ip Mana 3 mám pocit, jako by byl dělaný v americké produkci. Číňani si samozřejmě také potrpí na patos, ale tady byl zvláštně umělý. Celý ten film na mě působil jako vysoustružený na nejmodernějším stroji...ale bez nějaké opravdovosti a atmosféry. Zvlaštně rutinní počin, kterému není co vyčíst, ale výjma dojemných pasáží s manželkou...ve mě nezanechal žádnou emoci. Obsazení Tysona, i podezřele nepropagandistický scénář dávají tušit, že tento film je primárně určen spíš na západní trhy. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„NENÍ NIC DŮLEŽITĚJŠÍHO, NEŽ LÁSKA TĚCH, KTEŘÍ VÁM STOJÍ PO BOKU…“ /// Další díl životopisu, ve kterým mistr Yip zachrání školu, pochová starou a samozřejmě obhájí svý Wing Chun. Příběh je takový vaření z vody. Naštěstí jsou zde fajnový bitky a sympatickej Max Zhang, taky Tyson, i když neumí hrát, frajersky zamává pěstičkama. Serte na příběh, bavte se bojem! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Čekám, až si to Donnie Yen rozdá s Maxem Zhangem a Mikem Tysonem. Navíc zjistím, kdo je Sarut Khanwilai. 2.) Dělám mistra. 3.) Thx za titule „LAnGI“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE **** NAPĚTÍ * ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Dostávame ďalšiu dávku poctivého Wing chun. Súboje sú super. Len latka bola nastavená vysoko a prvé dva diely sa v akcií nepodarilo prekonať. Poteší ale súboj s Tysonom, ktorý schudol a prekvapivo predviedol kvalitný box. Dramatická línia bola skôr na škodu. Nemusím takéto smutné príbehy poznačené chorobou. Verím ale, že niekoho to môže baviť, lebo je to natočené s citom. Jedna zaujímavosť. Ip Man mal v roku 1960 67 rokov, takže takéto opičiarne by už asi nevystrájal. Kvalitné 4*. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Dobre! Som veľmi spokojný. Nič komerčného sa na duchu pôvodných dvoch častiach nejak okázale nekonalo. (A Mike Tyson bol rovnako skvelý ako samotný nápad ho tam obsadiť). Ozaj som od všetkého, čo sa zvykne sľubovať od tretieho sequelu zriedkavo prekvapený, keď neklesne na úrovni. Tu je prekvapenie na mieste. Veľká vďaka! Metrosexoš Donnie je zase tam kde pôvodne patrí. A jeho americké pokusy o dobytie filmového sveta nebudú nikdy tak zaslúžene "kultové" ako tu. ()

Galerie (226)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama