Reklama

Reklama

Ip Man 3

  • Čína Ye Wen 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V nejnovějším pokračování série o legendárním mistru Wing Chun Ip Man (Donnie Yen) čelí nejen hongkongskému gangu, jehož hlavu si zahrála boxerská legenda Mike Tyson, ale musí se vypořádat rovněž s vlastním rodinným životem. Ve městě protkaném korupcí, ve kterém se ho zároveň neustále pokouší konfrontovat konkurenční mistr Wing Chun, to však nemá jednoduché. (JardaBauer)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (190)

misterz 

všechny recenze uživatele

Majster Ip Man v tomto snímku dokazuje, že ešte rozhodne do starého železa nepatrí a že ho nejaký frkan z jeho kung-fu trónu len tak nezosadí... Pobavil ma aj zápas Ip Mana s M. Tysonom, hlavne Tysonov štýl boja bol zaujímavý, dobre mi to rozkmitalo brucho. Myslím, že v skutočnosti by si moc neškrtol - trápnosť, ale aspoň pobavila. Dejová linka síce nevyšla z osvedčených cestičiek (ochrana slabých, osobná dráma...), ale stále to na mňa zaberá a stále to nenudí. K záveru prišlo aj na emócie, takže spokojnosť. Dôstojné pokračovanie predchádzajúcich dielov s týmto fenoménom kung-fu. 80/100 ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

tak trochu zbytečný film o ničem, tady už se opravdu čekalo na začátky Bruce Leeho, ale ne, ten se tu objeví jen na dvě minuty, kopne pět krát do cigaret a utře si dva krát nos, ale hlavně že je tady Tyson, ten to celé pozvedl....jako ty scén kdy jich tam bojuje 100 a možná víc a stejně to nakonec prohrají, to už je fakt na hlavu tohle a toto má být podle skutečných událostí. Zklamání ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nejslabší Ip s lehce parodickým Tysonem, ale pořád jeden z nejlepších čínských počinů vůbec. Mám tu trilogii velmi rád a i třetí, mnou velmi očekávaný díl, nemůžu zhanit, protože nemám za co. Mě to bavilo velmi. Donnie Yen je skvělý, kontaktní souboje jsou skvělé, příběh, i když není tak silný, tak funguje a využívá všechny prostory pro to, co si od žánru přát. Zamrzí jen absence tak silného dopadu, jako v předešlých dílech. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

První díl byl famózní, druhý díl byl velmi dobrý, tento třetí díl bohužel dvě třetiny nudí a nepřináší žádný zajímavý děj ani bitky, o to víc se mi líbila poslední třetina, kde je i trochu emocí. Nicméně pokles je znatelný a opravdu nechápu, o co se první dvě třetiny tvůrci snažili. Bylo to zoufalý včetně Mika Tysona. Příště bych jim doporučil nejdřív vymyslet pořádný děj a bitky trochu omezit. Pokud bude další díl, nebude mi to vadit, je zde pořád prostor pro výuku Bruce Leeho. :) Jen trochu pochybuju nad režisérem, asi bych to přenechal někomu jinému. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Patetická linka s umírající manželkou zapracována tak nešťastně, že si celou dobu přejete, aby už konečně umřela.  Jinak je čínský Mirek Dušín opět ultimátní zejména v ukázkách parádní bojové choreografie, kde se Wing Chun stává uměleckou přehlídkou baletu se značkou smrtelně nebezpečný. Legendárním je pochopitelně souboj s Mikem Tysonem, který sice skončil úsměvnou remízou, kde si Ip Man zachoval tvář a Tyson koule, ale jinak oko fanouška při takové přehlídce nemůže zůstat suché. Osobně mě bavil i souboj s Thajcem, obvyklé hromadné mlácení a samozřejmě největší ozdoba v podobě finálního souboje mistrů Wing Chun, kde se člověk pochopitelně těšil jen na to, jakým způsobem ten druhý prohraje. Už je to ale přece jen až příliš schématický čínský patos, tři budou trojce slušet nejvíc. ()

Galerie (226)

Zajímavosti (9)

  • Film sa odohráva v rokoch 1959 – 1960. V tom čase mal už Ip Man 66 respektíve 67 rokov. (ywo666)

Reklama

Reklama