Reklama

Reklama

Ip Man 3

  • Čína Ye Wen 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V nejnovějším pokračování série o legendárním mistru Wing Chun Ip Man (Donnie Yen) čelí nejen hongkongskému gangu, jehož hlavu si zahrála boxerská legenda Mike Tyson, ale musí se vypořádat rovněž s vlastním rodinným životem. Ve městě protkaném korupcí, ve kterém se ho zároveň neustále pokouší konfrontovat konkurenční mistr Wing Chun, to však nemá jednoduché. (JardaBauer)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (190)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušné pokračování, ale čekal jsem leccos víc. Co se týká příběhu, tak ten mě příliš nebavil a objeví se zde i pár hluchých míst, což ubírá na tempu a drajvu, ale vynahrazují to jiné atributy. Perfektní vizuál, přehledná kamera, solidní souboje ( 3x 1v1 a 4x 1vs větší počet) špičková choreografie Wing Chunu, výborný Donnie Yen a jemu zdatně sekundující skvělý Max Zhang což je pro mě nově vycházející akční hvězda ( co ten chlap předváděl v SPL2 předvádí i zde) a potěší i slušně napumpovaný Mike Tyson, který je ve filmu sice pouze 5 minut, ale jeho fight s Donniem způsobuje husí kůži a úplně nejlepší je závěrečné finále s třemi fázemi, které má na to se dostat do top desítky martial arts soubojů. Tuším, že Boyka Ip Mana triumfne,ale přesto spokojenost. 80% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Znovu se ocitáme ve společnosti nekonečně hodného, moudrého a šlechetného pana Ipa. A znovu chceme věřit, že někde na světě existoval takhle čistý, neporazitelný bojovník, který se rval za práva slabších a sám proti všem vítězil. Děj se posouvá. Pan Ip prožívá jednu ze smutných životních kapitol. Navíc se někdo snaží přesvědčit všechny okolo, že jeho Wing Chun je lepší než to Pana Ipa. K tomu si přidejte zlého gangstera a víte, že o zábavu je znovu postaráno. Kdo si Ipa zamiloval v předešlých dvou částech názor nezmění. Komu se předešlá díla nelíbila neztrácejte čas. 90 procent. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nebejt zas a znovu frenetických bitek a desítek nápaditejch chvatů, šel bych klidně mnohem níž. Po temným Raid jsem totiž nějak zapomněl, že je Yip Man z velký části mýdlovou operou, propagující důležitost bližních a nebezpečně žongluje s otázkou nutné lidské pospolitosti k dosažení vyšších morálních cílů. Duvenblejt. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Dobre! Som veľmi spokojný. Nič komerčného sa na duchu pôvodných dvoch častiach nejak okázale nekonalo. (A Mike Tyson bol rovnako skvelý ako samotný nápad ho tam obsadiť). Ozaj som od všetkého, čo sa zvykne sľubovať od tretieho sequelu zriedkavo prekvapený, keď neklesne na úrovni. Tu je prekvapenie na mieste. Veľká vďaka! Metrosexoš Donnie je zase tam kde pôvodne patrí. A jeho americké pokusy o dobytie filmového sveta nebudú nikdy tak zaslúžene "kultové" ako tu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Není nad to si tu vesměs západní kinematografii proložit něčím východním a vůbec nejlépe něčím hongkongským. Donnie Yen byl vždycky číslo 3 (Za Chanem a Li), ale rád na něj koukám, i přes jeho omezený výrazový rejstřík. Kung-fu se vždycky oháněl uměl a již tradičně má tenhle třetí kousek výborně zvládnuté akční pasáže, které prostě u hollywoodských spektáklů vidět zpravidla nejsou. U provazování příběhu to trošku drhne a Mike Tyson je jedno velké wtf, v závěru ale přijde i na nějaké ty emoce a celkově jsem se poměrně dobře bavil...7/10 ()

Galerie (226)

Zajímavosti (9)

  • Thajským bojovníkom, ktorý ovláda Muay Thai bol Sarut Khanwilai. Tento thajský boxer sa objavil aj vo filme Skin Trade (2014), po boku svojho vzoru, ktorým je Tony Jaa. (MikaelSVK)
  • Film sa odohráva v rokoch 1959 – 1960. V tom čase mal už Ip Man 66 respektíve 67 rokov. (ywo666)

Reklama

Reklama